Benim yeni salonum

dur bakalım sakin ol hemen ağlama :)) iki tekli koltuğu camın önüne yanyana koyup ortaya bir orta sehpa ve üzerine şık bir obje koyabilir ,tülleri değiştirebilrisin öncelikle ama muhakkak kruvaze olmalı ,halını da değiştir ,ama dümdüz tamamen desensiz ve kabartmasız bişey olmalı,yer döşemesinden çok daha koyu olmalı rengi,sallantılı bir avize ama basit değil şık taşlı olmalı ,
fon perdeleri düz bırakmak yerine yanlardan duvara sabitleyin ,bence bu koltuklara beyaz mobilya giderdi,ama elde olanlarla odanın şekli değiştirilerek güzel bişeyler çıkar gibi duruyor ..

halı mıda tülümüde 4 ay önce eve yeni taşındığımda eski koltuklarıma göre almıştım. onlar çok spor diye böle bişi alayım dedim. bu koltuklar mağazada kremdi. benim eski koltuklarımda kremdi. onun için bu renlerde olsun istedim ama hangi rüya alemindeydiysem yakışır gibi gelmişti

Sonunda fotoları yükledim. görüşlerinizi bekliyorum :)))

Ben mor-gri kombinasyonunu severim..
Koltuk yerleşimi ile oynanırsa çok da güzel olur bu salon..
Ben beğendim..
Güle güle kullanın inşallah huzurla..

Ortaya kocaman bir sehpa düşünebilirsiniz ama..
Kanepelere daha yakın olacak biçimde bir büyük sehpa..

Ben beğendim..

nasıl yerleştirebilrimki. başka şekilde uyumlu olmuyor. duvarları griye biraz koyuya boyatsam nasıl olur

Ben beğendim..

meg bende bayılırım mor renge :) ruhum dileniyor mor renkte...:ssz::ssz::ssz::ssz:

nasıl yerleştirebilrimki. başka şekilde uyumlu olmuyor. duvarları griye biraz koyuya boyatsam nasıl olur

tamamen düşünürken yazıyorum şu anda,
acaba masa ile tv sehpası yer değiştirse nasıl olur..
hani masa salonun giriş kapısının hemen sağında kalmış ya.. sanki daha şekilli olacak diğer türlü gibi..
duvarlar orta-koyuya yakın ton vizon renge boyanabilir evet..
berjer 1 adet mi?

tamamen düşünürken yazıyorum şu anda,
acaba masa ile tv sehpası yer değiştirse nasıl olur..
hani masa salonun giriş kapısının hemen sağında kalmış ya.. sanki daha şekilli olacak diğer türlü gibi..
duvarlar orta-koyuya yakın ton vizon renge boyanabilir evet..
berjer 1 adet mi?

Yine ayni sekilde olacak masa giriste kalacak.diger berjer tv unitesinin yaninda.tv unitesinin arka ponosunu cikarsam raflari duvara monte ettirsem. Duvarlar gri daha iyi olmaz mi

Bu tarzı sevmiyorum ama beğendim takımını.
Sadece halı seçimi yanlış çok sönük kalmış çünkü mobilyalar gösterişli canım.

Koltuk takımı çok hoşmuş güle güle kullanın odayıda hoş bişekilde dizayn etmeyi başarırsanız koltukları daha iyi gösterir ev ve dediğiniz gibi duvar rengi kesinlikle değişmeli :34:

Sonunda fotoları yükledim. görüşlerinizi bekliyorum :)))
yaa en nefret ettiğim bu kare salonlar hiç bir şekil yakışmıyo duvara yakın döşesen ortalık kocaman boş kalır ortaya yaklaştırsan duvar dipleri....dikdürtgen olmalı bence salon..neyse...
senin tüllerin zaten yere kadar bence götür bir perdeciye kruvaze yaptır onları daha şık durur odan bir de resimler büyümüyo pek anlayamadım önizlemeyi eklemişsin sen ama o berjerleri kapının karşısındaki pencerenin önüne alsan ordaki öçlüyü de masanın arkasına pencereye doğru koysan sığar mı acaba ?...
o iki üçlünün arasına o berjer hiç olmamış..halını da koltuklara yakın ser daha sıcak durur en azından bir de o puf mesela sehpa görevi görmez muhtemelen yani üzerinde bişey yenmez içilmez ortada garibim terkedilmiş gibi duruyo onun yerine kare büyükçe bir sehpa alabilirsin ...en kötü perdeleri kruvaze yap mutlaka derim ve o iki berjeri tvnin yan kısımlarına koyabilirsin tamam berjerde oturan tv izleyemez biliyorum ama en azından oda düzelir..tv nin arkasına odana uygun morlu simli falan ya da grili damask desenli bi duvar kağıdı yaptırabilirsin...bir de hiç anlamam o evi karartan kapkara mobilyalar neden nasıl beğenilip de alınır benim de yatak odam eskitme 10 yıl önce öyle evlenenler bilir o zamanlar hep bu eskitmeler vardı yoktu öyle açık renkler beyazlar ama inşallah en geç bu yaz beyaza boyatıp kurtuluyorum onlardan bence sen de boyayabilirsin ben kaplama mobilyalarını bile boyayan kaç kişi biliyorum netten...bak mesela

Benimde salonum kare tv sehpam aynı yerde masamda onun solunda koltuklarım karşılıklı duruyo berjerlerim tv ünitesinin karşısında eşyaların yeniymiş değiştirebilirsen halını mor almalısın tek renk onun dışında gayet güzel mobilyaların herkesin mobilyası açık renk olacak değil ya koyu renklerde güzel duruyor uydurtuktan sonra

bu koltukların uzerınde kafayı kola dayamak zaten mumkun degılde uzanmak uyuklamak mısır yemek banada cok uzak geldı

yemek odasıyla uyusmazlıgı zaten dıger arkadaslardan belırtmıs
koltuklar cok ıddalı bastan asagı degıstırmenız lazım odayı boyada dahıl

bu koltukların uzerınde kafayı kola dayamak zaten mumkun degılde uzanmak uyuklamak mısır yemek banada cok uzak geldı

yemek odasıyla uyusmazlıgı zaten dıger arkadaslardan belırtmıs
koltuklar cok ıddalı bastan asagı degıstırmenız lazım odayı boyada dahıl

Baştan aşagi derken herseyi mi atayim:))))

koltuklar ve mobilyalar birbirine çok ters zıt olmuş..mobilyada koltuklarda kendi başlarına güzeller ama asla bir bütün oluşturamamışlar..tamamı ile değişmesi lazım yada o mobilyaların rengini değişritmen lazımm

mobılyalarınızda avangarde olmalı bence dımı ısyan?

aynen öle olmalı..ikisinden biri değişmeli..mobilyalar spor durmuş..koltuklar abartılaştırmış durumu..eğer beyaz avangarde bir mobilya olsa harika olurdu :21::21:

Back
X