Benim yuvam

şu kızla oğlana bayıldım özellikle kaydirigubbakcemile5 evinede bayıldım tabiki çok güzel Allah sağlık huzur versin inşallah Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
çok cici ve şeker bir ev olmuss :)) huzurlu dolu bir omur dilerim a.s.

Rabbim ağiz tadiyla oturmaui nasip etsin insallah bu arada evin cok ğüzel özellikle mutfak perdesine bayildim

ediyle büdü boş bir koridora nasıl canlılık katılacağının en çarpıcı, akıllıca cevabı olmuş sanırım. Yeğenimi düşündüm görünce, önce kesin uzaktan seyreder, yavaş yavaş yaklaşır, sonra da didik didik ederdi kaydirigubbakcemile3 1o aylık ama teyzeleri daha, keşfetme zamanları tam yani

güle güle otur canım evinde benim evimde böyleydi çok biblo süs eşyası vs. vardı ve dağınık duruyodu.önceleri çok hoşuma gidiyodu sonra temizliğinden yorulmaya başladım daha sonrada kızım dünyaya gelince onları temizlemeye vakit bulammaya başladım bende şirin bir dolap edindim hepsini onun içine yerleştirdim orası biblo köşesi oldu böyle olunca temizliği daha kolay oldu ve vakitten kazandım ileride sanada tavsiye ederim..

özellikle banyoda ve mutfakta kullandığın aksesuarları çok beğendim ..:CüvCüv:
güle güle oturun..

Su evin çok güzel....
Yatak odanı çok beğendim tam benim istediğim modelden...
Mutfağın rengi herşey çok hoş...
Güle güle otur....

güle güle otur canım evin herşeyin çok güzel
Allah mutluluklar versin Şeniz
en çok ta koridorda duran bebeklere bayıldım bende istiyommm senağlama

çok güzel mutlulukla oturun işallah..Mutfaktaki poşetlik bebek benim bebeğimden:)
Ama banyodaki meyve sepetini mutfağa koy derim...

hayatımda bu kadar yayıntılı bir ev görmemiştim bakarken gözüm yoruldu resmen
nsl toz alıyorsun o evde merak ediyorum
evini bence biraz daha sadeleştir daha güzel olur.mutfak masasının üzerindekileri,yatak odasındaki konsulun üzerindekileri.banyodaki çiceği falan hepsini kaldır.perdelerin çok güzelmiş.mutfak masaının örtüsüde çok güzel yapanın ellerine sağlık.kalın storlarını nasıl temizliyosun.

Fikirlerin için çok teşekkür ederim ama sizin yayıntı diye tabir ettiğiniz şey ortalığın darmadağanık olmasıdır benim anlayışımda.
Ben ortada darmadağan birşey göremedim benim gözlerimde mi bir sorun var acabaCADIARZU
Bak Gülçüncim ; sana bir ilki yaşattım. Hayatında hani hiç bu kadar yayıntılı bir ev görmemişsin ya benim sayemde görüp milli oldun:teselli:
Ben toz vs almıyorum dağınk ve pisim ben:teytey::teytey:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok hoş evin..güle güle otur....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…