Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çok tatlı ne kadara mal oldu canım fiyatı ne ?Kızlar buda benim yeni koltugum ankara sitelerde yaptırdım nasıl yorum almak istiyorum Eki Görüntüle 604584
Sonunda fotoları yükledim. görüşlerinizi bekliyorum :)))
eşyaların hakkında yorum yapmayacağım ama salonda yaşayanlardanım demişsin. Bu koltuklar üstünde fındık fıstık yiyip uzanarak tv izlediğimi düşündüm de biran. sonra da bizim oğlanın elinde süt bardağı ve bisküvisi ayrıca oyuncaklarıyla...Neyse sustumgüle güle kullanın.
Sonunda fotoları yükledim. görüşlerinizi bekliyorum :)))
eşyaların hakkında yorum yapmayacağım ama salonda yaşayanlardanım demişsin. Bu koltuklar üstünde fındık fıstık yiyip uzanarak tv izlediğimi düşündüm de biran. sonra da bizim oğlanın elinde süt bardağı ve bisküvisi ayrıca oyuncaklarıyla...Neyse sustumgüle güle kullanın.
Koltukların tek başına, mobilyaların tek başına güzel ama ikisi aynı tarzda değil ve birbirini bütünlemiyor. Biri modern diğeri avangard. Halı ve perdeler de dolayısıyla uyumsuz gibi görünüyor. Bence olmamış gibi görünmesinin sebebi bu. Belki konumlarını değiştirebilir ve avizeni koltuklarınla uyumlu tarzda alabilirsin.
yaa bende farkındayım onun için sizlerle paylaştım. ooffff yyaaaa yıllarca bu mobilyalarımı kullanıcam.mağazada çok ii görünmüştü. eşime ben bu mobilyaları beğenmedim desem beni keser. firma geri iade almaz. yaaaa ağlamak istiyorum![]()