- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
-
- Konu Sahibi tubaturem06
Mesaj ATtım müsaitsen bıraz konuşalım dedim .. Cevap gelmedi. Öylece kaldı mevzu. Eğer isteseydi cevap atardı sanırım birşeyler bitmiş onda. Ama hala benden gizli e mailimi kontrol ediyor farkındayım ....Konu sahibi son durum ne?? Görüştün mü sevgilinle??
Hakkımda Hayırlısı böyleymiş ne yapayım cevap vermedi bana ...annen boşansın ama on yıl ssonra onu kabul etmesin. Adam gezip tozup yaşlandığında bakacak enayi arıyor. sevgiline de söyle. dramatikleştirmeyin olayı yaa. yeşilçam mı burası. Ailem yüzünden bana laf söyleyecek erkeğe cevabını yapıştırırım. Bundan mı korkacağım? Babam annemi aldattı annemi yalnız bırakamam. Bu kadar basit! Basit mi? Evet basit!!!
Herhangi bi Cvap verseydi anlatacaktım ama hiçbir cevap yokYaptığın şey haksızlık! Ona anlatmasan da anneni bırakamayacağını söyleseydin, çözüm bulmak için çabalardı. Evet çok haklı, zamansız bir bekleyiş üstelik hiçbir çaba, vaad yok.
Ayrıca evlenmeyi düşündüğün adam gerçekten adamsa ve doğruysa seni senin hatalarınla bile yargılamaz. Ailenin hatası da seni bağlamaz. Başına neden kaksın? Hadi bu kakmadı ileride evleneceğinin kakmayacağının garantisi var mı? Ona anlatsaydın o adam sana kucak da açardı çözüm de sunardı.
Bence zarardan dön, git, görüş ve anlat.
Sen hem sebep göstermeden vazgeçtim de hem de ondan cevap bekle.. Bence çok şey istiyorsun, empati yap..Mesaj ATtım müsaitsen bıraz konuşalım dedim .. Cevap gelmedi. Öylece kaldı mevzu. Eğer isteseydi cevap atardı sanırım birşeyler bitmiş onda. Ama hala benden gizli e mailimi kontrol ediyor farkındayım ....
Hakkımda Hayırlısı böyleymiş ne yapayım cevap vermedi bana ...
Herhangi bi Cvap verseydi anlatacaktım ama hiçbir cevap yok
Evlilik büyük karar canım, eğer evleneceğim adam bu diyorsan tüm zorluklarını paylaşmalısın ki senin yükünü azaltsın. Tek başına kaldıramayacağın kadar ağır yükün, o senin gerçekten hayatı paylaşacağın adam olsaydı bence anlatırdın diye düşünüyorum. Onun da gerçek eş olabilmesi için zaten yargılamaması lazım, yargılıyorsa en ufak defolsun zaten.. Ne düşünürüm ne üzülürüm yaşadığım kötülüğü dillendirip yüzüme vuran adama! Galiba sen bu adama ömür paylaşmak için yeterince güvenememişsin; eksik bir şeyler varmış.
Sen hem sebep göstermeden vazgeçtim de hem de ondan cevap bekle.. Bence çok şey istiyorsun, empati yap..
Bence şu an tavır yapıyor kırgın ve kızgın olduğundan... Çok üstüne gidersende bi tarafları kalkacak.. Bekle bakalım, sen adım atmışsın...