Benim yuvam

Güle güle otur canım...
Allah yuvandan huzuru eksik etmesin...a.s.

güle güle otur çok hoş.allah sağlık ve huzur dolu günlerle birömür versin canım
yerimseniben

canım kuşim biricik ablam benim inan evini görünce sevinçten ağladım.Neler atlattık ne zamanlarımız oldu bu çirkef jadının az mı çektik kahrını.ama şimdi mutlusun ya huzurlusun ya herşeyden öenmli şu an.Muheteşem üçlüde en çirkinimiz jadı ama hala çamur atmaya devam ediyo benneyaptımki inşallah herşey gönlünce olur küçük küçük kşilerin olsun senin gibi kokoş olsunlarrrkaydirigubbakcemile:asigim:hihoyyyt

jadı senin hesabını sona görce az sabretsengözlerimebaksanab:1ninca:

evin çok tatlı çok cici Allah mutlu etsin,güle güle otur eşinle ve ileride çocuklarınla birlikte inş.

insanın evide kendisine benzeyebiliyor demek ki
su gibi bi ev
ışıl ışıl...pırıl pırıl ...
herşeyin çok güzel.Allah ağzının tadını bozmadan uzun yıllar geçirmeyi nasip etsin

canım allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.bişey dikkatimi çekti.banyodaki sahte meyveler dikkatimi çekti sencede mutfakta daha hoş olmazmıydı:1closedeyes::1closedeyes:
zevkinede diyecek yoka.s.a.s.
ama çok biblo ve süs eşyası var.allah temizleme kolaylığı versin:1rolleyes::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
a.s.
Canım fikrin için çok teşekkür ederim.
Fakat banyomdaki sahte meyveler sabundan yapılmış ve kokulu
Ben bu tür sürekli koku veren objeleri çok fazla mutfakta tutma taraftarı değilim.
Yemek kokusuyla karışınca bence hoş bir koku vermez ortama.
Oda spreyi dahi kullanırken çok fazla mutfagıma sıkmamaya gayret ederim.
Belki bu yanlış bir tutum ama benim inancım böyle.
Biblo işine gelincede bu tür ortamlarda kendimi çok iyi hissediyorum.
İnsanın kendi evinin temizliğine zaman ayırması yormaz ki
Ama dip not var tabiki; yarın öbür gün bir bebişim olursa muhtemelen bunların çoğu kalcak.
Bari şimdiden bu zevkimi tatmin edebiliyim diye düşündüm.
Sevgiler

gerçekten çok güzel döşenmiş bir ev ben bayıldım

o küçük detaylar öyle göz doldurmuş ki

güle güle oturun evinizde inş

siz ne kadar su göz olmuşsunuz ööle be,ota moka ağlanır mı hiççç

bu arada siz ne muhteşem evde kalmışlardınız,hafızanızı yenileyeyim dedim emme velakin,kınalı kuzum daa küçük olduğu için o bu kategoriye girmiyor
jadu kafa,bayrağı kimseye kaptırmamakta kararlı
hey gidi günler heyyy,
ben sizi tanıdımda hepinizin hayatı farklı akıyordu
nerden nereyeee
allah bundan sonra hepicinizi daa mutlu etsin
benim sıpam gibi bi de kuzu versin
kuşikom,evin çok güzel,allah sağlıcakla oturmayı nasip etsin

canım fırının üstündeki o çaydanlığın süpermiş nerden aldın omu?

canım ıı gunlerde otur ama ben mutfak perdenı cok egendım nerde dıktırdın ozelden yazarmısın vede kaca oldugunu

hımmm sabun olduğu aklıma gelmemişti.tabiki senin fikrin canım sonuçta senin zevkin:1hug::1hug:
tekrardan allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin canıma.s.

ne kadar cıvıl cıvıl,birde ne kadar düzenli ve temiz,takdir ettim hakikaten, çünkü bazen ne evler görüyoruz içinde doğru dürüst esya olmadığı halde sanki çok esya varmış gibi karışık,darmadağın,ama senin evin tertemiz ve düzenli,Allah ağız tadıyla oturmanı nasip etsin... a.s.

ne kadarr süslü bir evin varr amaa o koridordakiii çöp bebekleree bittimmm huzur ve sağlıklaa oturr canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…