bende aldatıldıgınzı sandım çaresiz diye yazınca.:18: ne zamandr iki erkegı elde tutarak ve bir anne olarak bunları yapmak çaresizlige giriyor? yarın öbur gun yaptıklarınızı ya cocgnz duyarsa ?benim annem çaresizdi iyi yaptı demez herhlde?? empati kurun eşinz size yapsa oda çaresiz olrmuydu ve hala kendinizi savunuyorsunuzigrençlik ne diyebılırım....
Merak etmeyin eşim bunları yaptı zaten daha önceleri ve karşıma geçip kendimle gurur duyuyorum dedi.Bunu yapma nedeni olarak da kendini savundu biliyor musunuz?Nedeni benim ters ilişkiyi kabul etmememmiş.Ben bunun için kaç kere yataktan atıldım siz biliyor musunuz?Boşansaydın diyeceksiniz biliyordum ama asla buna yanaşmayıp ağlayııp sızlayan bir adam ayıksa tabi ve küçük bir çocuk var diğer yanda Bizim toplumda var ya erkeğin elinin kiri böyle deyip sustum ve kimseye anlatamadım kendimi suçladım hep kadın suçlu gördüğünüz gibi.Bu benim yaptığımı haklı çıkarmaz tabi ve kısasa kısas olarak da düşünmedim hiç ama sanırım bilinç altına yerleşmiş.Bu sebeblerle boşanmak istesem beni ailem yine zorlardı erkektir aman ne derler sonra diye.Amacım bütün erkekleri elimde tutup onlardan harem kurmak değil biraz nefes alabilmek mutlu anlar yaşayabilmekti şimdi aksine tek başıma yürüyorum ben ve oğlum