- Konu Sahibi yenieleman
-
Amin inşallah.nerdeyae 3 ay bitmek üzere.ve ben hla üzerimden atabimiş değilim üzüntülerimi kırgınlıklarımı ve sevgimi.. seninki neden bitti özel olmazsa?
Canım okudunmu?
30:30
Canım okudum yazını.ayrıldık demişsin detaya girmemişsin sanırım yada ben bulamadım heralde.beni iyi anlarsın kesinlikle.
baştan anlatıyim ne zaman evlilik girişiminde bulunduysam hep başarısız oldum.taki geçen seneye kadar,tevafuk bi şekilde karşıma çıkmıştı aylarca peşimde koştu çok bohem bi hayatı vardı alkol gece hayatı kadın ama bi o kadarda işine bağlıydı benimle tanışmak için her yolu denedi başardı ve birbirimize aşık olduk evlilik teklifini kabul ettim biraz zor bir insandı ama hep alttan alıyordum ve anlaşıyorduk..istemeye gelince ailem geçmiş yaşantısı yüzünden istemedi ama araya çok hatırlı kişiler girince ve ben istediğim için istedikleri gün nişanda takıldı herşey çok güzeldi..nikah tarihimizi aldık hazırlıklar başladı fakat bir türlü ev bulamıyorduk biraz birikimi vardı onu kullanıp birde kredi alıp ev almak istiyordu çok ev aradık bu zaman zarfında madden ve manen çok destek oldum ona her konuda yanındaydım kıymetimi hep bildiğini söylüyordu aşkını hep dile getiriyordu sıkıntılı günlerimizi hep beraber aştık onun ailesi hiç maddi destek vermedi.fakat nikah tarihi yaklaşmasına rağmen hala ev bulamamıştık son anda bir ev buldu yeni bir binaydı kredi işleri şunlar bunlar çok zorlu bir süreçti çok stresli geçti ama sonunda evimize kavuştuk ama paramız kalmamıştı eşya almaya ve tarih gelmişti bu yüzden nikahı erteledik bundan sonrası için evi döşedik oda bitti ve yeniden tarih aldık artık nikahımızı bekliyorduk hafta sonlarını evimizde geçiriyorduk arkadaşlarımız gelip gitmeye başlamıştı bile evim çok güzel olmuştu artık kavuşmak istiyorduk derken davetiyeler basıldı herkes bayıldı davetiyelerime gelinliğime eşyalarıma süslerime evime..derken nişanlıma birden birşeyler oldu son 20 gün kala içime bi sıkıntı oturdu dedi ve oturuş o oturuş oldu birgün çok iyi bir gün çok kötüydü onu toparlıycam derken uyuyan panik atağım hortladı ve bu sefer benim panik atağımı dert etmeye başladı son üç gün kaldı ve hala davetiye dağıtmamıştı.ben hepsini dağıtmıştım herkes biliyordu o ise işe gitmemeye yemek yememeye ve sokaklarda boş boş gezmeye başladı.aldım karşıma konuştum doktora gidelim dedim tamam dedi gitmedi sonra kendim gittim dedi ama ilaçlarını göstermedi ayrılmakmı istiyosun dedim hayır dedi ozaman ne yapalım dedim bilmiyorum dedi saatlerce yürüdük ağladık ne yapıcağımı bilmiyordum berbat zamanlardı sonra son bi hamlemle konuştum tamam biz bunun üstesinden geliriz dedi harekete geçti ama ertesi gün tekrar fos..patronum arkadaşıydı onunla konuşmaya geldi bana soğuk durdu ve bir lafıyla nişanı attım hüngür hüngür ağladım sinir krizi geçirdim. O ise oradan kovuldu ama çıkarken ağlıyormuş.annesi gece aradı şoka girmişler beni çok seviyorlardı o yanlarına gitmiş annesinin kollarında ağlamış ben ne yaptım diye, annesi yarın konuşalım dedi nişan atmak olmaz dedi ama ertesi gün o gelmedi ikimizde güçsüsüz ilerde ayrılık olur yapamayız demiş.sonrası malum ertesi gün eşyalarımı topladım anneside geldi o ise biz çıkarken uzaktan arabadan arabesk bi halde bizi izledi.uzun bir süre kendime gelemedim çok zor günler geçirdim.halada geçiriyorum kızlar desteğinize ihtiyacım var!!!
Çok zor şeyler yaşamışsın çok üzüldüm
baştan anlatıyim ne zaman evlilik girişiminde bulunduysam hep başarısız oldum.taki geçen seneye kadar,tevafuk bi şekilde karşıma çıkmıştı aylarca peşimde koştu çok bohem bi hayatı vardı alkol gece hayatı kadın ama bi o kadarda işine bağlıydı benimle tanışmak için her yolu denedi başardı ve birbirimize aşık olduk evlilik teklifini kabul ettim biraz zor bir insandı ama hep alttan alıyordum ve anlaşıyorduk..istemeye gelince ailem geçmiş yaşantısı yüzünden istemedi ama araya çok hatırlı kişiler girince ve ben istediğim için istedikleri gün nişanda takıldı herşey çok güzeldi..nikah tarihimizi aldık hazırlıklar başladı fakat bir türlü ev bulamıyorduk biraz birikimi vardı onu kullanıp birde kredi alıp ev almak istiyordu çok ev aradık bu zaman zarfında madden ve manen çok destek oldum ona her konuda yanındaydım kıymetimi hep bildiğini söylüyordu aşkını hep dile getiriyordu sıkıntılı günlerimizi hep beraber aştık onun ailesi hiç maddi destek vermedi.fakat nikah tarihi yaklaşmasına rağmen hala ev bulamamıştık son anda bir ev buldu yeni bir binaydı kredi işleri şunlar bunlar çok zorlu bir süreçti çok stresli geçti ama sonunda evimize kavuştuk ama paramız kalmamıştı eşya almaya ve tarih gelmişti bu yüzden nikahı erteledik bundan sonrası için evi döşedik oda bitti ve yeniden tarih aldık artık nikahımızı bekliyorduk hafta sonlarını evimizde geçiriyorduk arkadaşlarımız gelip gitmeye başlamıştı bile evim çok güzel olmuştu artık kavuşmak istiyorduk derken davetiyeler basıldı herkes bayıldı davetiyelerime gelinliğime eşyalarıma süslerime evime..derken nişanlıma birden birşeyler oldu son 20 gün kala içime bi sıkıntı oturdu dedi ve oturuş o oturuş oldu birgün çok iyi bir gün çok kötüydü onu toparlıycam derken uyuyan panik atağım hortladı ve bu sefer benim panik atağımı dert etmeye başladı son üç gün kaldı ve hala davetiye dağıtmamıştı.ben hepsini dağıtmıştım herkes biliyordu o ise işe gitmemeye yemek yememeye ve sokaklarda boş boş gezmeye başladı.aldım karşıma konuştum doktora gidelim dedim tamam dedi gitmedi sonra kendim gittim dedi ama ilaçlarını göstermedi ayrılmakmı istiyosun dedim hayır dedi ozaman ne yapalım dedim bilmiyorum dedi saatlerce yürüdük ağladık ne yapıcağımı bilmiyordum berbat zamanlardı sonra son bi hamlemle konuştum tamam biz bunun üstesinden geliriz dedi harekete geçti ama ertesi gün tekrar fos..patronum arkadaşıydı onunla konuşmaya geldi bana soğuk durdu ve bir lafıyla nişanı attım hüngür hüngür ağladım sinir krizi geçirdim. O ise oradan kovuldu ama çıkarken ağlıyormuş.annesi gece aradı şoka girmişler beni çok seviyorlardı o yanlarına gitmiş annesinin kollarında ağlamış ben ne yaptım diye, annesi yarın konuşalım dedi nişan atmak olmaz dedi ama ertesi gün o gelmedi ikimizde güçsüsüz ilerde ayrılık olur yapamayız demiş.sonrası malum ertesi gün eşyalarımı topladım anneside geldi o ise biz çıkarken uzaktan arabadan arabesk bi halde bizi izledi.uzun bir süre kendime gelemedim çok zor günler geçirdim.halada geçiriyorum kızlar desteğinize ihtiyacım var!!!
Bugün yeni biriyle görüştüm ama olmadı yapamadım hazır diilmişim bunu anladım
Patronum dediki bu psikolojik olarak hasta madem sen her halde ona bakarmısın evet bakarım dedim sonra ona sordu sen bakarmısın diye oda ses vermeyince bende attım yüzüğü...annem kalp krizi geçirdi onu öğrendiğinde mesajlar attı hiç cvplamadım..uzun bi süre ortalarda gözükmedi buaralar ise çalıştığım yerin önünden geçip duruyor arabayla içeri bakıyo arabesk bi halde ama arama sorma yok.Hayırrr.benden sana tavsiye yapma henüz acın hafiflrmen üzeri örtülmeden kimseye şans verme.bak benfe yaşıyorum olmuyor görüyorsun.o hiç arayıp sormuyor mu seni?
Patronum dediki bu psikolojik olarak hasta madem sen her halde ona bakarmısın evet bakarım dedim sonra ona sordu sen bakarmısın diye oda ses vermeyince bende attım yüzüğü...annem kalp krizi geçirdi onu öğrendiğinde mesajlar attı hiç cvplamadım..uzun bi süre ortalarda gözükmedi buaralar ise çalıştığım yerin önünden geçip duruyor arabayla içeri bakıyo arabesk bi halde ama arama sorma yok.
Öyle bir bakışki kendini göstermek istiyor yani beni gör bana aşkın hortlasın der gibi..bu arkadaşlarımın yorumuydu mübalağa ediyorlar sandım taki kendim görene kadar ne yapmaya çalışıyor anlamadım en güzel günlerimi zehir etti..dün biriyle görüştüm ama yok anladımki hazır diilim hala acım var travma devam ediyor Allah bize yardım etsin cnm 🙌Ayıp etmiş.çok kırıcı bişey.biz bayanlar iyi gün kötü gün demioruz ama görülen muameleye bak.karşına çıkmaya yüzü olamamalı beljide bu yüzdendiruzakran bakmalar
Öyle bir bakışki kendini göstermek istiyor yani beni gör bana aşkın hortlasın der gibi..bu arkadaşlarımın yorumuydu mübalağa ediyorlar sandım taki kendim görene kadar ne yapmaya çalışıyor anlamadım en güzel günlerimi zehir etti..dün biriyle görüştüm ama yok anladımki hazır diilim hala acım var travma devam ediyor Allah bize yardım etsin cnm 🙌
Ne yapmaya çalıştığını anlayamazsınki.bu erkeklerin gerçekten garip düşünce yapısı var.kebdilerince yaşıyorlarişte.inşallah amin.rabbim yardımcımız olsun.o tramva bendede var galiba.sende onu andığın an yer ve zaman ayır etmeden ağlıyor musun ?
İlk zamanlar çok ağlıyordum birisi sormaya dursun gözyaşlarıma hakim olamıyordum kendiliğinden akıyordu..şimdi kendimi tutuyorum ilaçlarla ama çok zor bişey çok acı Allah beterinden korusun yinede ya evlendikten sonra bizi yarı yolda bıraksalardı o daha fenaydı herkes onu diyor..içim en çok evlenen birilerini gördükçe acıyor aklıma geliyor ne olduda böylesine büyük bi aşk yalan oldu hala inanamıyorum 😳
Evlenen birilerini görünce kötü oluyorum 😢😔Aynen.bide varya yakınımda hiç aklımdan geçmeyenler evleniyorjar ya daha çok koyuyır insaba.evet zaten hep öyle avuturlar ta evlendikten sonra olsaydı diye :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?