benimkide böyle bir üzüntü... :'( çıkmazdayım..

Gücüne ve Sabrına hayran kaldım..
Bence kendini üzmemelisin aksine vicdanın rahat olmalı..
sen de ailende üstünüze düşenin fazlasını yapmışsınız..
ama doğrusu sizi Allah kurtarmış..

Evlenen birilerini görünce kötü oluyorum 😢😔

30:30

Allah sabır versin bize

Gücüne ve Sabrına hayran kaldım..
Bence kendini üzmemelisin aksine vicdanın rahat olmalı..
sen de ailende üstünüze düşenin fazlasını yapmışsınız..
ama doğrusu sizi Allah kurtarmış..

Teşekkür ederim.evet vicdanım çok rahat.yinede onu sevdiğim için üzülüyorum tabiki.onun için şunuda yapmadığım dediğim kesinlikle hiçbişey kalmadı..

Allah sabır versin bize

Teşekkür ederim.evet vicdanım çok rahat.yinede onu sevdiğim için üzülüyorum tabiki.onun için şunuda yapmadığım dediğim kesinlikle hiçbişey kalmadı..

Bu şiir bize gelsin cnm;

Zifiri karanlık bastırdığında,
Dile gelir tüm zerreler..
Başlarsın gözlerini yummaya,
Batar ruhuna görünmez iğneler..
Ve sen kadın!
O göz pınarlarınla..
O karanlık gamzeleri..
Doldurup taşırmayacaksın!
Acınası haldeki
Bir paçavra olan,
Bu aşağılık adam için ağlamayacaksın!!!

Tüğlerim diken diken oldu okurken.yazarı kim?

ben eşimle 4 yıl birlikte olduktan sonra evlendim ki birbirimizi lseden beri tanıyorduk. ben öğretmenim ama devlete atanmadım, eşimse atandı. annesinin elini öptüm, tanıştık. uzunca konuştuk. bunların tanıdığı bir kız varmış eczacı, kayınvalidem eşime o olsa koşa koşa giderim, onunla evlen diye baskı yapmış ve eşim en sonunda kavga etmiş. "ist_nbl benim sevgilim. tanıştınız üstelik geldi elini öptü. sen ne yapmaya çalışıyorsun?" diye.. uzunca bir süre konuşmadılar. şimdi evliyiz, mutluyuz, annesi de napıyor bilmiyorum..

gerçekten seven, evlenilecek adam sana daha evlenmeden sahip çıkan adamdır. herkese her şeye karşı çıkıp seni sarıp sarmalayan adamdır. canım hiç üzülme öyle çok adam var. sen de tecrübe edinmiş oldun böylece. inan o kadar iyiler var ki sen birgün bu kötüleri hatırlamayacaksın bile. içini ferah tut. ye, iç, sev, dua et. daha iyilerine layıksın sen de ailen de. sil göz yaşlarını ve devam et

Helal olsun valla.ya ben ailesine karşı dursun da demedömki.kararlı olsa yıkılmazdık buydu.. o iyilere bi denk gelemedim ben ne hikmetse hep kazık hep üzüntü :26::26:

Yasitiz inan evlensen cok daha zor bekara kari bosamak kolaydir gibi dusunme yol yakinken donmek en iyisi

Iyi ki bitmiş kurtulmuşum diyeceğin gün de gelecek inşaallah Allah'tan sabır diliyorum canım senin için. Erkenden kurtulmuşsun şükür ki

12-01-2015 ♥

Tüğlerim diken diken oldu okurken.yazarı kim?

kızlar herşeyde bir hayır vardır. bunu ileride daha iyi anlayacaksınız. çektiğiniz acı canınızı ne kadar acıtsa da GEÇECEK! daha gençsiniz ne kısmetler çıkar karşınıza. ZayseB geçen günki konunda okudun işte yazılanları. Bak hayat sürprizlerle dolu. Neler neler oluyor. Yeter ki HAYATA KÜSMEYİN! KENDİNİZE ŞANS VERİN!

Çok sağol tatlım ☺️

Salla canım ya. Bir ömür bu insanlara kölelik etsen mutlu mu olcaktın sanki? Ayrıca para yok ne demekmiş? Bir otobüse binmek için para yok da bunlar ne yer ne içer? Çalışsınlar o zaman. Sinir oluyorum böyle tiplere. Sen de üzerine düşenden fazlasını yapmakla hata etmişsin. Eskiler iyi biliyor bu işi gerçekten. Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır. Bi sonraki ilişkinde de kulağına küpe olsun. Karşı tarafa bu kadar yüz verilmez. Allah senin iyi niyetini görmüş de döndürmüş bu işten. Çok şanslısın. Bunun farkına varmalısın bir an önce. Toparlan ki ailen de rahat etsin. Onlara da eziyet etme. İnan hayat çok güzel, hiç değmez...

Yasitiz inan evlensen cok daha zor bekara kari bosamak kolaydir gibi dusunme yol yakinken donmek en iyisi

İnşallah haklısın tabi

Iyi ki bitmiş kurtulmuşum diyeceğin gün de gelecek inşaallah Allah'tan sabır diliyorum canım senin için. Erkenden kurtulmuşsun şükür ki

12-01-2015 ♥

Allah razı olsun evet en çok sabra ihtiyacım var

Kendime şans vermeye çabalıyorum ama savaştan çıkmış gazi gibi hissediyorum kendimi.belki zamanla üzeri örtülür acılarımın..

Bizim eve taksi 10 tl alıyor toparlamaya çabalıyorum ama yalnız kaşınca gözyaşlarına boğuluyorum.insan ister istemez düşünüyor bunları hakedecek naptım diye

aynı bizim durum. biz de ailecek o hadis hürmetine her şeyi kolaylaştırdık. ne badüreler atlattım evlendm 2 ay sürdü. başta değer vermiyolarsa devamı da öyle geliyo.

dün boşandım babamla konuştuk. ben kına günü nişan atmıştım. sonra kandırdılar bizi ailecek, evlendk.

babam dün diyo ki. o yüzük hala gözümün önünde. ben onu nasıl evden kovmadım da o yüzüğü tekrardan taktırdım.

Allah'a çokça şükret. ben çok ağır bir imtihan geçirmeme rağmen şükrediyorum 2 ayla çocuk olmadan kurtuldum. sen evlenmeden ayrılmadan o kadar sıkıntı yaşamadan kurtulmuş oldun.

ve girip ilk açtığım konumu okumanı sonra da şükür namazı kılmanı tavsiye ederim.

büyük geçmişler olsun. biraz üzülürsün geçer emin ol. evlenp ayrldktan sonrası daha zor geçiyor.

Geçmiş olsun siz severek mi evlenmiştiniz? Okuyacağım konunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…