• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimki Sadece Hobi :)

Bambino2013;
Çok teşekkür ederim canım benimm:)Bence sana öyle geliyor,bende çok iyi değilim ama sizler beğendiniz ,bu demek oluyor ki sen iyisin ve istersen yaparsın.Yada çok mu önemli beğenilmesi,hayır..Sen beğen,mutlu ol zaten güzeldir onlar:)

Güzeller güzeli yiğenim
:nazar:

Daha sonra devam edeceğim:))
Oy ben seni yeriimm :nazar:

Fotoğraf aşkıınaaa !
Canım benim hepsi çok güzeller , bende bayılırım fotoğraf çekmeye prof. makina bakıyorum canon mu nikon mu kararsızım.
Yarı prof. bi makinam var ma marka olarak çokta beğenmiyorum . .:31:

Nikon'u tavsiye ederim bitaneeem,bende araştırarak aldım,hangisi iyi çekim yapar,özellikleri ve beni yarı yolda bırakmayak makina olsun istedim.Almışken iyisini alayım diye düşündüm.Teknoloji hergün dahasını çıkarıyor tabi,birde seni yanıltmak istemem sadece aldığım yorumlar ve çekim yaptığım zaman ki kalitesinden yola çıkarak söylüyorum.:) Birde çok seviniyorum böyle fotoğrafa ilgisi olan sizleri görünce,yorumlarını düşünceleriniz çok öenmli benim için.Daha çok heveslendiriyor beni.Çevremde çok yok yada öylesine çekiyorlar,ama ben o anda bana hissettiriyorsa birşeyler çekiyorum,sanırım bu da bir aşk:)

Çok tatlıdır ablası beni meleğim,birde hep böyle uyur uyurken sevmemek için zor dururum kendimi:16:

Nikon'u tavsiye ederim bitaneeem,bende araştırarak aldım,hangisi iyi çekim yapar,özellikleri ve beni yarı yolda bırakmayak makina olsun istedim.Almışken iyisini alayım diye düşündüm.Teknoloji hergün dahasını çıkarıyor tabi,birde seni yanıltmak istemem sadece aldığım yorumlar ve çekim yaptığım zaman ki kalitesinden yola çıkarak söylüyorum.:) Birde çok seviniyorum böyle fotoğrafa ilgisi olan sizleri görünce,yorumlarını düşünceleriniz çok öenmli benim için.Daha çok heveslendiriyor beni.Çevremde çok yok yada öylesine çekiyorlar,ama ben o anda bana hissettiriyorsa birşeyler çekiyorum,sanırım bu da bir aşk:)

Çok tatlıdır ablası beni meleğim,birde hep böyle uyur uyurken sevmemek için zor dururum kendimi:16:

Canım canonun yarı prof. makinalarına baktım ama çözünürlüğü nikona göre daha düşük.
Çok severim resim çizmeyi fotoğraf çekmeyi ama dediğin gibi çevredekilerin beğenisi arttıkça içindeki aşkta şevkte artıyor.
Benim fotoğraf çekmek için mekanım çok ama zamanım kısıtlı.
Capadoccia dayım eğer ki gelirsen mutlaka beklerim birlikte güzel fotoğraflara imza atarız :34:
Ben o tatlışın popişini ısırırım ya , uyuyuşa bak melekk :nazar: :16:

Canım canonun yarı prof. makinalarına baktım ama çözünürlüğü nikona göre daha düşük.
Çok severim resim çizmeyi fotoğraf çekmeyi ama dediğin gibi çevredekilerin beğenisi arttıkça içindeki aşkta şevkte artıyor.
Benim fotoğraf çekmek için mekanım çok ama zamanım kısıtlı.
Capadoccia dayım eğer ki gelirsen mutlaka beklerim birlikte güzel fotoğraflara imza atarız :34:
Ben o tatlışın popişini ısırırım ya , uyuyuşa bak melekk :nazar: :16:

Aynı benim gibisin sende:) İstemez olur muyum,ah gelebilsem harika olur!Demen bile yetti canım benim ya,çok sevindim şuan.Oralar masal gibi ne güzel resimler çekilir..Yaşadığım yer küçük fotoğraf aşkım büyük yetmiyor bana burası,birde extrem birşeyler yakalama hevesi var içimde,ilginçte olsun istiyorum:))Nasip olur yolum düşerse oralara,iletişime geçerim tabi,çok teşekkür ederim:16:

Son düzenleme:

nazar değicekkk yeğenineeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar: çok tatlı maşallah benm sırtımda sağ tarafımda böyle uyuyan melek bebek dövmesi var :1:

Aynı benim gibisin sende:) İstemez olur muyum,ah gelebilsem harika olur!Demen bile yetti canım benim ya,çok sevindim şuan.Oralar masal gibi ne güzel resimler çekilir..Yaşadığım yer küçük fotoğraf aşkım büyük yetmiyor bana burası,birde extrem birşeyler yakalama hevesi var içimde,ilginçte olsun istiyorum:))Nasip olur yolum düşerse oralara,iletişime geçerim tabi,çok teşekkür ederim:16:

Mutlaka beklerim canım başımın üzerinde yerin var :16:
Nerde yaşıyosun , benim yaşadığım şehirde küçük ama senin söyleminle masal gibi.
Ne demek canım rica ederim sana eşlik ederim seve seve :4:
Bir kaç karede benden olsun o zaman :16: $184493_538922862785925_1999905598_n.jpg $251753_488535871166426_841625559_n.jpg $DSC01573.jpg $DSC01577.jpg
2 tanesinin boyutu çok büyük geldi galiba onları almadı :50:

Mutlaka beklerim canım başımın üzerinde yerin var :16:
Nerde yaşıyosun , benim yaşadığım şehirde küçük ama senin söyleminle masal gibi.
Ne demek canım rica ederim sana eşlik ederim seve seve :4:
Bir kaç karede benden olsun o zaman :16: Eki Görüntüle 659701 Eki Görüntüle 659702 Eki Görüntüle 659703 Eki Görüntüle 659704
2 tanesinin boyutu çok büyük geldi galiba onları almadı :50:

kız o nazar boncukları niye ağaçta çok güzel bi karee yaa :16:

Bunu paylaşmadan edemezdim çok seviyorum :16:

Sevmekte çok haklısıııın!!Dudaklarım uçukladı,aman yarabbi! Senin yanında çok amatörüm,muazzam kareler,bu işi çok sevdiği ve en iyi şekilde yaptığın belli canımmmm:16:

Bu arada Yalova'da yaşıyorum ben bitaneem,tarihi değerleri olan bir il,ama küçük iştee:)

Sevmekte çok haklısıııın!!Dudaklarım uçukladı,aman yarabbi! Senin yanında çok amatörüm,muazzam kareler,bu işi çok sevdiği ve en iyi şekilde yaptığın belli canımmmm:16:

Bu arada Yalova'da yaşıyorum ben bitaneem,tarihi değerleri olan bir il,ama küçük iştee:)
Söyleme öyle utanırım canım bende amatörüm ama fotoğraf ve resime karşı bambaşka bir ilgim adeta aşkım var ama yanlış seçimlerim yüzünden sadece hobi olarak kaldı :16:
Aynı benim şehrim gibii :16:

Söyleme öyle utanırım canım bende amatörüm ama fotoğraf ve resime karşı bambaşka bir ilgim adeta aşkım var ama yanlış seçimlerim yüzünden sadece hobi olarak kaldı :16:
Aynı benim şehrim gibii :16:

Oyy oy utanmanı sevsinler ya :)) Amatör mü?? Çok iddalı bir amatörsün o halde,inşallah bu aşkı doruklarında yaşarsın ve hem hobin hemde tek işin bu olur zamanla,fotograf,resim daha,daha fazla:16: Bende beklerim yolun düşerse buralara:78:

Oyy oy utanmanı sevsinler ya :)) Amatör mü?? Çok iddalı bir amatörsün o halde,inşallah bu aşkı doruklarında yaşarsın ve hem hobin hemde tek işin bu olur zamanla,fotograf,resim daha,daha fazla:16: Bende beklerim yolun düşerse buralara:78:

Ben o ayakları yerim :)
Canım benim çok teşekkür ederim düşük bir ihtimal ama belki yolum düşer gelirim :)
Benim fotoğraftan önce tek hayalim resim okumaktı canım ama olmadı :) sonra bi ara belki bende resimlerimi paylaşırım :)
Sen okuyor musun ?

Ben çok merak ediyorum o resimleriii,ışık tutuyorsun bana,yeni fikirler çıkıyor ortaya mahrum etme canım beeenim,en kısa zamanda paylaş:16:

Back