benim ilişkim de bitti . hayatım mahvoldu

Yaptığın şey haksızlık! Ona anlatmasan da anneni bırakamayacağını söyleseydin, çözüm bulmak için çabalardı. Evet çok haklı, zamansız bir bekleyiş üstelik hiçbir çaba, vaad yok.
Ayrıca evlenmeyi düşündüğün adam gerçekten adamsa ve doğruysa seni senin hatalarınla bile yargılamaz. Ailenin hatası da seni bağlamaz. Başına neden kaksın? Hadi bu kakmadı ileride evleneceğinin kakmayacağının garantisi var mı? Ona anlatsaydın o adam sana kucak da açardı çözüm de sunardı.
Bence zarardan dön, git, görüş ve anlat.

Konu sahibi son durum ne?? Görüştün mü sevgilinle??
Mesaj ATtım müsaitsen bıraz konuşalım dedim .. Cevap gelmedi. Öylece kaldı mevzu. Eğer isteseydi cevap atardı sanırım birşeyler bitmiş onda. Ama hala benden gizli e mailimi kontrol ediyor farkındayım ....

Hakkımda Hayırlısı böyleymiş ne yapayım cevap vermedi bana ...

Herhangi bi Cvap verseydi anlatacaktım ama hiçbir cevap yok

Evlilik büyük karar canım, eğer evleneceğim adam bu diyorsan tüm zorluklarını paylaşmalısın ki senin yükünü azaltsın. Tek başına kaldıramayacağın kadar ağır yükün, o senin gerçekten hayatı paylaşacağın adam olsaydı bence anlatırdın diye düşünüyorum. Onun da gerçek eş olabilmesi için zaten yargılamaması lazım, yargılıyorsa en ufak defolsun zaten.. Ne düşünürüm ne üzülürüm yaşadığım kötülüğü dillendirip yüzüme vuran adama! Galiba sen bu adama ömür paylaşmak için yeterince güvenememişsin; eksik bir şeyler varmış.

Sen hem sebep göstermeden vazgeçtim de hem de ondan cevap bekle.. Bence çok şey istiyorsun, empati yap..

doğru söylüyosun aslında... eksik olmasak böyle omazdı hiçbişey ..

Sen hem sebep göstermeden vazgeçtim de hem de ondan cevap bekle.. Bence çok şey istiyorsun, empati yap..

ben vazgeçmedim sadece biraz daha beklmesini istedim .. o vazgeçmiş asıl ..

Bence ara artık sonuçta hatalı olan sensin ona sırt çevirdin annen için yaptın tamam ama o da bunu hak etmedi. Olanları anlatmak için birbirinizden kopmadan ara onu.

Ben seni hala tamamen hatalı görmüyorum. Gelişme var mı dicektm mesaj atmissın bence bekleme çık Karşısına

Erkek arkadaşınıza bu durumu yüzeysel bi şekilde anlatabilirsiniz..
Annenizle babanızın sorunlu olduğunu annenizi tek bırakamıycagınızı.
Bence bu kadarını bilmeye hakkı var üzüldüm cocuga

Cok bencilsin.
Sirf ailevi sorunlari var diye beni 3 yil bekletip sonra evlenemeyiz diyen brii olsaydi affedemezdim sanirim.
İliskiye tamamen kendi hayatina gore sekil vermissin.
Cok acikli gibi yazmissin ama ben cocuga uzuldum sadece.

Yaptiginiz cok gereksiz gercekten. Kisaca diyebilirdiniz annemle babam bosanma arefesinde, biraz daha hosgoru istesen verirdi zaten. Sacma olmus yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…