Ya gerçekten okyunca şaşırıyorum ne hikayeler var.Eşin çok sağlam bir adama benziyor.Eşinle konuş açık açık, az çok o da farkındadır olanların. Kuzeni ile mesafe koysun aranıza, gitmeyiverin denk gelirse görüşün.Hiç bir şey kaybetmezsiniz...Sonuçta bahsettiğiniz kadınla tek ortak noktanız kuzeniniz, bağlantı sürekli ondan gelecek öyle ya da böyle...Pek de sağlam biri gibi durmuyor zaten...
utanıyorum böyle hemcinslerim olmasından yazıklar olsun.görüşmeyi knşmayı hemen kesin kuzniylede.ama bunun için eşinizle tartışmayın.eşinizle aranızı bozmayın bu yüzden ve ona çatmayın.ama bidahada grüşmeyi kesin.bidaha da yaparsa hareketlerini dikkat et uyarın olsun bitsn.nie bu kadr kendinizi skntıya sokuosunuz.alttan alta uyarın kadını.bilsn sizinde tavrınızı
bence öyle tartışma falan çıkarmadan yavaş yavaş mesafe koyun aranıza . gidip gelmeyin.
gelmek istediklerinde bahane bulun kabul etmeyin evinize.
kadınların başına ne geliyorsa yine hemcinslerinin yüzünden geliyor yahu..
Zaten biliyormuş ben kuzeniyle hiç konuşmamıştım bayramda yaşanan ilk olay hakkında ama kayınvalidem konuşmuş zaten ben bahsetmiştim ona o da ikaz etmiş ama onun ikazına rağmen benim tavrımı bilmesine rağmen yine de çağırdı biz oradayken evine demek ki kuzeni de yuvamızı yıkmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?