Benim yeni salonum

secos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
58
1
48
İstanbul
Salonuma yeni bir koltuk takimi aldim. Farkli şık ve güzel olsun istedim ama olmadi sanirim.bende salonda yasayanlardanim. Sizce bu salona ruh getirmek için ne yapabilirim. Birde avize önerilerinizi rica ederim:)))

Sonunda fotoları yükledim. görüşlerinizi bekliyorum :)))

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 235
  • $2.webp
    $2.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 280
  • $3.webp
    $3.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 241
eşyaların hakkında yorum yapmayacağım ama salonda yaşayanlardanım demişsin. Bu koltuklar üstünde fındık fıstık yiyip uzanarak tv izlediğimi düşündüm de biran. sonra da bizim oğlanın elinde süt bardağı ve bisküvisi ayrıca oyuncaklarıyla...Neyse sustum:1: güle güle kullanın.

Aksesuar koyaniyorum var olan iki uc parçayıda 1,5 yaşındaki ogluşum kirdi:)))ya zaten banadabir garip geliyo bir bosluk var ama nasil duzeltebilirim

eşyaların hakkında yorum yapmayacağım ama salonda yaşayanlardanım demişsin. Bu koltuklar üstünde fındık fıstık yiyip uzanarak tv izlediğimi düşündüm de biran. sonra da bizim oğlanın elinde süt bardağı ve bisküvisi ayrıca oyuncaklarıyla...Neyse sustum:1: güle güle kullanın.

Normal zamanda ortu kullaniyorum ama zaten kir tutmuyo:))

Sonunda fotoları yükledim. görüşlerinizi bekliyorum :)))

Koltukların tek başına, mobilyaların tek başına güzel ama ikisi aynı tarzda değil ve birbirini bütünlemiyor. Biri modern diğeri avangard. Halı ve perdeler de dolayısıyla uyumsuz gibi görünüyor. Bence olmamış gibi görünmesinin sebebi bu. Belki konumlarını değiştirebilir ve avizeni koltuklarınla uyumlu tarzda alabilirsin.

Son düzenleme:
çok özür dilerim ama ben mobilyanızı ve koltuklarınızı da beğenmedim ,yani çok soğuk duruyor ,yaşamıyor ev sıcak bir ortam yok gibi.yani çok parlak simli ,janjanlı şeyleri sevmiyorum belki ondandır ,
değişim istiyorsanız öncelikle perdelerinizi kruvaze yaparak başlayabilrisiniz ,yer döşemeleriniz açık renk halınızda açık renk ,tam zıttı olmalı halı koyu renk olmalı ki göstersin ,ayrıca mobilya spor tarz koltuklar oldukça klasik ,yani çokta yapılacak birşey yok gibi ..seçim yalnış

Modernle klasigi karistirinca iyi bişi çikar demiştim ama çarşidaki hesap evr uymadi.aslinda koltuklara çokta avangard denilemez gibi gelmisti. Sekli moderne uyuyor gibi degilmi. Yerlerini nasil yapabilrim sizce

Koltukların tek başına, mobilyaların tek başına güzel ama ikisi aynı tarzda değil ve birbirini bütünlemiyor. Biri modern diğeri avangard. Halı ve perdeler de dolayısıyla uyumsuz gibi görünüyor. Bence olmamış gibi görünmesinin sebebi bu. Belki konumlarını değiştirebilir ve avizeni koltuklarınla uyumlu tarzda alabilirsin.

Modernle klasigi karistirinca iyi bişi çikar demiştim ama çarşidaki hesap evr uymadi.aslinda koltuklara çokta avangard denilemez gibi gelmisti. Sekli moderne uyuyor gibi degilmi. Yerlerini nasil yapabilrim sizce

Halı seçimi, diğer mobilyalarınız, perdeleriniz yakışmamış koltuklarınıza.
Koltuklarınız gösterişli şeyler, güzeller de. Ancak dizilimlerini, salonun renklerini falan iyi seçmeniz gerekiyor.
Koltuk ile bitmiyor yani olay.
Böyle çok emanet duruyor çünkü...
Güle güle oturun :')

yaa bende farkındayım onun için sizlerle paylaştım. ooffff yyaaaa yıllarca bu mobilyalarımı kullanıcam.mağazada çok ii görünmüştü. eşime ben bu mobilyaları beğenmedim desem beni keser. firma geri iade almaz. yaaaa ağlamak istiyorum:52:

yaa bende farkındayım onun için sizlerle paylaştım. ooffff yyaaaa yıllarca bu mobilyalarımı kullanıcam.mağazada çok ii görünmüştü. eşime ben bu mobilyaları beğenmedim desem beni keser. firma geri iade almaz. yaaaa ağlamak istiyorum:52:

dur bakalım sakin ol hemen ağlama :)) iki tekli koltuğu camın önüne yanyana koyup ortaya bir orta sehpa ve üzerine şık bir obje koyabilir ,tülleri değiştirebilrisin öncelikle ama muhakkak kruvaze olmalı ,halını da değiştir ,ama dümdüz tamamen desensiz ve kabartmasız bişey olmalı,yer döşemesinden çok daha koyu olmalı rengi,sallantılı bir avize ama basit değil şık taşlı olmalı ,
fon perdeleri düz bırakmak yerine yanlardan duvara sabitleyin ,bence bu koltuklara beyaz mobilya giderdi,ama elde olanlarla odanın şekli değiştirilerek güzel bişeyler çıkar gibi duruyor ..

Back
X