Benim yuvam

ben özellikle bunlara bayıldım ,çok güzeller.koridora da çok yakışmışlar. nerden aldınız?

eşyalar zevkle alınmış,çok güzel yerleştirmişsiniz.
güle güle oturun.

P.C: süs eşyaları çok fazla, toz almanız işkence gibi olacak, benim bile gözüm korktu.
çocuklu misafir geleceği zaman onları kaldırmanızı tavsiye ederim, yoksa mobilyalarınızda çizik olarak geri döner.

canım fırının üstündeki o çaydanlığın süpermiş nerden aldın omu?

Çaydanlığı bir züccaciyeden almıştım.Üstü porsonel alt tarafı emaye tarzı bişiy.Markası naturel loes diye bir marka canım

Bebişlerimin adı " Edi ve Büdü " onları bir çiçekçiden almıştım.
Kokma canım toz almak yada ev işi yapmak benim için çok büyük bir zevk.
Pronto nun soz savar lavantalı spreyini kullanıyorum.Üstelik tozlanmayıda geciktiriyor.
2 aylık evliyim evime çocuklu misafirde geldi ama hiç biri eşyalarıma dokunmadı.Ediyle Büdüye hasta oluyorlar o kadar.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
ALLAH agzınızın tadını bozmasın canım evın cok hos canım

fsıtığım :) uzun zaman oldu ben yazmayıp çizmeyeli çok özlemişim burayı ..

akşam evden baktım evine iş yerinden açamıyorum da resim..heryer çok cici çok güzel prırl pırıl belli ki süsü seviyo bizimkisi dedim..

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin güzelim

güle güle iyi günlerde otur evin de canım edi ile büdü çok şekerler

Caramino :)))))) hahaaaa hadi at fırçanı yine
ben caramino değilimmmm.diye.
Bebeğim çok teşekkür ederim.Süsü sevmekten ziyada etrafıma bakınca şöylee içim açılsın istiyorum.
İş yerindeki odamda böyle biblolu aksesuarlı benim.Patron işten kovar diye korkmuştum ama onlarında hoşuna giiti.Hatta duvarkağıdı çekmiştim.Desen ve modeline bayıldım.diye güzel dileklerini dile getirdi sevgili patroncuğum.
Teşekkür ederim CARAMİNOMMM ( anladın sen demi ):1hug:a.s.

Allah ' a havalesiniz siz :1shok: cerenimoyum bennnnnnnnaniknanikhihoyyyt

canım benim ne güzel işte ben de severim incik boncuk dolu masam ama evde çok bişi yapamıyorum bizim adam sade seviyo ben de vitrine basıyorum ne varsa kaydirigubbakcemile2

ay çok özlemişim ben burayı canım yaaaa

su evin süper canim
allahim bir ömür boyu huzurlu mutlu oturtmak nasip etsin.
Darisida bizlere

evin çok güzel canım allahım sağlıkla bereketle huzurla oturmayı nasip etsin

Canım bir ömür, yuvanda mutlu ol, çok güzel güle güle kullan ŞenizŞeniz

bayıldım bayıldım evine **SU** banyonu ne güzel dekore etmişsin çok cici olmuş ya
salon ve mutfakta öyle. Yatak odası takımında süper :)))
Allah , mutlu , huzurlu ve sağlıcakla oturmayı nasip etsin cnm..

düğün resimlerinizide görmüştüm sanırım. evinizi görmekde nasip oldu. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. mutluluklar........

evin çok güzel ferah Allah sağlıklı mutlu huzurlu oturmak nasip etsin....

Allah sağlık huzur dolu günler nasip etsin belki daha erken ama sizlerin evlerinize bakınca artık oğlumun evini hayal ediyorum o şimdi askerde nasib olursa yavrumada böyle güzel sıcacık evler nasib etsin sizlerede bir ömür sürecek mutluluklar dilerim bende mutluyum ve evimi çooook seviyorum:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…