cnmmm evet evin çok güzel ama süs eşyaları biraz fazla ve göz yoruyo ama sen memnunsan diyecek bişi yok güle güle otur cnmmmmm
canım bende yeni evime taşınacağım...ama yeni evim biraz küçük....küçük salon takımları bakıyorum....seninkilere bayıldım...özellikle yemek takımını nereden aldığını sormak istiyorum....
bende aynı fikirdeyim gerçekten çok kalabalık göz yoruyor benim evimde ilk evlendiğimde böyleydi arkadaşlarım çeyiz seriyoruz diye her yeri doldurmuşlardı onların tozunu almak bir dert ben mi onlara hizmet edicem onlar mı bana yazık sana bence şeker senin içini hafifletmiyorlar sana hiç bir yararları yok birde seni yoruyorlar bacımm yok et onları kurtulll, bu arada çoçuk yok henüz galiba olsa minik hepsini hallederdi:)canım evin çok tatlı ama affına sığınarak birazcık eleştri yapıcam.gerçi fikir verilmesi için bir yerde bu konu başlığı açıldı dimi:)canım evinde çok ıvır zıvır var.birbiriyle alakasız aksesuarlar bir arada ve çok fazlalar.mesela banyo dolabının üstündekiler,hem birbiriyle uyumsuz olmuş hemde olmaması gereken yerdeler.biraz hafiflet bence evini.mutfağını biraz hafiflet.yapma çiçekleri kaldır gerçekten.duvarlara asimetrik olarak aksesuar asma.ama mobilyaların çook güzel.hele o mutfak dolabının içindeki takımların vaya yeşiller özellikle bittim onlara.güle güle otur canım.kusuruma bakma