Benimle 5 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

yani tavuk en mantıklısı gibi duruyo haşlanmış yada ızgara bilemedim sabah sabah et çok zor

kızlar her sabah tartılacakmısınız yoksa 5 günün sonunda mı tekrar tartılacaksınız , ay ben sabredemem heralde bu kadar uğraşıyoruz inşallah işe yarar 70 in altına düşeyim bari

Ben 5 gunun sonunda tartılmayı dusunuyorum canım

kızlar tüm ısrarlara rağmen akşam yemeğinde de patates yedim sadece umarım gece acıkmam:)

Tebriklerrrrrr süpersinnn

Bende oyle zor tuttum kendimi aksam yemeginde babam yoktu çok şkur yoksa halim yamandi :)

Sen de süpersinnnnn

sofrada canım nasıl salata istedi anlatamam:) bencede daha kolay olacak çünkü seçenek var yani bugün sadece patates bide tuzsuz zor oldu:)
Bide kızlar et gününde sabah ne yiceksiniz??

Bilmiyorum ki valla tek secenek tavuk gibi duruyor :KK70:

Günaydınnn kızlaaaarrrrrrrr
Ben ne yazıkki dun gece yatmadan önce dayanamayıp pizza yedimm kola içtimmm :KK23:
Ama olsunn kaldıgım yerden sebze gunuyle devam. Olmazsa sizinle birlikte bitirdikten sonra 1 gun daha patates gunu yaparım. Hiç moralimi bozmuyorummm

Sebzelerimi fırına attım. Pişmelerini beklıyorum. Patlıcan, kabak, taze fasulye, biber ve mantar. Fırın kabının dibine yapışmasın diye minicik yağladım kabı. Azcıkta tuz gezdirdim üstlerine. Domatesim yokmuş ya olsaydı ustlerine bir de sos yapacaktım. Neyse artık bakalım nasıl olacak.

Salata sevmediğim için salata yapmadım. Keşke sevseydim.

Offf meyve gunune gelmek istiyorum bir an önceeeeeee

Eklentiler

• 11793359_851679364880252_1167476525_n.jpg
    11793359_851679364880252_1167476525_n.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 44
afiyet olsun canım keşke bozmasaydın bütün gün devam ettirdin çünkü ama sağlık olsun ben salata tüketicem bugün dünden canım çok istemişti zaten:)

Kzlae benm moralm sfr ve hiç iştahm yok. Sadece yarm salatalk yedm oda mgdem bulana bulana

ben şimdi tekrar salata yaptım onu yicem kızlar:) akşama taze fasulye yesem olurmu acaba

Kzlar bende taze fasulye yicem salatalk domates haricinde evde salata malzemesi kalmamş

Yemegim :)

Eklentiler

• IMG_20150802_174610.jpg
    IMG_20150802_174610.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 45
X