Benim yuvam

kapının önünde duran çocuk mu desem oyuncak mı desem onlar çok hoşmuş
güle güle otur

canm ya gule gule oturmak nasip etsin allahim
perdelerin cok hos bende cok sevoyorum boyle peydeleri, ayri evim yok ama insallah bigun olursa yaptirmayi dusunuyorum
bu perdelerin gorunusu guzelde yikamasini temizlemesini nasil yapiyosun,

güle güle oturun her yer dolu dolu 2 bebişe bayıldımm

evet yaa çok orjinal süs eşyaların var çokta düzenlisin valla mutluluklar dilerim.

Ne kadar cıvıl cıvıl bir evin var. Her yer rengarenk. Çok beğendim, güle güle otur.

cok hos evin var canim iyi günlerde agiz tadiyla otur cok gzl dösemissin ...

Yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Sevgiyle

Salondaki oturma grubumun üzerine krem renk ince şal aksesuar atsam nasıl olabilir sizce__?

bence hoş olur arkadaşım hava katar.............................

Güle güle oturun. Bu kadar çok aksesuarlı bir evin temizliğide zordur.

çok şirin bir evin var.çok hareketli bir ev.banyon çok renkli.hani yaşayan bir ev belli.bazı evler evet herşey hoş ama bir soğukluk var evde.ama senin evbin çoooooooooook sıcak.a.s.

ne kadar güzel bi o kadar da süslü bi ev.banyosuda ayrı bi ğüzel allah agzınızın tadını bozmasın güle güle oturun saglıcakla...

güle güle oturun ama o kadar süs eşyasını nerden buldun ya bide onların tozunu nasıl olıyorsun allah yardımcın olsun :)

güle güle oturun ama o kadar süs eşyasını nerden buldun ya bide onların tozunu nasıl olıyorsun allah yardımcın olsun :)

Süs eşyalarımın çoğu hediye canım.Dost ve arkadaşlarım beni iyi tanırlar nelerden hoşlandığımı bilirler.
Tozlarını almak zor değil, prontonun sprey toz savarını kullanıyorum.İ1 haftadan fazla hiç tozlanmıyor ışıl ışıl duruyorlar.
Ben evimizi öyle seviyorum zevk meselesi elbette.
Bom boş objesiz ev bana soğuk geliyor.a.s.

cnmmm evet evin çok güzel ama süs eşyaları biraz fazla ve göz yoruyo ama sen memnunsan diyecek bişi yok güle güle otur cnmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…