benim ilişkim de bitti . hayatım mahvoldu

3 yıldır bekleyen siz olsanız ve bi anda sevgiliniz hiç bir açıklama yapmadan olmaz dese ne yapardınız??? Gelip buraya konu açardınız sevgilim beni oyalıyor, bekle diyor diye.. Burdakilerde seni kullanıyor, sevse evlenir, beklemek için bi sebep yok, ayrıl gitsin derdi.. Anlatamam nedir yaaa, bütün problemi anlatmanıza gerek yokki, sadece ailevi sorunlar olduğunu ve üzgün olduğunuzu söyleyeceksiniz.. Bunu bilmeye hakkı var..

Sizde haklı hiç bir taraf göremiyorum ben kusura bakmayın.. Empati yapın biraz, sevgilinizin gözünden bakın olaya..

Kızım sen napıyosun? Bak böyle adamlar kolay kolay bulunmaz herif seni seviyo sana git tüm aile sırların ifşa et diyemem ama ailevi sorunlarım var babam yüzünden huzursuzuz senle de sorun çıksın istemiyorum de. Bari bi yüzük takın söz yapın. Annen gibi mi olmak istiyorsun ilerde? Seni seven bir adam var babanın umrundamısın? Sen mutlu ol annenide al yanına o şehre götür. Mutluluk, seven bir erkek, huzur kolay bulunmuyor

olurmu böyle bişi ?
baban anneni aldatıo die sen sevgilinden neden vazgeçtin ben anlamadım.
3 seneni geçirdiysen bu adam bişileri başına kalkmıcak bi insandır. aynı şey onunda başına gelebilirdi sonuçta. şöyleyken böyle oldu 1 sene daha bekleyelim olmazmı deseydin o adam seni 10 yıl beklerdi.

büyük abartı sezdim ben. yazık olmuş ilişkinize. o kesinlikle yanlış anlamıştır seni.
tutabilcek bi yeri varsa tut derim. gerçekten bu yaptığın hem kendine hem karşı tarafa zarar.
ananla baban allı güllü olur giren çıkan sana.
fazla abartı yani

Aynı şeyler benim de başımdan geçti. O zaman sevgiliydik şimdi eşim. Her şeyi anlattım. Olanlara rağmen babama olan saygısını hep korudu korumaya da devam ediyor. Başıma da kakmadı bir şeyleri. Babanızın hatası yüzünden sevdiğiniz adamı kenara itmeyin. Bu sizin için en büyük pişmanlık olur...

Demekki sevmiyosun burdan o çıkıyo. Ben olsam bende çok kızardım bana anlatamadığı bişey varsa evlenilmez diye düşünürüm

canım keşke açık açık anlatsaydın durumu..bu şekilde bitmesine izin verme...şuan sen suçlu durumdasın..anlat bakalım derdini ozaman ayrılırsanız ayrılın..

ıssız kadın oldun yani,yalnız baban 55 yaşında,kart bır karı 80 yaşındamı?18 lik çıtırla olsa daha mı az kızcaksın,bence sende bır tuhaflık var,ınsan sevdiğnie sarılır,annen boşanmıyorsa onun sorunu,babanla onların,sen evli olsan onlar sorun yaşadı deyıp boşancakmıydın,kocanı bırakıp evemı döncektın???gel yazık etme,pişman olursun,sevdiğinle güzel güzel konuş,

Soylemen lazim canim diger taraftan annen güçlü olmali ... Sen degil annen size kanat germeli..
Sevdigin kisiyi karsina al anlat ve onunda fikrini al ne yapmam lazim ne yapmaliyim de ki onemli oldugunu anlasin suan yaptigin yanlis...

evliliği düşündüğünüz adama en azından anne ve babanız arasında bazı sorunlar oluğunu, bu dönemde annenizi yalnız bırakamayacağınızı söylemeliydiniz. böyle arabesk Türk filimleri çekmeye ne gerek var? evleneceğim, seviyorum diyorsunuz ama adam hakkında düşündüğünüz "ilerde bu kötü günlerimi başıma kakar mı?"
bu durumun kimseye faydası yok. biraz rahat ve açık olun. çok zor bir durum ama yönetememişsiniz bu durumu. bence hiç gurur yapmadan arayın sevgilinizi. onu nasıl sevdiğinizi ve ona neden bekle demek zorunda kaldığınızı anlatın. eğer bu davranışınıza anlayışsız davranırsa bitsin, gitsin zaten ama böyle vicdan azaplarına yol açmayın. günah size ve sevgilinize.

Anlat canım niye utanıyorsun ki? Çocuk da haklı, aklında neler kuruyor kim bilir, neyi bekliyor niye evlenmiyoruz, 3-5 yıl sonra yine olmaz derse vs... diye.

Bu arada annen kendine gelsin artık. 55 yaşında bir azgın için böyle yıkılmaya değmez. Defolsun gitsin!! 10 yıl sonra geri dönecekmiş, gerizekalıyaa bak. Zaten en güzel yıllarını annenle geçirmiş, vefa bilmeyen bu adamı 65 inden sonra ne yapacak ki? Hastalığında, elden ayaktan düşünce annen baksın mı istiyor? Kuş beyinliyi def etsin, alsın tazminatı yesin annen. Böyle hepinizi üzmeye hakkı yok.

Sen neden aci cektiriyosun kendinede sevdiginedee anlamadimki?
Okudukca icim acidi.
Yazik deglmi seni seven adama?

Sen ne icin utanasinki sen ne yaptinki guzel kardesim. Babasinin gozu disarda olan tek kiz senmisin? Bu ayriliga bi sebep degildir. Baban hayatinizin icine etti diye hayattan kopmak ne demek? O babayla baglarini kesip aticaksin. Annenide yanina alicaksin cokta guzel bi hayat suruceksin. Kardeslerim varmi bilmem ama surda ne konular okuyoruz; aldatildigi icin bosanan, snrasinda cocuklarini tek basina buyutmesi gereken cesaretli anneler vrken. Sen gelmissin 22 yasina annene bakicak yasa. Tek degilsin, annende tek degl sende degil.Gelmis bize dipteyim sondayim diyorsn. Kime gore? Neye gore?

Babanin hatasinin senin hayatinla hic ama hic bi bagi yoktur. Bunu bil. Ama eger dersenki tecrubeyle: sevdgim adam bunlari ilerde basima kakmasi olasi,iste o zmn bilemem. Karkterinden bahsetmedgin icin nasl biridir bunu gercekten yapma ihtimali varmi bilemem.

Üzüldüm ya öyle bitmemeli .. Babanizin günahını siz niye cekesiniz? Guveniyorsan sevdiğine , seviyorsan seviliyorsan soyle bence . seven adam babana rağmen kabul eder seni etmeli yanı. Bitirmeyin ya sevenler kavussun yazık yaa

Ailende yaşanan küçük şeyleri elbette paylaşmazsin. Ve paylaşma saklayabildigin kadarını sakla.
Ama bu aldatmak.
Babanın yaptığı büyük hatanin saklanacak tarafı yok. Evlendigin insandan bu gerçeği saklayamazsin. Seni seven insan babanın hatasını başına kalacak öyle mi?

O zaman bu sevgiyi sorgula zaten.

Onun ailesi dört dörtlük mu sanıyorsun?

Sevdiğinden böyle vazgecersen çok pişman olursun.

Anlat ona ve tek başına değil onunla ağla.
Şu şartlarda çok haklı onu böyle bırakmaya hakkın yok.

hiç bir şey açıklamadan ayrılmak kötü olmuş.aklına neler geliyordur nasıl üzülüyordur.en azından ailevi bazı sorunlarımız var annemin yanında olmam lazım evliliği biraz erteleyelim diyebilirdin.bende arayıp bunları diyebilirsin

Siz hiç evlenmeseniz de evinizdeki durum değişmeyecek gibi gözüküyor. Bu aşamada erkek arkadaşınıza tüm detayları anlatmasanız da en azından şöyle diyebilirsiniz:" Annem ve babam çalkantılı bir dönemden geçiyor ve annem şu anda ruhen iyi değil. Ona destek olmaya çalışıyorum ve annem bu denli üzgünken , ben evlenmeye karar verdim dersem sanki onu terk edecekmişim gibi hissediyorum. Okulumu bitirmeme 1 sene kaldı , gelsin ailen tanışsınlar ancak resmiyet için okulumun bitmesini bekleyelim , bu şekilde daha huzurlu ve mutlu olacağım."

Bnce yasadiklarini bilmeye hakki var..herseyi anlatamasanda annenle babam arasinda sorunlrdan bahsetmelisin..senn neden bu sekilde davrandgni bilmeli..eger o zmanda hala diretirse o zman verdgn kararda haklisin.ama belkide seni gercekten seviyosa sana destek oak isteyecektir..ortada bitmesi icin bi neden goeunmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…