benim ilişkim de bitti . hayatım mahvoldu

tubaturem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
1.566
1.072
31
Evet klasik bi konu artık bu ama benim 3 yıllık ilişkim de bitti .
Okulumu yatay geçişle değiştirip Onun yanında evli olarak okuyup bitirecektim oysa .
Ama ben geçiş yapamıyorum yanına ..Çünkü annem aldatılıyor .
Geçiş yapmaktan vazgeçtiğimi söyledim ona son buluşmamızda . Nasıl olur bile diyemedi . Sustu kaldı . Sebebini sordu sonra . Anlatamayacağım şeyler var dedim . Nasıl denir ki . Babam her gün yağız delikanlı gibi telefon elinde whatsaaptan mesaj yazıyor kart bi karıya mı deseydim . Anneme senle şimdi boşanalım beni on sene rahat bırak sonra sana geri döneceğim dedi mi deseydim . Ben her gece ağlayan annemi küçük kardeşlerim etkilenmesin diye teselli ediyorm onu bu yüzden bırakamam mı deseydim . Her gün ben kabuslar görüyorum annem ateşler içinde her defasında sevdiğim mi deseydim . Sana herşeyi anlatsa mıydım . Ya ilerde evlenirsek eşim olursan bunu başıma kakarsan ben ne yaparım . Beni anlamazsan sonra . belki de senin aileni de biliyoruz derdin bana hor görürsen ne yapardım .

Bunların Hiçbirini diyemedim ona . Rezil olmak istemedim kimseye 55 yaşındaki babam yüzünden .
Anlatamayacağım şeyler var dedim ve o sustu kızlar evlilik en büyük hayaliydi .. o gün öptü sarıldı bana sanki veda eder gibi .
Üstelemedi . Sonra iki gün geçti . Yine bi gece annesinin hadi evlen artık gidelim isteyelim şu kızı lafını duydu sanırım . Mesaj attı bana ben olmaz kabul edemem dedim . Anlamadı anlatamadım . İstemiyosun yani dedi hayır istiyorum vallahi ama olmaz dedim . Kafayı yedi resmen . Bir sürü laf saymaya başladı :

"Ben senin tutsağın değilim . 3 yıl bekletiyorsun bu tarihe kadar sonra birden olmaz 2-3 yıl daha bekle diyosun . Beni tek bişeye koşullandırıyosun. beklemek! ama ne zamana kadar . ben hayatımı varsayımlara göre mi yöneteceğim . Böyle hayat evlilik olurmu . Olursa bu yıprandığımızla nasıl mutlu bi yuva kurulur dedi . " Haklısın dedim . istemiyosan beklemek bekleme olmasın dedim . zaten yeterince yük hissediyorum omzumda bide başkasının hakkına giremem zaten bence sende kaç kurtul benden dedim . Allah hakkımzda hayırlısını etsin dedim .
Beni delirtiyosun artık bıktım bu halimizden böyle hayat olmaz dedi . Ben de yolun açık olsun dedim .

Hiç bi cevap gelmedi . Gelmeyecek de . Bitti her şey . 3 gün önce oldu tüm bunlar . ben yine antidepresanımı kullanmaya başladım . yine sinir krizleri falan .
Kendime gelemiyorum yüzüm gülse de kafam allak bullak..
Ne bi arkadaşıma ne kardeşime ne akrabama anlatabiliyorum çok utanıyorum çok . . . Cânımdan vazgeçtim babam yüzünden . Hayatım mahvoldu hayallerim onun iğrenç hisleri yüzünden yıkıldı gitti ben daha 22 yaşındayım . bu kadarı fazla değil mi bu yaşıma . . Şimdi ben ne yapayım . ne dindirir bu acıyı . Birşey söyleyin allah aşkına .

Tüm ailevi sırlarınızı paylaşmak zorunda değilsiniz elbette ama evliliği düşündüğünüz bir adama üstün körü de olsa aileden kaynaklı bir sorununuz olduğunu, onları yoluna sokmadan evden ayrılmanızın mümkün olmadığını söyleyebilirdiniz bence. Hem yaşınız da çok genç, evlenmek için acele etmeye de gerek yok. Yani küçük de olsa bir açıklama yapsaydınız, size zaman vermez miydi? O kadar anlayışsız bir insan mı? Sizin sorunlarınızı bilmediği için, bu belirsizliği üstüne alınmakta, tepkisinde haklı bence de.

Şimdi ne yapmak gerekir, bir umut görüyorsanız, çok geç değil, gidip konuşabilirsiniz. Ya da ben ailemle ilgili en ufak şeyi paylaşmak istemiyorum, bu ilişki olmaz derseniz de, okulunuza, işinize, kendi hayatınıza odaklanacaksınız. En can yakan acılar bile sonsuza kadar sürmüyor.

Babanıza diyecek laf bulamıyorum. Anneniz boşanmayı düşünmüyor mu?

yazık değil mi sevgiline?
anlatman lazım
lütfen bir buluşun veya telefonda konuşun(nasıl imkanınız varsa) anlatın..

eee babana bir faydası ya da zararı var mı kendi hayatınla ilgili alddığın kararın..boşa bir kahramanlık olmuş yarın kimse hatırlamayacak yaptığın bu fedakarlık bile olmayan şeyi.

canım sen niye utanıyorsun baban bile olsa başka birinin yaptığı şeyden utanma.
sen doğru düzgün bir kızsın hayatını mahvetme okulunu bitir.
herşey yoluna girer inşallah.
inşallah .

Söyledim aslında . Biraz daha zaman ver dedim . Kabullenmedi bi türlü tüm planları ertelemeyi .

annem boşanmaz boşanamaz . çok uğraştım bunun için ama kabul etmiyor .
Kendime yeni bişeyler yapmak istiyorum . bişeylerle uğraşayım ki unutayım bu acıyı

Arkadaşım naptın sen hatta naptınız siz ya. Nasıl sevgiliymiş bu evlenmek en büyük hayali, evlenmiyorsak biter yıkılır dağılır. Seninlemi evlenmek derdi, eğer böyle olsaydı sen bu konuşmayı yaptığında bi derdin olduğunu anlayıp yanında durmaya çalışırdı, sorununu sıkıntını didik didik edip öğrenmeye çalışırdı. Ama derdi sadece evlenmekse evet sonuç bu ben seni bekleyemem bitsin. Ve sen bu insan için ni sinir krizlerine giriyosun. Herşeyi bi kenara koy olaya bu açıdan bak. Bu acele ne ayrıca sanki yaşınız geçiyormuş gibi.
Aynı durumda o olsaydı sen beklerim demezmiydin? Derdi sadece evlenmekse korkmasın ya halleder.

Düşünüyorum erkek arkadaşm bana anlatamıcağım şeyler var ertelemek zorundayz dese ben onun derdini öğrenmeden bırakmam destek olabilmek için.

ben genelde söylenmemesi taraftarıyım ama senin durumun farklı canım, biraz anlatabilirsin aslında, anlayış gösterir heralde bu duruma,şimdi onun açısından bakınca sevmiyor ve oyalamışsın gibi duruyor

yazık değil mi sevgiline?
anlatman lazım
lütfen bir buluşun veya telefonda konuşun(nasıl imkanınız varsa) anlatın..

Nasıl bi tepkiyle karşılaşacağımı bilmiyorum . üstelik hiç uğraşmadı hayır ayrılmayalım falan demedi . şimdi ona kendimi bu derdimi anlatamam .
çok ağır geliyor .
Babanin yaptiklarini, yasadiklarinizi anlatmak ağır gelmistir hak veriyorum sana. Allah hakkinizda hayirli olani versin
Allah razı olsn

eee babana bir faydası ya da zararı var mı kendi hayatınla ilgili alddığın kararın..boşa bir kahramanlık olmuş yarın kimse hatırlamayacak yaptığın bu fedakarlık bile olmayan şeyi.
Ben de zaten çok korkuyorum ilerde pişman olmaktan .

Bu hayatın sonu değilki... Annen aldatılıyor, üzgün, yılgın ve ağlıyor... Üstelik boşanmakta istemiyor.. Eeee bu durumda siz niye sevgilinizden ayrılıyorsunuz ki... Üstelik bi açıklamada yapmıyorsunuz... Bi arkadaşın dediği gibi resmen kahramanlık yapmaya çalışmışsınız... Annenize destek olun ama normal hayatınıza devam edin.. Çok yersiz buldum tutumunuzu...

İnsanlara beklemek neden böyle zor gelir hiç anlamam.Hemen evlenilmeyecekse ayrılırım kafasındaki insan aşık mıdır ki gerçekten? Ben sevdiğimi okul,askerlik derken 8 yıl bekledim aynı şekilde o da. Bir sorun mu oldu,hayır.Aşkımız mı azaldı,hayır. Tek yanlışınız var,ailevi konular yüzünden olduğunu söylemeliydiniz.Belki evlenmek istemediğiniz için bahane yarattığınızı düşünüyordur

Sebebini bilmediği için kabullenememiş olamaz mı? Deseniz ki ailemde şuan çok büyük problemler var ama bunları kimseye anlatmak istemiyorum, lütfen sen de anlatmam için zorlama, sadece anlayışa ve yanımda olmana ihtiyacım var, buna rağmen trip yapacak bir adam mı karşınızdaki? Eğer öyleyse, ayrılmak en doğru karar. Sadece iyi günde ya da evli olmanız şartıyla yanınızda olacaksa, hiç olmasın daha iyi. Ama öyle biri değil diyorsanız, ona bir açıklama yapma konusunu tekrar düşünün.

Bu arada kendinizi nasıl oyalarsınız; belki yeni bir hobi edinebilirsiniz. Belki yeni bir şeyler öğrenmek ya da sırf sosyalleşmek için kurslara gidebilirsiniz. Depresif dönemlerimde kendimi etamin işlemeye, konserlere, sergi gezmelere, arkadaş buluşmalarına, bilgisayar oyunlarına vurduğum olmuştu.

ben ona bir senedir hep aynı şeyi yapıyorum . bişeylere sinirlenp sinirim ondan çıkıyor . kendi hayatımı mahvettiğim gibi onunkini de mahvediyorum .
ayrıca iş güç sahibi benden 6 yaş büyük evlenmek için herşeyi hazır . beni de 3 yıldır bekliyor. şimdi birden yok olmaz.
o da haklı . ben de haklıyım . of anlamıyorum bilmiyorum ne yapayım

hiç bişey diyemem ki . söyleyemem yani . rezil olurum

Çok seviyosan anlatıcaktın neyden çekindin

anlatamam malesefff

ancak sen güçsüz olursan karşındaki insan bunları başına kakabilir. ama sen krizi fırsata çevirebilirdin bence çok yanlış davranmışsın. babanın yaptıklarını ona anlatıp babandan nasıl iğrendiğini (iğrenmesen bile), annenin boşanması gerektiğini düşündüğünü, böyle bir şeyin asla ama asla kabul edilemez olduğunu söyleyerek karşı tarafa kendi evliliğinle ilgili göz dağı bile verebilirdin. ben senin tercihini gerçekten gereksiz buldum babanın kabahatini neden sen ödemek zorundasın???

Bence böyle bi insana açıklama yapma gerçekten, erteleyelim dedin die senden ayrılıyorsa gitsin kimle evleniyosa evlensinde rahatlasın. Seven insan bekler bunun başka açıklaması yok. Ayrıca dediğim gbi neden erteliyoruz noldu ne sıkıntın var paylaş anlat birlikte halledelim gibi bi girişim bile yok çok enterasan yani. Ne halde olduğunu moralinin nasl bozuk olduğunu anlayamadımı, 3 yıldır sevgilisnz birbrnizi bu kadar tanımışsınızdır.
Ayrıca daha okulun bitmemiş sanırım yaşın 22 bi hayatı eline kendi ayakların üstünde dur, herşeyin bi sırası var. Onun işü gücü yerinde heralde?
Bak herşeyde bi hayır var bu olay sana bazı şeyleri göstermiş bence

o hemen evlenmek istiyodu . ben de bi kaç yıl daha bekleyelim deyince ve sebebini de söylemeyince olaylar böyle patlak verdi işte.

Bence erteleme gün gelir çok pişman olursun, bunu bencillik olarak görmeyip kendi hayatını kurmalısın.
Sevgiline de olayı detaylandırmadan aldatma olayına vs girmeden yani babamla annem anlaşamıyor boşanma konusu açıldı bende annemin yanında olmak istedim hepsi bu de.
Anlayışla karşılayacağına eminim. Hı bu durumu anlayışla karşılamayıp yüzüne vuruyorsa kusura bakma ama adam değildir

sen de haklısın doğru söylüyosun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…