Benim yuvam

çokkkk güzel ama bazı yerlerde çok fazla obje kullanmışsın bence kaldır. ama yanlış anlama lütfen nacizane fikrim

harikaaaa ya bayıldım banyon çok güzel cıvıl cıvıl renklerle dolu.. Allah huzur içinde yaşatsın bebişlerde çok şirin:)

Tüm arkadaşlarımın ağzına sağlık güzel yorumları için, öpüyorum herkesleri yanaklarından
Sevgiler

ne kadar süslü ne kadar renkli bir ev çok güzel bayıldım güle güle otur canım

bence banyonda gereksiz süsler çok fazla.örneğin o çiçek ve meyve sepeti olmamış banyoya.o çiçeğin yerine sadece lavabo üzerindeki deniz kabuklarını koyman yeterli

:nazar: Canım benim yuvanda senin gibi şirin ve tatlı.Allah sagıkla,huzurla oturmayı

nasip etsin. :1hug: Biblo ve aksesuarlarına bayıldım,hepsi çok hoş,ortama sıcaklık katmış

yerimseniben

canım bende yeni evime taşınacağım...ama yeni evim biraz küçük....küçük salon takımları bakıyorum....seninkilere bayıldım...özellikle yemek takımını nereden aldığını sormak istiyorum....

canım bende yeni evime taşınacağım...ama yeni evim biraz küçük....küçük salon takımları bakıyorum....seninkilere bayıldım...özellikle yemek takımını nereden aldığını sormak istiyorum....

Canım güzel dileklerin için çok teşekkürler.
Bende Çanakkaleli sayılırım.
Yemek odamı Çanakkale Alfemodan aldım.
Sevgiler

canım çok güzel güle güle otur.. yalnız biraz kalabalık değil mi evin? yanii kalabalık derken, biblo, çiçek, eşya vs. anlamında dedim.. ama o şekilde seviyorsan, başka tabii.. sevgiler..

güle güle otur canım. Allah huzurunu arttırsın.
ama bu kadar çok aksesuar bana daral getiriyor. çok daha sade evleri seviyorum ben. çok aksesuar oldu mu her an tam yerli yerinde durmalı. aksi takdirde biraz kaydı mı biraz itildi mi hemen karmaşık dağınık görüntü veriyor. yaşıyoruz o evde ister istemez oluyor böyle şeyler.
mesela masanın üstünde bi sürü şey var. masanın üstünü kullanacağın zaman onca şeyi bi kenara koycaksın sonra da o kenar çok daha kalabalık olacak. neyse anlatamamış da olabilirim. kendi evimin fotosunu çekmem lazım demek ki bana göresini anlatmam için :)
tekrar güle güle otur mutluluklar dilerim...

oh oh evin pek renkliymiş tarzım değil ama yüreğine sağlık çok içten bir ev güle güle otur cnm

canım evin çok güzel sende benim gibi ıvır zıvıra bayılıyosun mutlluluklar...

çok güzel bir evin var ama şu yapma çiçekleri kaldırsan perfectooo olucak bence

canım evin çok tatlı ama affına sığınarak birazcık eleştri yapıcam.gerçi fikir verilmesi için bir yerde bu konu başlığı açıldı dimi:)canım evinde çok ıvır zıvır var.birbiriyle alakasız aksesuarlar bir arada ve çok fazlalar.mesela banyo dolabının üstündekiler,hem birbiriyle uyumsuz olmuş hemde olmaması gereken yerdeler.biraz hafiflet bence evini.mutfağını biraz hafiflet.yapma çiçekleri kaldır gerçekten.duvarlara asimetrik olarak aksesuar asma.ama mobilyaların çook güzel.hele o mutfak dolabının içindeki takımların vaya yeşiller özellikle bittim onlara.güle güle otur canım.kusuruma bakma

:nazar:
canım evin çok tatlı ama affına sığınarak birazcık eleştri yapıcam.gerçi fikir verilmesi için bir yerde bu konu başlığı açıldı dimi:)canım evinde çok ıvır zıvır var.birbiriyle alakasız aksesuarlar bir arada ve çok fazlalar.mesela banyo dolabının üstündekiler,hem birbiriyle uyumsuz olmuş hemde olmaması gereken yerdeler.biraz hafiflet bence evini.mutfağını biraz hafiflet.yapma çiçekleri kaldır gerçekten.duvarlara asimetrik olarak aksesuar asma.ama mobilyaların çook güzel.hele o mutfak dolabının içindeki takımların vaya yeşiller özellikle bittim onlara.güle güle otur canım.kusuruma bakma
bende aynı fikirdeyim gerçekten çok kalabalık göz yoruyor benim evimde ilk evlendiğimde böyleydi arkadaşlarım çeyiz seriyoruz diye her yeri doldurmuşlardı onların tozunu almak bir dert ben mi onlara hizmet edicem onlar mı bana yazık sana bence şeker senin içini hafifletmiyorlar sana hiç bir yararları yok birde seni yoruyorlar bacımm yok et onları kurtulll, bu arada çoçuk yok henüz galiba olsa minik hepsini hallederdi:):nazar:

Çok özenli ve güzel düzenlenmiş.güzel ortamlar,ferah mekanlar mutluluğunuzu,huzurunuzu pekiştirir.Mutluluğunuzun sonsuz olmasını dilerim

Arkadaşlarım çok süs eşyası var demiş
ben söz dinlerim bu resimler ilk evlendiğim zaman çekilmişti
Üzerinden 6 ay geçti
Azcık eledim eşyalarımdan
ama çoğuna kıyamıyorum yinede
Sevgiler

Öncelikle evinizde huzurla oturmanizi dilerim,
söylemek istedigimi bi kac arkadas söylemis zaten, evinizde bana görede cok fazla aksesuar var, evin icine daginik bi hava vermis, gerci su an bi kac tanesini kaldirdim diyorsunuz ama göremedigim icin gördügüme yorum yapabiliyorum sadece.
Salonundaki perdeleriniz, yatak odasi takiminiz ve banyonunuz cok hos gercekten... Ama orda bile cicekler, süsler var :)
Ben her zaman sadelikten yana olan bir insan oldugum icin, resimler gözlerimi inanilmaz yordu.
Umarim yorumumdan dolayi kirilmazsiniz.

Sevgiler

X