Benim yeni salonum

koltuktan ziyade direk gözüme çarpan o mor ayrıntı oldu perdemi duvarmı bilmiyorum ama çok şık duruyor ve eviize ayrı bir hava katmış

Fon perden mor gibi duruyorya mor aydınlatma var sanırım ondan:) iki farklı fon gibi durmuş siyah ve mor:) yeni halinin resmini eklesende görsek:)

koltuk takımın gri ya keşke yemek masasını ve tv sehpasını beyaz alsaydın cnm renkleri pek uymamış çok koyu kalmış halıda çok soluk duruyor siyah beyaz gri aralarında belki renkli puantiyeler olan bir halı güzel gösterebilir fon perdelerinide değiştirmelisin cnm gri tonlarda olabilir fon perdelerin ortayada beyaz bir sehba koyarsın cnm:34:

Eki Görüntüle 609148 Eki Görüntüle 609149

Eki Görüntüle 609161 Eki Görüntüle 609164 Eki Görüntüle 609165

bu fotoları örnek olsun diye koydum

yaza doğru odayı boyatıp tv ünitesini duvara monte ettirip o duvarı doldurucam. bayağı bir boş kaldı.
ayrıca 2 konsoluda oturma odasına koyup, masayı o kısma alıcam :))
masadan boş kalan kısmıda şık bir abajur ile doldurmayı planlıyorum
ama bunların hepsi inşallah yaza

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 134
  • $2.webp
    $2.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 121
  • $3.webp
    $3.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 110
son hali güzel olmuş beğendim canım tabi daha ileri değişiklik için zamana bırakman gerek yaza kadar dilerim gönlünce istediğin odan olur:16:

yaza doğru odayı boyatıp tv ünitesini duvara monte ettirip o duvarı doldurucam. bayağı bir boş kaldı.

Çok cici olmuş..:16:
Sadece masa orda olmamış senin de dediğin gibi..
2 kanepeyi sağ dip köşede köşe olacak biçimde birleştirsen ve masayı da TV ünitesine yakın,sol dip köşeye alsan mı acaba..:44:
Bence eşyaların ışıl ışıl,çok şık..
Allah içine sindirsin canım..:38:

bence gümüşlükle masanı yer değiştir sığarsa ...o şekilde daha uygun olur gibi geldi bana burda masa pek olmamış...

odanın havasını neyin bozduğunu çözdüm ben ,fon perdeler ,daha şatafatlı ,ağır sık pileli ve açık renk fonlar çok daha güzel yapar salonunu ,birde tek renk koyu bir halı ,sadece bu iki ayrıntı ile odan çok şık bir havaya bürünecek eminim

$lrg-84-fon-perde-5.webp
$pudra-kruvaze-fon-perde-modeli (1).webp
$75d29e.webp

buna benzer olabilir ,rengini sen seçersin artık ama açık tonlar olmalı ,ayrıca tülünde aynı resimdeki gibi kruvaze olsa siper olur ,havası değişir odanın

Böylede hoş olmuş ama izninle yine fikrimi söylüycem üçlüleri karşlıklı koyup teklileri pencere önüne alsan gümüşlüğünle masanındayerini değişsen daha hoş olabilir istersen bir dene,mobilyaların gayet güzel senin içine sindikten sonra yazın yapacağın değişiklerde hoş olur abajur bende istiyorum:) birde tablom yok kendim yapıcam kağıtlardan bakalım nasıl olacak:)

eğer tvnin benim evde olduğu gibi anten sorunu yoksa ki ben başka bir yere kaldıramıyorum anten yeri olmadığı için o zaman üçlünün birini tv nin yerine koysan onun yeri de berjerleri koysan da tv yi de son resimdeki berjer koyduğun yere alsan nasıl olur...yani masanın eski yerine tv,masa gümüşlügün olduğu yere ,gümüşlük de en son resimde masayı koyduğun yere gelse...üçlüler karşılıklı olsa berjerler de pencere önünde yan yana ...bir de odan klasiğe yakın olduğundan fon perdeleri salık şekilde değilde yanlardan toplayarak kullan bence böyle kendini hiç göstermiyor spor odalara daha uygun bence böyle toplanmamış hali...
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/338689-evim-buyurmaz-misiniz.html
bak mesela buda benim evin linki salonun eski hali var burda gerçi ama senin benden şansın aynalı büfen yok yer avantajın çok benimki gibi koltukları yerleştirebilirsin ve perdeleri yandan toplarsın tv ve masanı da bu şelik koyabilirsin dedimya senin odan çok büyük rahatça koyabilirsin

Son düzenleme:
eğer tvnin benim evde olduğu gibi anten sorunu yoksa ki ben başka bir yere kaldıramıyorum anten yeri olmadığı için o zaman üçlünün birini tv nin yerine koysan onun yeri de berjerleri koysan da tv yi de son resimdeki berjer koyduğun yere alsan nasıl olur...yani masanın eski yerine tv,masa gümüşlügün olduğu yere ,gümüşlük de en son resimde masayı koyduğun yere gelse...üçlüler karşılıklı olsa berjerler de pencere önünde yan yana ...bir de odan klasiğe yakın olduğundan fon perdeleri salık şekilde değilde yanlardan toplayarak kullan bence böyle kendini hiç göstermiyor spor odalara daha uygun bence böyle toplanmamış hali...
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/338689-evim-buyurmaz-misiniz.html
bak mesela buda benim evin linki salonun eski hali var burda gerçi ama senin benden şansın aynalı büfen yok yer avantajın çok benimki gibi koltukları yerleştirebilirsin ve perdeleri yandan toplarsın tv ve masanı da bu şelik koyabilirsin dedimya senin odan çok büyük rahatça koyabilirsin

Tv unitesini oynatamiyorum sendeki gibi tv cikis problemi var. Masayi da tv unitesine yakin koyamiyorum bir tarafta oda kapisi diger tarafta balkon kapisi var.

ahh aynen sinir oluyorum yaa o antene biri bi çare bulsaya...bu arada ben masayı gümüşlükle yer değiştir demiştim köşede pek sıkışmış oda...

tüm yorumları okumadım ,daha önce önerildimi bilmiyorum ama bence asıl sorun mobilyanın renginde ...
koltuklarınız çok sık çok güzel fakat venge yada siyah mobilyanızla olmamış . eger imkanınız varsa mobilyanızı kırık lake beyaza boyatın . boyana biliyor.
bakın ozaman nekadar fark edecek ..

benim oturma odamda gırı. mor ve mobilyalarda beyaz uyumu harika oldu .

cnm sana tvsiyem biraz perdelerine haraker kat. Şimdi senin durmun nedir bilmem ama kruvaze pere yaptırabilirsin.Eğer yaptıramassan möutlakaa bir perde mandalıyla perdelerine haraket varmen. Çünkü perde fonların güzel. mesela gündüz perdelerini hafif mandallasan perde mandallaroıyla bence çok gğzel durur.

Back
X