Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunları çok beğendim, havadan çekimler o bulutların gölgeleri vs. çok güzel.
Ama özellikle son üç fotoğrafınızı çok beğendim, onlar hangi makineden?
Benim de fotoğrafı çok sevdiğim için hediye edilen bir Canonum var bir süre okul dolayısıyla dışarı çıkıp gezebildiğim için bir şeyler çekmiş olsam da şuan sadece kahve falı çekebiliyorum, başka yapabileceğim bir şey olmuyor(hard disk de çok doldu:)), gökyüzü olaylarına denk gelirsem bi işte.. Bazı teknikleri netten öğrenmeye çalışmış ve deniyordum ama üstünden zaman geçti, baştan başlamam gerekecek sanırım ileride. İnşallah olur, ileride hayat koşuşturmasının içinde unutup gitmezsem, imkanım olursa ya da zaman ayırabilirsem...
Öncelikle çooook teşekkür ediyorum,bu yorumlar çok değerli benim için.
Cihaz Canon canım,ben teknik yada açı ile pek çekmiyorum aslında.Eğitimim yok sadece hobi.Yoksa ışık açısından resim pozlamasına göre bir çok kusurlu fotograflar. Sadece gözüme hoş geliyor ,bu işen bilen birine göre bu resimler sadece görsellik açısından güzel teknik açıdan kusurlu. Benim yanımda olurdu genelde makine,zaman ayırmak değil zaman bulmaya çalışıyorum,yoksa suan ki gibi evde beni bekliyor oluyor cihaz.:) İnşallah senin için hobi olarak başlar ve daha ilerisini getirme imkanın olur.
Anladım benim de öyle telefondan çekerdim sürekli sonra makine sahibi oldum sanırım 3-4 yıl oldu, arkadaş toplantılarında önemli günlerde sürekli çekerdim bıkarlardı bazen hatta :) çoğunlukla yanımdaydı benim de, bir şey kaçırmak istemezdim bazen almazdım yanıma bu seferde güzel bir şey olur kaçırırdım.. Heves azaldı bir şekilde bir de evde olunca, şu ara bir özledim..
Ama kadrajınız güzel gerçekten, benim de hobi ama yarı prof. bir makine de gelince az biraz ayarlarını kullanayım öğreneyim daha farklı güzel olur diyorsun.. Bir de mesela o ay fotoğrafları direkt çekilemiyor o şekilde, ayarlıyorsun.
Evet elbette, o kadar da dokunuyorum o tür çekimler yaparken tabi ama yine bence teknik açıdan kusurlular:) Görüş açım çok netti oda yardımcı oldu bu denli hoş gözükmesinde biraz da lens. Çektiklerini merak ettim doğrusu,bir arşiv yapıyorsan görmek isterdim:)
Çalışmalarını çok beğendim,resim çekme anlayısını daha doğrusu. Kimbilir belki bir gezi,bir etkinlikte karşılaşırız,resim seven insan iyi insandır.:)
Teşekkür ederim biraz işgal ettim sayfanı ama :) Belki de kim bilir, gezmek lazım yeni fotoğraflar için..
Bu arada resim değil fotoğraf, biri gelir kızar şimdi Ben de resim yazıyorum bazen daha kolayıma geliyor sanırım, farkedersem düzeltiyorum : )
Est. bence çalışmaların herkes tarafından görülmeyi hakediyor.Benim konumda paylaşmış olsanda sana aitler,sen lütuf ettin bu yüzden aksine ben teşekkür ederim.
Resim yada fotoğraf biraz algısallık sanırım,dilimize öyle yerleşmiş ve beynimde uyandırdığı görüntü aynı. Hiç önemsemedim itiraf etmem gerekirse canım:)
Heheyt konu benim,yorum benim kim kızacakmış.
Çoook teşekkür ediyorum:)süpersiniz