Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaza doğru odayı boyatıp tv ünitesini duvara monte ettirip o duvarı doldurucam. bayağı bir boş kaldı.
ayrıca 2 konsoluda oturma odasına koyup, masayı o kısma alıcam :))
masadan boş kalan kısmıda şık bir abajur ile doldurmayı planlıyorum
ama bunların hepsi inşallah yaza
yaza doğru odayı boyatıp tv ünitesini duvara monte ettirip o duvarı doldurucam. bayağı bir boş kaldı.
ayrıca 2 konsoluda oturma odasına koyup, masayı o kısma alıcam :))
masadan boş kalan kısmıda şık bir abajur ile doldurmayı planlıyorum
ama bunların hepsi inşallah yaza
eğer tvnin benim evde olduğu gibi anten sorunu yoksa ki ben başka bir yere kaldıramıyorum anten yeri olmadığı için o zaman üçlünün birini tv nin yerine koysan onun yeri de berjerleri koysan da tv yi de son resimdeki berjer koyduğun yere alsan nasıl olur...yani masanın eski yerine tv,masa gümüşlügün olduğu yere ,gümüşlük de en son resimde masayı koyduğun yere gelse...üçlüler karşılıklı olsa berjerler de pencere önünde yan yana ...bir de odan klasiğe yakın olduğundan fon perdeleri salık şekilde değilde yanlardan toplayarak kullan bence böyle kendini hiç göstermiyor spor odalara daha uygun bence böyle toplanmamış hali...
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/338689-evim-buyurmaz-misiniz.html
bak mesela buda benim evin linki salonun eski hali var burda gerçi ama senin benden şansın aynalı büfen yok yer avantajın çok benimki gibi koltukları yerleştirebilirsin ve perdeleri yandan toplarsın tv ve masanı da bu şelik koyabilirsin dedimya senin odan çok büyük rahatça koyabilirsin