bende aldatıldıgınzı sandım çaresiz diye yazınca.:18: ne zamandr iki erkegı elde tutarak ve bir anne olarak bunları yapmak çaresizlige giriyor? yarın öbur gun yaptıklarınızı ya cocgnz duyarsa ?benim annem çaresizdi iyi yaptı demez herhlde?? empati kurun eşinz size yapsa oda çaresiz olrmuydu ve hala kendinizi savunuyorsunuzigrençlik ne diyebılırım....
Bu tesbit çok hoşuma gittisiz sadece onun için bir eğreti gelinmişsiniz..
zaten açıkça da söylemiş. ben evlenirsem düğünüme gelirmisin?
bu apaaçık ortada değil mi?
gönüllü yatak arkadası,el altında kaçamak yapabileceği kolay kadını olmuşsunuz onun..
daha fazla uzatmayın bu çirkinliği..
eşinizle de olmamalı bundan sonra..
mümkünse arının hepsinden ve temiz bir sayfa açın.
anneliği yaşayın öncelikle.. birinin kadını olma arayışını bırakın. oğlunuzun annesi olun. dolu dolu yaşayın anneliği..
Bu yazdığınız iyi oldu buradakiler hayatta sadece benim böyle biş yaptığımı sanıyorlar oluyormuş demek ki.Ne olur yanlış anlamayın bunu söylerken kendimi tasvip ettiğimden değil olabiliyor tek örnek değilim demek istedim sadece.Sizin kuzeniniz gibi bir eşin alnından öperim ben erkek dediğin budur işte karşıma geçip ayaklarıma kapanıp ondan sonra da bana eziyet çektiren değildir erkek sinek kadar değeri kalmıyor o zaman sadece acınacak bir zavallı görünüyor insanın gözüne.eşimin kuzeni (erkek) eşi tarafından aldatıldı aynen aşkıml mesajını yakaldı çok büyük kıyametler koptu kız hiç birşey diyemedi zaten nasıl yalan diyebilirki aşkım demiş karşı tarafa
hepimiz şok olduk öyle birşeydiki hep örnek aile çift olarak gösterilirdi hep dipdibe otururlardı vs vs.. meğer kız başkasıylada görüşüyormuş. ve başka bir şoku görüştüğü adamın evli olduğunu öğrenince yaşadık...
kuzen kızı evden kovdu eşyalarını toplattı anlaşmalı boşandı. kızı o kadar çok seviyordu ki yaşadığı hayal kırıklığını anlatamam o kadar çok hala seviyordu ki kıza anlaşmalı boşanma isteğini haber yollattı böyle bir nedenle boşandıklarını bilmesin kızın tarafı dedi. kıza eziyet ederler dedi ben erkeğim kolay atlatırım ama o kötü kadın damgası yer babası döver dedi. öylü büyük acılar yaşattıki o kız o na rağmen dayanamadı iyiyliğini düşündü. ve boşandılar...
erkek yaptımı ağız dolusu laf ederken sizin yaptığınızı masum bir aşk öyküsü olarak değerlendiremem. aşkiçin savaşılır. siz savaşmıyorsunuz. hem kocanıza geri dönüyor herkese binbir yalanlar söylüyor hemde cinsel ihtiyaçlarınızda bir erkeğin sizi sevmenin tatminini yaşatmaya devam ediyorsunuz. bu aşk değildir. aşık olsanız birbirinizin sahibi olmak isterdiniz aşık olsaydınız geceleri başka erkeğin kadının yanında yatmayı kabullenemezdiniz. ne yardan ne serden sizinki.
Allah sizin gibileri benden uzak tutsun
Peki her gece allah belanı versin deyip yatmak bu yaşadığı hayata kahretmek zihniyle onu aldatmak çok mu büyük dürüstlük yada biliyor musunuz ki onların da böyle birşey yapmadığını benim çevremde de hiç kimse benim böyle birşey yapabileceğimi aklının ucuna bile getirmez ama bakın neler yaptım o yüzden kimse kimsenin ne yaşadığından bu kadar emin olmasın derim ben.bazi acilan konular ve konu sahiplerinin yasadiklarini bu kadar rahat anlatmalari(normalmis gibi),ilgisizlik ve caresizligin altina siginmalari,her yorumda kendilerini ne olursa olsun savunma durumuna gecmeleri beni burdaki diger uyelerin tepkilerini olcmeye yarayan bir test oldugu dusuncesine goturuyor bazen. neyse konuya geceyim!
yasadiginiz olay berbat bir durum.erkeklerde de oldugu gibi kadinlar da hemen ilgisizligin,sevkatsizligin,caresizligin altina siginiyor aldatma olaylarinda.bana gore koca bir yalan.binlerce kadin var yillarca kocasiyla cinsel anlamda beraber olmayan,sevgi gormeyen,en ufak bir ask sozcugu bile duymayan.bunlar neden bu sekilde davranmiyorlar acaba?bence insanin icinde olmasin.
aldatmak kadar igrenc asagilik bisey yok bana gore.esinize acidiginiz icin tekrar onunla beraber oldugunuzu soylemissiniz.bence acinacak durumda biri varsa o esiniz degil. cocugunuz herseyi anlayacak yasta.ona bu sorunlarin hicbir sekilde yansimadigini burdaki kimseye inandiramazsiniz.tek derdiniz sevgiliniz olmus.sevgilinizin kiz arkadasina anlatmassiniz durumu o da gurur yapmis sizden ayrilmis.bence cok iyi yapmis.birilerinin biraz GURURLU ve ONURLU olmasi lazim.herkesin basina da gelebilir demissiniz.en dogrusu bu durumda esiniziden bosanmaktir sevgiliyle yataga girip ondan sonra gelip esin ve cocugun yuzune bakmak degildir dogru olan!
dünden beri yazmamak için tuttum kendimi.
ama dayanamıycam artık!!!
birincisi sanki baba evindeymiş gibi sevgili peşindesin.
ikincisi kocamı nasıl düzeltebilirim diecegine
sevgilimi haksız yere kırdımm diosun ve geri döndürebilmek için akıl istiyosun..
üçüncüsü yalvarıyosun birileri yüzüme tükürsünn die
sen zaten biliyomussunki iğrençliklerin içinde oldugunu daha ne aklı istiyosun bizden???
onaymı verelim illaki al sana onay ozaman...
Peki her gece allah belanı versin deyip yatmak bu yaşadığı hayata kahretmek zihniyle onu aldatmak çok mu büyük dürüstlük yada biliyor musunuz ki onların da böyle birşey yapmadığını benim çevremde de hiç kimse benim böyle birşey yapabileceğimi aklının ucuna bile getirmez ama bakın neler yaptım o yüzden kimse kimsenin ne yaşadığından bu kadar emin olmasın derim ben.
Belki de bunu yapmak istiyordu kurtulmak istiyordu bu çirkin üçlü ilişkiden ve bahane etti ve iyisini de yaptı diyorum şimdi zaten ben de
kesinlikle katılıyorumm
çok merak ediyorum o sevgiliniz ya evli olsaydı ya çocuğu olsaydı yine aynı şeyleri düşünürmüydünüz
gerçi o evlendikten sonra görüşmeyi düşünüyormuşsunuz o ayrı[/QUOT
Düşünmezdim tabi diyorum şimdi ama bilemezsiniz ki ben de kendimi bunların içinde düşünemezdim hiçbir zaman ama oldu.O düşünüyordu görüşmeyiama arkadaş olarak ben değil görüşmezdim de zaten
benim kadar çaresiz derken niye çaresiz işin varmış madem boşan
ondan sonra ne yapıyosan yap midesiz olan kocan değil aslında sevgilin farkındamısın bilmem ama
niye kocanı ikna ediyor hadi diyelim birincisi çocuk için ondan sonrası sırf keyfi bozulmasın diye
ben senin yerinde olsaydım ikisinide terk ederdim sevmediğim gurursuz kocamıda
seninle gününü gün edip sen açık verince yaygara yapan sevgilin sandığın o adamıda
Çocuğumu göremeyecek olmak beni perişan etti ama ondan seve seve ayrılırdım Kabullendim ama ben sadece arkadaş olduğumu masum olduğumu haykırıyordum herkese zaten statüm gereği kimse benden aksini beklemiyordu.Sevgilim ise eşimle buluşup görüştü ve onu sadece arkadaş olduğumuza inka etmek için epeyce ter döktü.
Artık çok kısa sürelerde ve daha dikkatli buluşuyorduk ama yine de mutluyduk birbirimizden geleceğe yönelik bir beklentimiz yoktu çünkü
Diğer yanda eşimle de zar zor evliliğimiz devam ediyordu.
Bu durumdan ben erkek olarak utanıyorum ama kendimi senden koparmak istemediğim için katlanıyorum sen bir kadın olarak nasıl utanmıyorsun diye kükredi ve telefonu kapattı.
Tam 8 gün oldu 5 gün boyunca defalarca aradım telefonu açmıyor onlarca kez mesaj attım cevap vermedi.5. gün sadece tek bir mesaj attı ısrarlı ve yalvaran msjlarıma karşılık 'sana ne kırgınım ne de kinim var rahat ol ama daha fazla uzatmanın gereği yok anlamış olman lazım kaç gündür.Hem seni hem de o arkadaşımı hayatımdan çıkardım.
Onu hala geri kazanmak için ne yapabilirim bunun peşindeyim.Bana çare ne olur?Aklını kullan demeyin ne olursunuz denemedim mi sanıyorsunuz?Bana onu tekrar nasıl kazanabilirim beni nasıl affeder onunla ilgili ip uçları verin yalvarırım.
Peki her gece allah belanı versin deyip yatmak bu yaşadığı hayata kahretmek zihniyle onu aldatmak çok mu büyük dürüstlük yada biliyor musunuz ki onların da böyle birşey yapmadığını benim çevremde de hiç kimse benim böyle birşey yapabileceğimi aklının ucuna bile getirmez ama bakın neler yaptım o yüzden kimse kimsenin ne yaşadığından bu kadar emin olmasın derim ben.
Belki de bunu yapmak istiyordu kurtulmak istiyordu bu çirkin üçlü ilişkiden ve bahane etti ve iyisini de yaptı diyorum şimdi zaten ben de
aynen katılıyorumcanım herşeyi geride bırakıp kendine güzel bir hayat kur. tamam alkolik kocandan sonra o kişi ilaç gibi gelmiş sana. ama seninle ciddi düşünmemiş bile. günün birinde nasıl olsa bırakacaktı zaten. sen de yolunu çiz. bir daha ne onunla ne de kocanla görüş. hayat o kadar kısa ki boş yere harcama.
(Cehalet, diplomasız ya da statüsüz olmak değildir. Cehalet sadece bilmemek de değildir. Cehalet bazen bildiğini anlamamak, bazen bildiğini sanmak, bazen bile bile yanlış yapmaktır.)
Hata etmek bir kez suçsa, hatada ısrar bin kez suçtur.Kişinin düşebileceği en acı ve komik durum kendi hatasını savunmak, hatta doğru gibi göstermek çabasıdır.
Anne iseniz, yaşamınızdaki her hareketinizin çocuğunuza yansıyacağını göz ardı etmeyin. Sizin yaşamınızdaki çalkantılar bir süre sonra durulsa da, bir bakarsınız ki çocuğunuzun kişilik özelliklerinden, temel taşlarından birini bozuvermişsiniz.Eğer bir çocuğunuz varsa, ne yaşarsanız yaşayın bir kere değil, on kere değil düşünmek zorundasınızdır. Geri dönüşü olmayan sonuçlarda boğulmamak için… İlk onu düşünmek, yaşamınızdaki kararlarda öncelikli olarak onu tutmak zorundasınız!
bir yandan kocam zavallı gibi istedigin kadar konus yeterki boşanma benden die yalvaracak
bir yandanda eziyet mi yapacakmış..
bir diosunki acıdıgım için boşanmıyorum yalvarıyo
bir diyosunki statüm yüzünden boşanamıyorum..
boşan diyenlere sen dedin yalvardı bende acıdım döndüm! die..
adam anlattıgın gibi zalimlikler yapıosa tekrar sorarım ozaman
NEDEN BOŞANMIYOSUN???
bence net değilsin bahanelere sıgınıyosun....
(Cehalet, diplomasız ya da statüsüz olmak değildir. Cehalet sadece bilmemek de değildir. Cehalet bazen bildiğini anlamamak, bazen bildiğini sanmak, bazen bile bile yanlış yapmaktır.)
Hata etmek bir kez suçsa, hatada ısrar bin kez suçtur.Kişinin düşebileceği en acı ve komik durum kendi hatasını savunmak, hatta doğru gibi göstermek çabasıdır.
Anne iseniz, yaşamınızdaki her hareketinizin çocuğunuza yansıyacağını göz ardı etmeyin. Sizin yaşamınızdaki çalkantılar bir süre sonra durulsa da, bir bakarsınız ki çocuğunuzun kişilik özelliklerinden, temel taşlarından birini bozuvermişsiniz.Eğer bir çocuğunuz varsa, ne yaşarsanız yaşayın bir kere değil, on kere değil düşünmek zorundasınızdır. Geri dönüşü olmayan sonuçlarda boğulmamak için… İlk onu düşünmek, yaşamınızdaki kararlarda öncelikli olarak onu tutmak zorundasınız!
Bu yazdığınız iyi oldu buradakiler hayatta sadece benim böyle biş yaptığımı sanıyorlar oluyormuş demek ki.Ne olur yanlış anlamayın bunu söylerken kendimi tasvip ettiğimden değil olabiliyor tek örnek değilim demek istedim sadece.Sizin kuzeniniz gibi bir eşin alnından öperim ben erkek dediğin budur işte karşıma geçip ayaklarıma kapanıp ondan sonra da bana eziyet çektiren değildir erkek sinek kadar değeri kalmıyor o zaman sadece acınacak bir zavallı görünüyor insanın gözüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?