benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?

dediğim gibi mesafenizi koyun ve görüşmemeye başlayın.ama rica ediyorm eşinizle aranızı bozmayın.anladığım kadrıyla efendi biri eşiniz.kavga edersenz ters tepebilr bir süre sonra ;)

Yok eşimle bu konu ile ilgili tartışmadım ama çok rahatsız olduğumu biliyor ki kendisi de bu durumdan çok rahatsız oluyor. Hatta oradan çıktığımızda sen gidelim dedim al işte geldim hiç bana bakma benim hiçbir suçum yok dedi. Bir de kadın surat astı o da şu yüzden eşimin bana hadi aşkım çocukları hazırla kalkalım dedi. Eşimin bana aşkım demesi kadını çıldırttı ama belli etmedi. :)))

Aklima ilk gelen su; o ahlaksiz isterik kadin esine fiziksel olarak takti bence.kuzeninize de surekli bi kere birlikte olsak baska bisey istemem vs demistir.sizin kuzen de hainin umursamazin biri olunca bu duruma gelindi iste.
O kuzeni varyaaa.,.direk kaynanama havale ederdim....

Zaten ettim kaynanam iyilikle anlamıyor herhalde sözle ikaz ettim anlamadı biraz daha kaşınırsa halası olarak bugüne kadar kötü bir şey söylemedim ama saçını tutup yolarım o hayvanın dedi.

Yok eşimle bu konu ile ilgili tartışmadım ama çok rahatsız olduğumu biliyor ki kendisi de bu durumdan çok rahatsız oluyor. Hatta oradan çıktığımızda sen gidelim dedim al işte geldim hiç bana bakma benim hiçbir suçum yok dedi. Bir de kadın surat astı o da şu yüzden eşimin bana hadi aşkım çocukları hazırla kalkalım dedi. Eşimin bana aşkım demesi kadını çıldırttı ama belli etmedi. :)))

Allah yuvanızı yıkmasın mutluluğunza gölge düşürmesn inşallah.

Merhaba arkadaşlar,
İçimi kemiren bir konu hakkında fikirlerinize çok ihtiyacım var. Baştan ve kısaca anlatayım. Eşim 17-18 yaşlarındayken kuzeninin eşinin bir akrabasıyla bir düğünde dans etmiş sadece o kadar. Ama bu kız eşime sanıyorum aşık olmuş o dönemlerde eşim askerden geldikten sonra ise kuzeni aramış eşimi konuşmuşlar (kuzeni de bayan) sonra o kızı vermiş telefona kız eşimle görüşmek istediğini filan söylemiş ki o sürede kız evlenmiş ve bir çocuğu var.Eşim de alt tarafı bi dans ettik hem evli barklı çoluk çocuk sahibi kadınsın beni ne diye arıyorsun arama bir daha beni deyip kapatmış telefonu ve o günden beri bir görüşme olmamış ki bu herhallerinden belli. Neyse bir bayram günü eşimin dayısı yengesi ve biz kuzenine gittik dayısına yakındı evleri onlara da uğrayalım dedik. Gittiğimizde o kadın da oradaydı. Bense kızıma 7 aylık hamileydim. İlk olarak orada karşılaştık. Kadının eşi ve çocuğu hatta anne babasıda oradaydı bayağı kalabalıktı yani ev. Neyse bu kadın mutfakta yemek yiyorlar eşim, dayısı, kuzenin eşi filan birkaç kişi daha sözde servis yapmak adına gitti eşimin başında duruyor. Eşimin dayısı bu ne hal kız kurumuşsun iyice dedi ve o kadın offf çekerek eşime baktı ve aşktan bu hale geldim dedi benim yanımda. Eşim hiç bakmıyor bile ama suratına. İçeriye geçtiler kadın geldi eşimin yanına oturdu kocası da karşı koltukta oturuyor ve hiç tepki vermiyor. Ben başka bir koltuğa oturdum eşim kalktı yanıma oturdu. Neyse o gün böyle geçti. Ama ben eşimin kuzenini suçlamadım sonuçta eşinin yeğeni bayram ziyaretine gelmiş amcasına diye onun bir kabahati yok bu konuda dedim.

Sonra o kadının eşini kendi yatak odasında başka bir erkekle aldattığını boşanmak üzere olduklarını filan duydum ki bunu kayınvalidem söyledi. Ona da eşimin kuzeni yani yeğeni söylemiş. Eşimin kuzeni kayınvalidemlere oturmaya geldiğinde kayınvalidem vermiş veriştirmiş ben bahsetmiştim kayınvalideme böyle böyle yaptı diye ne yapmaya çalışıyorsunuz siz amacınız ne bir daha böyle terbiyesizlikler istemiyorum aklınızı başınıza toplayın ben gelinimden memnunum o kadın benim gelinimin kesip attığı tırnak bile olamaz diye. Yeğeni o günden sonra kayınvalidemlere gelmiyor ama bana hiç söylemedi kayınvalidem böyle böyle söyledim diye. Kayınpederim ev aldı 2-3 ay önce eşime sen kiraya ver sen ilgilen oğlum ben sürekli gidip gelemem dedi. Eşimle çocukları gezdirmeye çıkarmıştık biri aradı evi görmek istediğini söyledi eşimde birlikte gidelim hadi dedi gittik adam gördü eşi pazar günü dahi çalışıyormuş mesaileri varmış akşam 7 gibi geliyor mümkün mü o da görse dedi eşim de bana baktı tamam yapacak bir şey yok kadında görecek tabii tutacağı evi dedim.

Adam gitti eşim ne yapalım o saate kadar dedi bende kuzeni için oraya gidelim istersen dedim tamam dedi. Gittik sadece kuzeni ve oğlu evde kimse yok oturduk konuştuk sohbet filan sonra bunun telefonu çaldı işte bizim olduğumuzu söylüyor karşı tarafa karşı tarafın ne dediğini duymuyorum ama gel gel bir şey olmaz diyor bu. Kapattı telefonu sordum misafir mi geliyor dedim hiç bir şey söylemedi araya laf karıştırdı. Sonra çay içiyorduk kapı çaldı oğlu kapıyı açmaya gitti eşim kim geldi dedi eşin mi geldi diye sordu yine cevap vermedi sonra bu kadın girdi içeriye. Doğum günüymüş pasta almış pasta kesti eşime de verdi eşim yemedi bir bardak çay içti ve hadi kalkalım dedi kalktık. Şimdi size soruyorum eşimin kuzeni bence bunu bilinçli yaptı eşimle o kadını bi araya getirmek için sonuçta bu konuyla ilgili kayınvalidem daha önceden konuşmuş onunla ama tekrar bunu yaptığına göre ne yapmak istiyor benimle de arası iyiydi ama bu saatten sonra nasıl oluyor bilemiyorum sizce kuzeniyle konuşmalı mıyım? Ne yapmak istiyorsun diye. Şimdiden okuyan ve yorumlayan herkese teşekkür ederim.

Bence kuzenin, kız evli olduğu halde onu eşinizle görüştürmüş olması bile o kuzenin karakterini ele vermeye yetiyor. Ne kadınlar var yaa. Bazen böyle kişileri gördükçe kadın olduğumdan utanıyorum. Ama eşinize helal olsun sağlam biriymiş. Bence siz de kuzenle görüşmeyi kesin. Fesat kişi ne yapar eder size huzursuzluk verir. Dikkatli olun. Ben olsaydım o kadının saçını başını çoktan yolmuştumm:41:

Bir de 9 yaşında kızım var onunla konuşmak istiyor sohbet etmek kızım konuşmuyor zaten tanımadığı kişilerle fazla konuşmaz. Bir de 4 yaşında oğlum var ona da gelsene kucağıma seni bir kere öpeyim diyor oğlum hayır istemiyorum deyip daha da çok uzaklaşıyor. Eve geldik sinirden gülmeye başladım eşim ne oldu dedi herhalde XXXX babanı öpemedim bari gel seni bir öpeyim demek istedi dedim eşim de sus Allah aşkına nereden geliyor aklına bu düşünceler bilmiyorum ki dedi.

O.....u kaynıyor ortalık...Seni takdir ettim valla,hiç kendini bozmamışsın:46: böyle olunca o kadın deliriyordur :52::52: eşinide takdir ettim arkadaşım,helal süt emmiş adam..kuzenle falanda görüşmeyin artık.

nasıl kadınlar var yaaaaaa:19::20::20::20:
kuzenle görüşmeyin kesinlikle,kadındaki yüzsüzlüğe bak,bi de çocuklarınla muhabbet etmeye çalışmış
yine iyi dayanmışsın,Allah tan kvaliden de senin yanında,eşinde kadının ne olduğunu anlamış
Allah korusun bacım,dikkat et yuvanıza

Esinde bu durumun farkinda,o yüzden bir daha bu kuzene ne gidin ne de baska bir baglantiniz kalsin,o ne bicim sapikliktir yahu.

Bir de 9 yaşında kızım var onunla konuşmak istiyor sohbet etmek kızım konuşmuyor zaten tanımadığı kişilerle fazla konuşmaz. Bir de 4 yaşında oğlum var ona da gelsene kucağıma seni bir kere öpeyim diyor oğlum hayır istemiyorum deyip daha da çok uzaklaşıyor. Eve geldik sinirden gülmeye başladım eşim ne oldu dedi herhalde XXXX babanı öpemedim bari gel seni bir öpeyim demek istedi dedim eşim de sus Allah aşkına nereden geliyor aklına bu düşünceler bilmiyorum ki dedi.

ne güzel gayet sakinliğnizi koruyabilmişsiniz :46: ben olsam eşimin suçu olmadığı halde ona da çatardım :1:

evet kuzenle ilişkiyi tamamen kesmek en iyisi , bir de kaç sene geçmiş hala neyin saçmalığı bu yanii :15: kayınvalidenize havale edin o gerekeni yapacaktır , mutluluklarr dilerim bir ömür :nazar:

böyle düşük ahlaklı kadınların toplumda nasıl utanmadan çıkıp başkasının kocasına sarkıntılık ettiklerini aklım almıyor

valla canım ben olsam o kuzeni var yaaaa.... neyse en azından görüşmem diyim, sana da tavsiye etmem utanmaz arlanmaz, yuva yıkmaya çalışanın yuvası yıkılsın inşallaaah

valla canım ben olsam o kuzeni var yaaaa.... neyse en azından görüşmem diyim, sana da tavsiye etmem utanmaz arlanmaz, yuva yıkmaya çalışanın yuvası yıkılsın inşallaaah

Yorumun için teşekkür ederim. Görüşmeyi düşünmüyorum tabii ki bundan sonra ama böyle dost görünüp arkamdan iş çevirmesini de yediremiyorum bir türlü.

Merhaba arkadaşlar,
İçimi kemiren bir konu hakkında fikirlerinize çok ihtiyacım var. Baştan ve kısaca anlatayım. Eşim 17-18 yaşlarındayken kuzeninin eşinin bir akrabasıyla bir düğünde dans etmiş sadece o kadar. Ama bu kız eşime sanıyorum aşık olmuş o dönemlerde eşim askerden geldikten sonra ise kuzeni aramış eşimi konuşmuşlar (kuzeni de bayan) sonra o kızı vermiş telefona kız eşimle görüşmek istediğini filan söylemiş ki o sürede kız evlenmiş ve bir çocuğu var. Eşim de alt tarafı bi dans ettik hem evli barklı çoluk çocuk sahibi kadınsın beni ne diye arıyorsun arama bir daha beni deyip kapatmış telefonu ve o günden beri bir görüşme olmamış ki bu herhallerinden belli. Neyse bir bayram günü eşimin dayısı yengesi ve biz kuzenine gittik dayısına yakındı evleri onlara da uğrayalım dedik. Gittiğimizde o kadın da oradaydı. Bense kızıma 7 aylık hamileydim. İlk olarak orada karşılaştık. Kadının eşi ve çocuğu hatta anne babasıda oradaydı bayağı kalabalıktı yani ev. Neyse bu kadın mutfakta yemek yiyorlar eşim, dayısı, kuzenin eşi filan birkaç kişi daha sözde servis yapmak adına gitti eşimin başında duruyor. Eşimin dayısı bu ne hal kız kurumuşsun iyice dedi ve o kadın offf çekerek eşime baktı ve aşktan bu hale geldim dedi benim yanımda. Eşim hiç bakmıyor bile ama suratına. İçeriye geçtiler kadın geldi eşimin yanına oturdu kocası da karşı koltukta oturuyor ve hiç tepki vermiyor. Ben başka bir koltuğa oturdum eşim kalktı yanıma oturdu. Neyse o gün böyle geçti. Ama ben eşimin kuzenini suçlamadım sonuçta eşinin yeğeni bayram ziyaretine gelmiş amcasına diye onun bir kabahati yok bu konuda dedim.

Sonra o kadının eşini kendi yatak odasında başka bir erkekle aldattığını boşanmak üzere olduklarını filan duydum ki bunu kayınvalidem söyledi. Ona da eşimin kuzeni yani yeğeni söylemiş. Eşimin kuzeni kayınvalidemlere oturmaya geldiğinde kayınvalidem vermiş veriştirmiş ben bahsetmiştim kayınvalideme böyle böyle yaptı diye ne yapmaya çalışıyorsunuz siz amacınız ne bir daha böyle terbiyesizlikler istemiyorum aklınızı başınıza toplayın ben gelinimden memnunum o kadın benim gelinimin kesip attığı tırnak bile olamaz diye. Yeğeni o günden sonra kayınvalidemlere gelmiyor ama bana hiç söylemedi kayınvalidem böyle böyle söyledim diye. Kayınpederim ev aldı 2-3 ay önce eşime sen kiraya ver sen ilgilen oğlum ben sürekli gidip gelemem dedi. Eşimle çocukları gezdirmeye çıkarmıştık biri aradı evi görmek istediğini söyledi eşimde birlikte gidelim hadi dedi gittik adam gördü eşi pazar günü dahi çalışıyormuş mesaileri varmış akşam 7 gibi geliyor mümkün mü o da görse dedi eşim de bana baktı tamam yapacak bir şey yok kadında görecek tabii tutacağı evi dedim.

Adam gitti eşim ne yapalım o saate kadar dedi bende kuzeni için oraya gidelim istersen dedim tamam dedi. Gittik sadece kuzeni ve oğlu evde kimse yok oturduk konuştuk sohbet filan sonra bunun telefonu çaldı işte bizim olduğumuzu söylüyor karşı tarafa karşı tarafın ne dediğini duymuyorum ama gel gel bir şey olmaz diyor bu. Kapattı telefonu sordum misafir mi geliyor dedim hiç bir şey söylemedi araya laf karıştırdı. Sonra çay içiyorduk kapı çaldı oğlu kapıyı açmaya gitti eşim kim geldi dedi eşin mi geldi diye sordu yine cevap vermedi sonra bu kadın girdi içeriye. Doğum günüymüş pasta almış pasta kesti eşime de verdi eşim yemedi bir bardak çay içti ve hadi kalkalım dedi kalktık. Şimdi size soruyorum eşimin kuzeni bence bunu bilinçli yaptı eşimle o kadını bi araya getirmek için sonuçta bu konuyla ilgili kayınvalidem daha önceden konuşmuş onunla ama tekrar bunu yaptığına göre ne yapmak istiyor benimle de arası iyiydi ama bu saatten sonra nasıl oluyor bilemiyorum sizce kuzeniyle konuşmalı mıyım? Ne yapmak istiyorsun diye. Şimdiden okuyan ve yorumlayan herkese teşekkür ederim.

eşinin kuzenine uyuz oldum valla ne biçim insan o öyle belliki eşin seni seviyor ve önemsiyor kuzeni hala neyin peşinde anlamadım,ne kadar karaktersiz insanlar var yaa... ama eşine bravoo kadının yanından kalkıp senin yanına oturmasını sadece çay içip pasta yememesini ve gözle görünür biçimde terslemesini takdir ettim bence çok güvenilir ve sadık bir eşin var onların amacı neyse ulaşamazlar rahat ol ama yinede görüşme bence

Eşin senden taraf olduğu için çok kolay ilişkini kesebilirsin. Bi şey sormana gerek yok eşinin kuzenine; ne yapmak istediği açık ve ortada.

Ben senin yerinde olsam, ne o kuzenini eve alırım ne evine giderim. Zorunluluktan evlerine girdiğiniz durumlarda bir bardak sularını bile içmeyin çünkü neler yaptıklarından emin olamazsınız. Bu kadar çiğ insanlar yuvanızı yıkmak için büyü de yaptırır. Büyü ve benzeri şeylerin etkisine inanılır veya inanılmaz, ama negatif enerjileri bile yeter. Etrafınızda böyle niyeti kötü, enerjisi negatif insanları barındırmayın. Böyle insanların da bir bardak suyunu bile içmeyin, eşinize de içirmeyin.

Saçını başını yolardım ben o kadının. Sen ve eşin ne kadar sakinsiniz ya. tövbe yarabbi ne biçim kadın o öyle. kuzenlede görüşme kadınıda gördüğün yerde parçala bence !

Siz gerçekten o kuzene çok iyi niyetle yaklaşmışsınız ve o da sizin iyi niyetinizden faydalanıp hainliğin dibine vurmuş :20: Bence kuzeni arayıp ciddi bir şekilde uyarın ve olurda yine o midesiz bayanla aynı ortamda bulunmak zorunda kalırsanız hem eşiniz hem de siz ağzının payını verin :4: İnanılmaz derecede sinir bozucu bir durum :26: Böyle pisliklerin huzurunuzu bozmasına izin vermeyin bu durum ne kadar uzarsa ne yazık ki sizde o kadar yıpranırsınız :45:

Merhaba arkadaşlar,
İçimi kemiren bir konu hakkında fikirlerinize çok ihtiyacım var. Baştan ve kısaca anlatayım. Eşim 17-18 yaşlarındayken kuzeninin eşinin bir akrabasıyla bir düğünde dans etmiş sadece o kadar. Ama bu kız eşime sanıyorum aşık olmuş o dönemlerde eşim askerden geldikten sonra ise kuzeni aramış eşimi konuşmuşlar (kuzeni de bayan) sonra o kızı vermiş telefona kız eşimle görüşmek istediğini filan söylemiş ki o sürede kız evlenmiş ve bir çocuğu var. Eşim de alt tarafı bi dans ettik hem evli barklı çoluk çocuk sahibi kadınsın beni ne diye arıyorsun arama bir daha beni deyip kapatmış telefonu ve o günden beri bir görüşme olmamış ki bu herhallerinden belli. Neyse bir bayram günü eşimin dayısı yengesi ve biz kuzenine gittik dayısına yakındı evleri onlara da uğrayalım dedik. Gittiğimizde o kadın da oradaydı. Bense kızıma 7 aylık hamileydim. İlk olarak orada karşılaştık. Kadının eşi ve çocuğu hatta anne babasıda oradaydı bayağı kalabalıktı yani ev. Neyse bu kadın mutfakta yemek yiyorlar eşim, dayısı, kuzenin eşi filan birkaç kişi daha sözde servis yapmak adına gitti eşimin başında duruyor. Eşimin dayısı bu ne hal kız kurumuşsun iyice dedi ve o kadın offf çekerek eşime baktı ve aşktan bu hale geldim dedi benim yanımda. Eşim hiç bakmıyor bile ama suratına. İçeriye geçtiler kadın geldi eşimin yanına oturdu kocası da karşı koltukta oturuyor ve hiç tepki vermiyor. Ben başka bir koltuğa oturdum eşim kalktı yanıma oturdu. Neyse o gün böyle geçti. Ama ben eşimin kuzenini suçlamadım sonuçta eşinin yeğeni bayram ziyaretine gelmiş amcasına diye onun bir kabahati yok bu konuda dedim.

sabrına hayran kaldım doğrusu benim yanımda benim kocama kur yapacak onu varya dayak manyağı yaparım. kurumuşmuş ben onu öyle bir kuruturumki bir daha yeşeremez. kuzende aynı yolun yolcusu belli. namus belden aşağı olmaz sadece kuzenin beyninde kadınında başka yerinde ikiside bozuk. uzaklaş görüşme selam bile verme. ayrıca kocanın kıymetini bil. seni sevdiği ve sadık olduğu belli.

Back
X