biz eskiden muhteşem 3 lü idik kuşi sen ben delikafa gülden hatırlıyonmukaydirigubbakcemile5
içinizde en güzel de bendim ama ne hikmetse siz benden önce evlendinizbenneyaptımki
işte çirkin şansi denilen olaya bir kez daha tanik oluyoruz sitece
canım allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.bişey dikkatimi çekti.banyodaki sahte meyveler dikkatimi çekti sencede mutfakta daha hoş olmazmıydı:1closedeyes::1closedeyes:
zevkinede diyecek yoka.s.a.s.
ama çok biblo ve süs eşyası var.allah temizleme kolaylığı versin:1rolleyes::roflol:
Sevgili sena yok kumpir yok su yok yok kuşi :asigim:
canim dostum evine bayildim bittim geberdim hatta
o kadar zevkli o kadar detayci ve titizlikle dekore edilmişki evin beğenmemek elde değil
hele o sicak boncuklu evde senin şuan mutlu olduğunu bilmek tarifi olmayan bi duygu
çantani görünce ağladim dayanamadim.
Hey gidi zaman nereden nereye kuşim kaydirigubbakcemile
biz eskiden muhteşem 3 lü idik kuşi sen ben delikafa gülden hatırlıyonmu
içinizde en güzel de bendim ama ne hikmetse siz benden önce evlendinizbenneyaptımki
işte çirkin şansi denilen olaya bir kez daha tanik oluyoruz sitece
canım kuşim biricik ablam benim inan evini görünce sevinçten ağladım.Neler atlattık ne zamanlarımız oldu bu çirkef jadının az mı çektik kahrını.ama şimdi mutlusun ya huzurlusun ya herşeyden öenmli şu an.Muheteşem üçlüde en çirkinimiz jadı ama hala çamur atmaya devam ediyo benneyaptımki inşallah herşey gönlünce olur küçük küçük kşilerin olsun senin gibi kokoş olsunlarrrkaydirigubbakcemile:asigim:hihoyyyt
jadı senin hesabını sona görce az sabretsengözlerimebaksanab:1ninca:
a.s.
Canım fikrin için çok teşekkür ederim.
Fakat banyomdaki sahte meyveler sabundan yapılmış ve kokulu
Ben bu tür sürekli koku veren objeleri çok fazla mutfakta tutma taraftarı değilim.
Yemek kokusuyla karışınca bence hoş bir koku vermez ortama.
Oda spreyi dahi kullanırken çok fazla mutfagıma sıkmamaya gayret ederim.
Belki bu yanlış bir tutum ama benim inancım böyle.
Biblo işine gelincede bu tür ortamlarda kendimi çok iyi hissediyorum.
İnsanın kendi evinin temizliğine zaman ayırması yormaz ki
Ama dip not var tabiki; yarın öbür gün bir bebişim olursa muhtemelen bunların çoğu kalcak.
Bari şimdiden bu zevkimi tatmin edebiliyim diye düşündüm.
Sevgiler