secos selam,
öncelikle yeni mobilyaların hayırlı olsun..
benim evi bilenler benim tarzım olmadığını bir çırpıda anlayabilirler ancak eğer sen sevdiysen kimseyi takma derim ben..
beklediğin etkiyi vermediğini yazmışsın...bu normal çünkü bazı hatalar yapılmış:
-o kanapelere o halı kesinlikle uymaz, madem değiştiremediğin koltuklara uyduracağız herşeyi, o zaman o koltuklara uygun daha gösterişli desenli ya da düz, parlak bir mor ya da turkuaz halı alabilirsin.
-mobilyaların dizilişi çok yanlış, bilhassa yemek masası ile vitrin tren gibi olmuş...yani kanape+mobilya dizilimini ona göre yapman gerekiyor
-sehpa seçimin çok yanlış..tamam, bütünlesin diye düşündün belli ki, ama çok küçük kalmış sehpa, daha büyük dikdörtgen bir sehpa seçebilirsin.
-mor ya da turkuaz halı seçersen, yine bu tonlarda birkaç yastıkla -tabii ki keten/koton falan olmayacak, bu kanapeleri ancak saten gibi bir malzeme kurtarır- bütünlük sağlayabilirsin.
- aksesuar konusunda birşey söyleyemeyeceğim, benim de 28 aylık bir oğlum var, o yüzden orta sehpada şimdilik çok birşey bulunduramıyorum.
ve son birşey..
- ayna üzerindeki saat çok kötü duruyor :/ ben misafir ağırlanan yerlerde bilhassa - koleksiyoner olunmadığı müddetçe- saat bulundurulmasından hiç hoşlanmıyorum, sanki misafire kalacağı süreyi belirler gibi...yani bu benim fikrim
dilerim yardımcı olabilmişimdir..
Sevgiler