-
- Konu Sahibi 4peynirlipizza
Manyak manyak işler...pacalardan cehalet akıyor.Herkese merhaba benim sorunum şu ki ailemle herşeyde çok zıttız ve anlayışsızlar. 23 yaşındayım lise mezunuyum komik gelicek belki ama sadece ailemle yaşamaktan kurtulmak için üniversite sınavına giricem tercih listemi şimdiden hazırladım en fazla alıcağım puana göre bütün üniversiteler farklı şehirde. Hayata bakış açılarımız çok farklı benim doğru bulduklarım onlara göre yanlış onların doğruları bana göre yanlış ve üstüne kendi doğrularını bana diretmeye çalışıyorlar. Sadece uygulamada değil beyinen'de onların doğrularını desteklememi istiyorlar. Aileden kastım sadece anne baba değil kardeş teyze, dayı, amca, hala hepsiyle çok zıt düşünüyorum. Yemek zevkimiz, giyim zevkim, dini görüşüm, bakış açısı, istekler herşey farklı onlar müslüman ben deizm ve agnostizme inanıyorum yani ikisinin karışımı gibi onlarla din konusunu konuşmadım çünkü hem gereksiz tartışma çıkarmak istemedim hemde bunu söyleme zorunluluğum yok zaten benim keyfime kalmış söyleyip söylememek. Ben dışarıdayım mesela yanımda bir erkek var hemen sevgilim olmasından şüpheleniyorlar. Sevgilin olamaz kafasında değiller ama bir kadınla bir erkeğin arkadaş olamayacağını düşünecek kadar düşüyorlar maalesef. Zaten hiç sevgilim olmadı ufak tefek şeyler yaşadım ama öyle sevgililik gibi bir durum olmadı hem ben bir erkeğe bağlanmak istemiyorum şu genç yaşımda onun yerine hayatımı yaşarım daha iyi hemde zaten sevgilim olsa bir dışarı çıksam evdekiler elli kere arar neredesin napıyorsun görüntülü arayacağım kaçta gelicen diye hem beni hem sevgilimi darlarlar o yüzden hiç baştan sevgili yapmıyorum ki ne benim başım çeneleriyle baskılarla ağrısın nede sevgilimin. Benim sevgilim olsa istediğim gibi nasıl mutluysam öyle yaşamak isterim sevgililiğimi aşkımı cinselliğimi özgürce yaşamak isterim benim doğrum bu. Cinsellik yaşamadığım biriyle evlenmek istemem nasıl çıkacağı belli değil sonuçta. Ama mesela ailem bir kadın evlenmeden yaşadımı kullanılmış olarak görücek kadar ucuzlaşıyorlar sanki hiç kadının isteği olmazmış yada olacaksa evlendikten sonra olmalı bekarın yapması onlara göre kullanılmak ben canım isterse yaparım kafammı attı yada kafam uymadımı sevgilimle ayrılırım yada o ayrılır hiçte kendimi cinsel olarak kullanılmış gibi hissetmem pişmanda olmam. Giyim zevki desen ona bile karışıyorlar. Bazen sırf kurtulmak için kendime zarar vermeyi bile düşündüm sonra vazgeçtim çünkü kendime inanıyorum bir gün kendi istediğim mutlu olucağım özgürce yaşayabileceğim bir hayat kurabileceğime inanıyorum. Fakat şuan ne yazık ki onların sözünden çıkmamalıyım çünkü parayı onlar veriyor üstüne onlarla yaşıyorum ama çok bunaldım artık bazen nefesim daralıyor düşündükçe. Benim için en doğru karar yalnız yaşamak değilmi sizcede?
23 yaşında liseden yeni mezun olmuş sırf ailesinden kurtulmak için üniv.okumak "hayali"olan daha neye inanıp inanmadığı belli olmayan ergenimsi PelinsuToyum veya değilim bu kısım önemli değil en azından benim için. İstediğim dine inanırım istemediğime inanmam benim keyfime zaten ben o kısımı belirtmemdeki sebep farklılıkları anlatmaya çalışmaktı burda saçma sapan bi din muhabbeti döndürmek değil ama herhalde arkadaşlar biraz sıkıntılı din üstünden yürüdülerde neyse.
Üniversite tercihlerinde memurluk mu terciih edeceksiniz . Bizim zamanimiz da yoktu öyle şeyler,bilsem okur direkt memur olurdumSanatla ilgili eğitim alıyorum 4 yıldır ondan önce dil eğitimi aldım ama unuttum bi ara yine başlıcam. Zaten büyük ihtimal memurluk beyaz yaka ile ilgili bölüm istemiyorum daha farklı bölümler aklımda en son tercihlerde memurluk tarzı şeyler yazarım.
Herhalde İngilizce yazmışım tercüme edeyim demek istediğim şeyi benim okuyacağım bölüm ya sanatla ilgili birşey olur ki onda ya freelance yada ajans gibi yerlere bağlı çalışırım devlete bağlı çalışmam yada sivil havacılık düşünüyorumki Türk hava yolları haricinde hosteslik memurluğa girmiyor diye biliyorum Türk hava yollarında memurluk diye geçip geçmediğinden emin değilim. İlk 15 tercihim sivil havacılık ondan sonraki bölümler üniversiteden mezun olduktan sonra kpssye girip kazanırsam memur kategorisine girebileceğim bölüm. Anladınız mı?Üniversite tercihlerinde memurluk mu terciih edeceksiniz . Bizim zamanimiz da yoktu öyle şeyler,bilsem okur direkt memur olurdum
Çalışmayı düşündün mü peki bir ile giripHerkese merhaba benim sorunum şu ki ailemle herşeyde çok zıttız ve anlayışsızlar. 23 yaşındayım lise mezunuyum komik gelicek belki ama sadece ailemle yaşamaktan kurtulmak için üniversite sınavına giricem tercih listemi şimdiden hazırladım en fazla alıcağım puana göre bütün üniversiteler farklı şehirde. Hayata bakış açılarımız çok farklı benim doğru bulduklarım onlara göre yanlış onların doğruları bana göre yanlış ve üstüne kendi doğrularını bana diretmeye çalışıyorlar. Sadece uygulamada değil beyinen'de onların doğrularını desteklememi istiyorlar. Aileden kastım sadece anne baba değil kardeş teyze, dayı, amca, hala hepsiyle çok zıt düşünüyorum. Yemek zevkimiz, giyim zevkim, dini görüşüm, bakış açısı, istekler herşey farklı onlar müslüman ben deizm ve agnostizme inanıyorum yani ikisinin karışımı gibi onlarla din konusunu konuşmadım çünkü hem gereksiz tartışma çıkarmak istemedim hemde bunu söyleme zorunluluğum yok zaten benim keyfime kalmış söyleyip söylememek. Ben dışarıdayım mesela yanımda bir erkek var hemen sevgilim olmasından şüpheleniyorlar. Sevgilin olamaz kafasında değiller ama bir kadınla bir erkeğin arkadaş olamayacağını düşünecek kadar düşüyorlar maalesef. Zaten hiç sevgilim olmadı ufak tefek şeyler yaşadım ama öyle sevgililik gibi bir durum olmadı hem ben bir erkeğe bağlanmak istemiyorum şu genç yaşımda onun yerine hayatımı yaşarım daha iyi hemde zaten sevgilim olsa bir dışarı çıksam evdekiler elli kere arar neredesin napıyorsun görüntülü arayacağım kaçta gelicen diye hem beni hem sevgilimi darlarlar o yüzden hiç baştan sevgili yapmıyorum ki ne benim başım çeneleriyle baskılarla ağrısın nede sevgilimin. Benim sevgilim olsa istediğim gibi nasıl mutluysam öyle yaşamak isterim sevgililiğimi aşkımı cinselliğimi özgürce yaşamak isterim benim doğrum bu. Cinsellik yaşamadığım biriyle evlenmek istemem nasıl çıkacağı belli değil sonuçta. Ama mesela ailem bir kadın evlenmeden yaşadımı kullanılmış olarak görücek kadar ucuzlaşıyorlar sanki hiç kadının isteği olmazmış yada olacaksa evlendikten sonra olmalı bekarın yapması onlara göre kullanılmak ben canım isterse yaparım kafammı attı yada kafam uymadımı sevgilimle ayrılırım yada o ayrılır hiçte kendimi cinsel olarak kullanılmış gibi hissetmem pişmanda olmam. Giyim zevki desen ona bile karışıyorlar. Bazen sırf kurtulmak için kendime zarar vermeyi bile düşündüm sonra vazgeçtim çünkü kendime inanıyorum bir gün kendi istediğim mutlu olucağım özgürce yaşayabileceğim bir hayat kurabileceğime inanıyorum. Fakat şuan ne yazık ki onların sözünden çıkmamalıyım çünkü parayı onlar veriyor üstüne onlarla yaşıyorum ama çok bunaldım artık bazen nefesim daralıyor düşündükçe. Benim için en doğru karar yalnız yaşamak değilmi sizcede?
beyinen'de
Hostes olmak istiyorsanız ileri derecede İngilizce bilmelisiniz. 2.yabancı diliniz olursa şansınız daha yüksek olur. Şimdiden dil eğitimine başlayın derim. Başarılar.Herhalde İngilizce yazmışım tercüme edeyim demek istediğim şeyi benim okuyacağım bölüm ya sanatla ilgili birşey olur ki onda ya freelance yada ajans gibi yerlere bağlı çalışırım devlete bağlı çalışmam yada sivil havacılık düşünüyorumki Türk hava yolları haricinde hosteslik memurluğa girmiyor diye biliyorum Türk hava yollarında memurluk diye geçip geçmediğinden emin değilim. İlk 15 tercihim sivil havacılık ondan sonraki bölümler üniversiteden mezun olduktan sonra kpssye girip kazanırsam memur kategorisine girebileceğim bölüm. Anladınız mı?
Valla siz önce bir sınava çalışın da ondan sonra hangi bölümü tercih edeceğinize karar verirsiniz.Herhalde İngilizce yazmışım tercüme edeyim demek istediğim şeyi benim okuyacağım bölüm ya sanatla ilgili birşey olur ki onda ya freelance yada ajans gibi yerlere bağlı çalışırım devlete bağlı çalışmam yada sivil havacılık düşünüyorumki Türk hava yolları haricinde hosteslik memurluğa girmiyor diye biliyorum Türk hava yollarında memurluk diye geçip geçmediğinden emin değilim. İlk 15 tercihim sivil havacılık ondan sonraki bölümler üniversiteden mezun olduktan sonra kpssye girip kazanırsam memur kategorisine girebileceğim bölüm. Anladınız mı?
Aaa ben seni hatırladım. Başka üyelikle çok süper ingilizcem var kurslarda öğrendim hostes olcam ay yok yok oyunculuk kursuna da gittim oyuncu mu olsam diye konu açmıştın.Herhalde İngilizce yazmışım tercüme edeyim demek istediğim şeyi benim okuyacağım bölüm ya sanatla ilgili birşey olur ki onda ya freelance yada ajans gibi yerlere bağlı çalışırım devlete bağlı çalışmam yada sivil havacılık düşünüyorumki Türk hava yolları haricinde hosteslik memurluğa girmiyor diye biliyorum Türk hava yollarında memurluk diye geçip geçmediğinden emin değilim. İlk 15 tercihim sivil havacılık ondan sonraki bölümler üniversiteden mezun olduktan sonra kpssye girip kazanırsam memur kategorisine girebileceğim bölüm. Anladınız mı?
Aaa ben seni hatırladım. Başka üyelikle çok süper ingilizcem var kurslarda öğrendim hostes olcam ay yok yok oyunculuk kursuna da gittim oyuncu mu olsam diye konu açmıştın.
Hostes yazınca arama çubuğuna çıktı direkt.yok artık nasıl buldun beee
2020 konusu
emirates kollarını açmış seni bekliyordu mesajında kahkaha attım