Benim yeni salonum

Haliniz ve perdeniz gayet guzel bence sizin masa koydugunuz yerde benim balkon kapim var olmadi onu ust tarafa iki teklinin sagina koyabilirim

ev kendinizinse balkon kapınızı dışarı doğru açtırın yani yönünü değiştirtin dar alanlar için güzel bir çözüm oluyor yok değilse üşenmeden eşyaların her türlü şeklini değiştirip resim paylaşın

Yapmayın hanımlar mobilya değişmek öyle kolay mı mesela ben daha yeni aldım salon takımını masa tv ünitesi içime sinmedi ama şartlar öyle gerekti şimdi eşime hiç sevmiyorum değişelim desem adamın yüreğine iner:1:

canım yanlış anlama beni ama gerçekten halın ve perdelerin çok uyumsuz...koltukların güzel ve şık beğendim ama bir odada kombin yapılmadığı zaman eşyalar nekadar şık olursa olsun çok eğreti durur....gümüş grisi koltuklara kahva tonu halıyı neden aldın merak ettim ben...ayrıca perde renklerin odandaki hiçbir eşyaya uyum sağlamamış...
istersen koltukların tv ünitenin yerini değiştir...birazda ondan böyle değişik gelmiştir gözümüze...

secos selam,

öncelikle yeni mobilyaların hayırlı olsun..
benim evi bilenler benim tarzım olmadığını bir çırpıda anlayabilirler ancak eğer sen sevdiysen kimseyi takma derim ben..
beklediğin etkiyi vermediğini yazmışsın...bu normal çünkü bazı hatalar yapılmış:

-o kanapelere o halı kesinlikle uymaz, madem değiştiremediğin koltuklara uyduracağız herşeyi, o zaman o koltuklara uygun daha gösterişli desenli ya da düz, parlak bir mor ya da turkuaz halı alabilirsin.
-mobilyaların dizilişi çok yanlış, bilhassa yemek masası ile vitrin tren gibi olmuş...yani kanape+mobilya dizilimini ona göre yapman gerekiyor
-sehpa seçimin çok yanlış..tamam, bütünlesin diye düşündün belli ki, ama çok küçük kalmış sehpa, daha büyük dikdörtgen bir sehpa seçebilirsin.
-mor ya da turkuaz halı seçersen, yine bu tonlarda birkaç yastıkla -tabii ki keten/koton falan olmayacak, bu kanapeleri ancak saten gibi bir malzeme kurtarır- bütünlük sağlayabilirsin.
- aksesuar konusunda birşey söyleyemeyeceğim, benim de 28 aylık bir oğlum var, o yüzden orta sehpada şimdilik çok birşey bulunduramıyorum.

ve son birşey..
- ayna üzerindeki saat çok kötü duruyor :/ ben misafir ağırlanan yerlerde bilhassa - koleksiyoner olunmadığı müddetçe- saat bulundurulmasından hiç hoşlanmıyorum, sanki misafire kalacağı süreyi belirler gibi...yani bu benim fikrim :1:

dilerim yardımcı olabilmişimdir..
Sevgiler

koltukların çok güzel tam benim istedigim tarzda...şık ama sürekli salonda oturan birileri için kullanışlı değil..bir de senin yemek odan kahverengi sanırım daha önceden almışsın perdeler mor hiç alakasız sakın hepsini aynı anda aldım deme..mesela senin salona su koltuk takımını alsan daha uyardı bence ..umarım resmi ekleyebilmişimdir.

Eklentiler

• $elegance_elitra_koltuk_takimi_b.webp
    $elegance_elitra_koltuk_takimi_b.webp
    29 KB · Görüntüleme: 118
bu koltukların yemek odası kahve olmaz beyaz olur..koskoca yemek odasını atamazsın ki bence mobilyacınla görüş kahve krem tonlarında bir koltukla değiştirmeyi teklif et tabi kullanmadıysanız az önce koydugum fotodaki gibi bir koltuk olmalıydı..ama veremem geri diyorsan o mor perdeleri ve halıyı değiştir tamam mor perde güzel diyen arkadaslara katılıyorum ama mor perde bu odada güzel değil...en azından füme bir duvar kağıdıyla odanın bir kısmını mesela yemek masasının oldugu kısmı kapaltıp füme bir halıyla tamamlayabilirsin..

Evet mor halı sıcak ve uyumlu bir ortam yaratır :28:
Ortada büsbüyük bir sehpa harika durur..
Bir de tv ünitesinin olduğu duvara duvar kağıdı kaplayabilirsiniz,içinde mor,vizon renkler barındıran..
bence perdeler çok şık :61:
Badana işine girişirseniz de koyu gri-füme karışık bir renk güzel olurdu..

Sonunda fotoları yükledim. görüşlerinizi bekliyorum :)))

Öncelikle iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Size hepsini değiştirmelisiniz diye yorum yapmıyacağım:)koltuk takımınıza mobilyanız evet uymamış,ama daha az masraf yapıp istediğiniz gibi bir salon elde edebilirsiniz.Mesela;
Perdenizin fonunu perdeciye verip amerikan pile yaptırabilirsiniz,tülünüzü de kruvaze yaptırabilirsiniz.
Mobilyanızı rengini krem renginde,kırık beyaz(ya da eskitme tarzında boyatabilirsiniz)
Bence bunları yaparsanız halınızı ve duvar rengınızı de değiştirmeye gerek kalmıyacaktır.

American pile şu şekilde;

$images[1].webp

Eğer şuanki perdelerinizin eni dar ise baska bir kumaş daha secip birlestirtebilirsiniz.Yani fon iki renkli olur.Örneğin;ekru ile mor ya da gül kurusu veya soft bir pembe ile mor..Fon ne kadar volanlı olursa o kadar zengin ve şık duruyor.

Son düzenleme:
öncelikle moralinizi henmen bozmayın.bende foto ekledim sonra pişman oldum.benimde salon mobilyalarım koyu renk herkes eleştirdi mobilyalarımı.sizin şöyle bir şansınız var :))lake mobilya olsa boyatamzsız ama bu mobilyalar boyanınca mükemmel oluyor.birincisi buydu.ikinci olarak mor fonlar evet hiççççç uymamış fonları bence çıkarın eğer yaptırabiliyoosanız pembe tonlarında bir fon ile berjerinizi tamamlamış olursunuz.koltuk takımınız çok tatlı .berjerin birin i almasydınız ama olmuş artık olan.tv üniteiyle masyı yer değiştirince nasıl oluyo ben tam canlandırmadım ve halınızda hiçççççç birşey yok.benim gözüme batan sadece mor fon oldu:))))))güle güle oturun

evin düzenini hemen değişti kuzu..mesela o köşedeki tekliyi çıkar oraya gümşlüğünüm koy..sonra o msanın yanında uran üçlüyü masanın hemen arkasına al..o üçlünün yerinede teklileri ayları çapraz gelecek şekilde yan yana koy..bende güzel olacaktır..

Kizlar fonlarim mor degil siyah. Uzerinde siyah piriltilari var ve pilili, tullerimde beyaz ve beyaz piriltilari var. Salonun seklini degistirdim. Masanin oldugu yere iki tekliyi, iki uclunun arasindaki koseyede masayi koydum. Cok daha iyi oldu. Masanin fonksiyonu azaldi ama zaten cok az kullaniliyo. Birde odayi boyayip duvar kagidi falan yaparsam cok daha iyi olacak:))) tavsiyeleriniz tesekkurler kizlar:))

Kizlar fonlarim mor degil siyah. Uzerinde siyah piriltilari var ve pilili, tullerimde beyaz ve beyaz piriltilari var. Salonun seklini degistirdim. Masanin oldugu yere iki tekliyi, iki uclunun arasindaki koseyede masayi koydum. Cok daha iyi oldu. Masanin fonksiyonu azaldi ama zaten cok az kullaniliyo. Birde odayi boyayip duvar kagidi falan yaparsam cok daha iyi olacak:))) tavsiyeleriniz tesekkurler kizlar:))

Resmini eklesen merak ettim:)

iki üçlünün arasında tekli berjer vardı oraya koca masa nasıl sığdı yaa?????resim eklesene çok merak ettim

Koltuk takımınıza yemek takımı uymamış.Tarz olarak çok farklılar ,halılar da ne yazık ki uymamışlar canım.Kombine olmamışlar.

Canım koltuk takımın ile yemek odası takımının tarzları birbirinden çok farklı.Yemek odan fazla modern görünüyor açıkçası salonunun genel tarzına göre...Bu da mobilyalarını gösterişsiz gösteriyor.
Salonunu yeniliyorsan yavaş yavaş sıradaki değişimin yemek odası takımın olsun.
O zaman daha ferah görünecektir salonun... Daha sonra kendine bir renk seç mesela koltuk takımın gri gibi görünüyor,yemek odası takımını biraz daha avangarda yakın bir model bakabilirsin beyaz renkli olabilir oda. Turkuaz,fuşya gibi renklerde de aksesuarlar alabilirsin.

mbılyalar güzel ama gösterişini saglayacak hiçbir aksesuar yok perdelr ve halında olmamış canım odana hava katıcak aksesuarlar almalısın bence mesala tv üniten bile bomboşş

Back
X