benim ilişkim de bitti . hayatım mahvoldu

Bence fazla ayrıntıya girmeden anlatamayacağım ailevi problemlerim var.
annemi yanlız bırakamıyorum diyebilirdin ya da diyebilirsin.
Tek başına altından kalkamassın.Allah yardımcın olsun arkadaşım.

kusura bakma ama sevgiline söylememeni çok saçma buldum. ne demek ilerde başıma kakarsa diye söylemedim, o kadar saçma ki ben ailemin her kavgasını erkek arkadaşıma anlatırım, hemde her detayıyla, oda sadece sakin ol aşkım, geçecek aşkım, ben senin yanındayım, seni hiç bırakmicam gibi sözlerle beni sakinleştirir, teselli verir. bir insan geleceğine koyduğu adamdan nasıl sır saklamayı göze alır hemde kendi geleceğini yıkmak pahasına. bak burada tanımadığın onca yabancıya anlattın da birimiz çıkıp babanın suçunu senin üstüne mi attık, seni hor mu gördük, hayır insan anne babasını seçemiyor bunun seninle bir alakası olmadığını biliyoruz. ama çocuğa böyle davranmana ben kızdım açıkçası yazık yani, hem onun hem kendinin 3 yılını mahvettin şuan.içim acıdı resmen. bence git ve düzgünce konuş, herşeyi açık açık anlat; çünkü o senin kocan en yakının desteğin olacak, onada güvenemiyorsan kime güveneceksin bu hayatta anlamadımki ben. ilişkide her zaman dürüstlükten yanayım sonucu ne olursa olsun. korkmanı yersiz buldum.
hayır bide ayrılacak cesareti buluyorsunda, sırlarını paylaşacak cesaretin niye yok orasıda ayrı ironi, sevmiyor musun anlamadım ki.

Evlilik duaundugunuz birine bence acabilirdiniz..detayina kadar olmasada ustten bir sekild anlatmaniz daha iyi olurdu diye dusund sahsim adna

Ve gerceken uzucu.. ben esime ede ruzar esse anlatirdim ve bir kee bile basima kakmadi..cunku sizden otur bir sorun yok, anne babanizin vs sorunu.. yazik olmus

bence anlatmalısın...senın tarafından bakarsak agır olabılır...ama dunku ılışkı degıl bu 3 sene olmuş bılmelı cocuk...karsı tarafu dusun hıçbır acıklama yapılmıyor sen olsan ne hıssedersın? çok yanlış otur konuş bır cozum uretın bırlıkte...

fazla mı Yeşilçam filmi izledin?
sen neden sevgiline durum böyle böyle, annemle babamın arası kötü, annem kötü durumda onu şu an için bırakamam, senin de bana destek olmanı bekliyorum, istiyorum, demedin ki?

O kadının numarasini falan bi bulsaydiniz akrabalarini toplayip bi hakkından gelseydiniz onun ya. Sinirlendim valla ne insanlar var. Bence sevdiğine haksizlik ediyorsun anlasamiyorlar bosaniyorlar derdin. Günün birinde evleneceksin hiç değilse sevdiğinle evlen. Senin başına neden kalksin ki bu durumu. Senin suçun yok ve ona bunu çektirmeyede hakkın yok.

Sanki türk filmlerindeki acılı bir sahneyi izliyormuşum gibi geldi. Sevgilinizde minicik bir suç bulamadım, bana da aynı şekilde davransa biri bende peki der giderdim. Adam sizi sevmese, istemese 2-3 yıl bekler üstüne hadi evlenelim dediğinde hayır dediniz diye bozulur mu? Bir empati yapın Allah aşkına. Dünyayı sen kurtaramazsın bunu bir kabullen. Babanı değiştirecek değilsin, annenin yaralarını saracak değilsin. Annen ve baban olmaları dışında onların birbirlerine olan sorumlulukları var, bir ilişkileri var bunu kendileri düzeltmeli. Annenin hayatı için kendini feda ediyormuş imajı çizme çünkü şu an eğer antideprasan kullanmaya başladıysan annenin olduğu gibi seninde desteğe ihtiyacın var.
Sana tavsiyem şimdi al telefonu eline... Sana söyleyeceklerim var de hepsini anlat. Sonrasında zaten acında dinecek, sorunda yok olacak. Lütfen başkasının hayatı için kendini hiçe sayma annen bile olsa...

Erteleyelim demek açıklama da yapmamak sonra da birsey sormadi zaten demek ne yani ayaklarına mi kapansın

Seninki bosa kahramanlik olmus ilerde kimse sana sagol demiyecek...
Sevgilinde aslibda seni cokk sevmis olsa neden niye yapamadigini didik didik eder yinede ögrenirdi sebebini...

Annen durumu kabullenmiş.
bile bile aldatılan olmasına rağmen evli kalmayı tercih etmiş.

Senin sevgilinden vazgeçmene değecek birşey mi bu?
Ayrıca belirsiz bir sebep ileri sürmüşsünüz .En azından ailevi sorunlar var diyebilirdin..

İlerde herkes hayatını yaşayıp devam edecekken sen okul ve evlilik hayallerini mahvediyorsun şuan..

Herkes tercihini yapmış ne halleri varsa görsünler.

Ben de olsam senin gibi yapardım sevgilin de kendince haklı. Öylesine oyalıyorsun zannetmiştir. Allah A sığın dua et babanı doğru yola getirsin. İnsanın evleneceği kişi ve ölüm zamanı değişmezmiş. Bir de böyle düşün. Nasibindeki o kişiyse zaten nihayetinde olur. Tamamen rastlantısal olaylar sonucu evlenmiş bir insan olarak söylüyorum. Kocamı bir kez gördüm ikinci gördüğümde nikahımızı yaptık. Ben normalde kaderci bir insan değilim insan dişiyle tırnağıyla hayatınu şekillendirir ama evlendiğin kişiyi sen seçmiyorsun sadece dualarınla kişiliğine yön verebilirsin.

Sevgilin sana kizmakta hakli ben olsam ne düşünürdüm biliyo musun bu kız artik beni sevmiyo başkasını buldu ondan boyle gecistiriyo. Aynen boyle düşünürdüm.erkek arkadaşın iki ay sonra başka bir kızı koluna taktiginda umarım uzulmezsin.
Yapman gereken onu karşına alıp doğruyu söylemek tam ayrıntıya girmesen de olur. Oturup en samimi haline anlatmalisin. Gerçi neden baban için fedakarlık yapıyorsun anlamış değilim. Bulmussun seni seven birini, seviyorsun da hemen tamam ayrilalim yolun açık olsun hayırlısı cnm yiaa demek nedir. Yazık sevgiline ayıp etmissin. Anlıyorum senin geçerli sebeplerin var ama çocuğun bunlardan haberi yok. Anlat her seyi de bilsin. Samimiyetine inandirirsan bekler seni emin ol

canm .. senle özelden konuşabilir miyiz ... aynı şeyleri yaşamışız madem .. bana biraz da olsa yardm edersen çok sevinirim ..

Demekki sevmiyosun burdan o çıkıyo. Ben olsam bende çok kızardım bana anlatamadığı bişey varsa evlenilmez diye düşünürüm

çok seviyorum ... üç dört gündür başka bişey düşünemiyorum .. ama ayrılırken de biraz ağır konuştu . hep ailem ailem diyosun biraz da şu malı yalnız bıraktığını düşün dedi sürekli ... bilmiyorum napaymm ...

neden normal şekilde anlatmadın ki
benim sevgilimden gizlim saklım olmamıştır hiç
neyse zaten okulun bitmeden evlenmek pek mantıklı değil
seviyorsa 2-3 sene daha bekler
yaşlarınız kaç?
ben 22 o 28..

ya aslıda uzaklık da var aramızda . 12 saat mesafe o da kamçıladı bu durumu belki yakın olsaydık bu hhale gelmezdik ..... ama ayrılırken yürü git artık bıktım herkesten dedi defalarca .... çok sinirliydi haklı da olabilir tamam ama ağır konuştu biraz ...

bunları söyledim aslında... ama o kabullenemedi ...

Evde durup napiyosun ki yani babanimi engelliyorsun ? Sen ordayken bu olaylar olmuyor mu ? Sen mi duzelteceksin ?
Cok gereksiz olmuş tavrın bence ..

Hayır düzelmiyor . aksine bazen kötü oluyo benim burda olmam .. keşke diyorum bazen gitsem buradan . en azından annem bni görmez belki unutur gider bu derdi . unutmasa da her dakka dert yanacak biri olmasa hayatında daha rahat eder belkii.

okulu bitirmeme daha çok var malesef
ama seneye yapılacak kpss ye çok iyi hazırlanmayı düşünüyordum . en azından sözleşmeli de olsa bi memur olsaydım belki okulu bırakıp evlenirdim onun için bunu bile göze almıştım oysa .. şimdi bitti mi herşey ben de bilmiyorum anlamıyorum

bilmiyorum ben artık ne diyeyim ona bunları biraz anlattım yani ailevi sorun var dedim ama kimle ilgili deyince asla söylemedim ... ama direkt son tartışmamızda söylemedim . belki söyleseydim ortam yumuşardı .. suçlu benim sanırım
Bence fazla ayrıntıya girmeden anlatamayacağım ailevi problemlerim var.
annemi yanlız bırakamıyorum diyebilirdin ya da diyebilirsin.
Tek başına altından kalkamassın.Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Allah razı olsun .. bunu söyledim ama ona yeterli gelmemiş demek ....

Seninki bosa kahramanlik olmus ilerde kimse sana sagol demiyecek...
Sevgilinde aslibda seni cokk sevmis olsa neden niye yapamadigini didik didik eder yinede ögrenirdi sebebini...

Çok ugraştı öğrenmek için ama ben söylemedim ..

ya bunu söyledim ama o illa sebebini öğrenmek istedi ben de diyemedim işte ne bileyim . malesef fazla duygusal bi insanım . ilişkimizde de belirsizlikler olunca iyice zıvanadan çıktı psikolojk durumum .. uzaktan ilişki yürütüyoruz zaten arada bi tarrtışma oluyodu . babam annemi aldatıyor. ben ilaç kullanıyorum . okulumun bitmesine çok var . off .. tüm bunlar da benim onu ve kendimi böyle üzmeme sebep oldu ...

Siz 22 , o 28 yaşında. Yaşınızı , okuma isteğinizi biliyordu. Seviyorsa okulunuzun bitmesini de bekleyebilir bence.

Sevgilinizle barışırsınız barışmazsınız bilemem ancak ne olursa olsun kimse için okulunuzdan , eğitim hakkınızdan lütfen vazgeçmeyin.

Anne ve babanızı düşünün. Bugün babanızın sergilediği davranışın bir benzerini yaşayıp yaşamayacağımız belirsiz. Böyle bir durumda kendi istek ve hayallerinizden vazgeçmenin acısı çok daha ağır olur.

Canımcım hata sen de sevdiğin adam değil mi o? Bak 3 yıl diyorsun 3 yıl... Bunları ona anlatmayacaksın da kime anlatacaksın? Anlatmalısın her şeyi bir bir. Sen değil bunları sana yaşatan baban utansın.Anlattığında eminim sevdiğinde sana destek olacaktır. Mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…