Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben bişi sorcam ya:)özel msj atamadım:) benımkı sadece hobi albumune ekledıgın fotolar bnmn yaptıgım albm gıbı durmuyor ben eklentıden yukluorum:) sonrada bır daha eklenmıyor nasıl bır yontemle yukledn yardmcı olurmusun:)
Öncelike bu bir albüm değil canım.Sanırım profiline yüklediğin albümü baz aldın.:)
Bu bölüme özel bir başlık açıp resimleri upload ediyorum.Yani herhangi resim yüklenebilecek site sayesinde.Örnek vermek gerekirse ImageShack gibi yada resimyükle.net vs yükleme işlemi bittikten sonra forum için verilen link kodunu alıp yapıştırmak yeterli cevap sayfasına:)
Ama kendin için özel albümden bahsediyorsan her kullanıcı için ayrı olan,onda sadece eklenti sayesinde yükleniyor,yeni resim eklemek içinde bir önceki işlemi gerçekleştirmen gerekiyor. Eğer bu şekil olmasını istiyorsan bu bölüme başlık açıp çeşitli upload sitelerinden resimlerini yükleyip linki copy+paste yapman yeterli olucak:)
Bende merak saldım da fotoğraf makinem yok :) acaba alsam mı ?
bu arada gökyüzü manzara fotoğrafınıza bayıldım.
benim de en keyifli hobilerimden biri.
Sağolun kızlar:) yalnız her sayfada resim mevcut,doğallık ve doğa çekimlerini çok seviyorum:)bende bu tarz dogal resımlerı severım... pazara gıdıp ınsanları cekmeyı soyle durun bunu yapın gulumseyın cekıyoruuum demeye tercıh ederdım eger fotografcı olsaydım :)