Benim için en doğrusu yalnız yaşamak değilmi hayattan bıktım?

ay inanmıyorum çoğu mankenden daha güzelim boyum uzun olsa miss turkeye katılırdım falan yazmış haha. Oyuncu olcakmış.

Konu sahibi, ailenin anlattığın kadar baskıcı olduğuna inanmıyorum ben. Okula gitmen gereken 14-23 yaş arasını yok oyuncu olcam yok miss turkey diye boş işlerle uğraşıp evde yatmışsın bir şey dememişler. Tiyatro, şan dersi falan almışsın bunların parasını verecek paran olmadığına göre onları da ailen karşıladı. Üni okusan onda da destek olacaklar. Napsın bu insanlar daha? Onlar da aynı anda agnostik ve deistliğe mi inansınlar?

Kuşak çatışmasının yaşanmadığı aile yok gibi bir şey zaten. Biraz daha bilinçli bir insan olsaydınız bu yaşa kadar kendi hayatınızı kurmak yönünde çaba göstermiş olurdunuz zaten. Normalde insanlar 22 yaşında üniversite bitiriyor siz 23 yaşında yeni lise bitirmişsiniz.

Aileniz gönderiyor mu sizi okumaya şehir dışına? Şahsen benim kızım olsaydınız ben göndermezdim sizi. Niyetiniz okumak, meslek edinmek vs değil çünkü. Aileden gelecek parayla aileden uzak gezip tozup hayat yaşamak. Kazanabileceğiniz bölüm de muhtemelen barajın az üstü bir bölüm olacak. Ailenizi yok yere binlerce lira masrafa sokup okul bitince yine yanlarına gelip onları beğenmemeye devam edeceksiniz.

Hangi dizide? Bilelim de izleyelim
Yok şekerim onunda sırası gelicek elbet kursum bitince temelli taşınıcam zaten. Şimdilik asistanlık işi buldum gerçi bakalım daha net bir şey yok adamla konuştum gayet ilgili ve pozitifti deneyimimin olmamasıda problem değil dedi gayet pozitif konuştu. Şu an şehir dışındaymış 1 hafta sonra gelince iş yerine gidicem görüşücez başlarsın dedi ama tabi bilmiyorum bi bakayım ısınırsam seversem işi başlarım sevmezsem başlamam zaten aile maddiyatım gayet iyi çok çalışmam gerekmiyor yinede hem birikim yaparım hem deneyim olur hem evden kurtulurum hem sosyalleşirim 1 taşla 4 kuş. Dizi işi olunca anında haber veririm onuda izlersin televizyondan bebeğim.

Daha çok gençsin aslında pek yaş farkida yok aramizda ama neyse :) sanki 23 değilde 16 17 yaş gruplarındaki ergen tipler gibi yazmisin. O beğenmedim ailene sahip olmak isteyen kaç kişi vardır biliyormusun , Bence iyi düşün iyi karar ver bu hayata seni karisiliksiz seven ailen annen baban heleki kardeşin varsa kardesdir. Bende ailemle sorunlar yaşadım haksızlığa bile uğradım ama ailemi çok severim. Dini görüşün de şuan ailenden dolayı bence on yargilisin Bizi Allah yarattı oradan burdan gelmedik bu dünyaya aslında bı nas bı Felak okusan icindeki sıkıntılarda gecicekde :) tavsiyem iyi düşün sağlam adımlar at oku kendni gelisdir. Mesela arasdir neden musluman olmak sana saçma geliyor ki , Allah kalp gözünüzü açsın ne diyim :)@

Akdjfjfkföfölf çok güldüm gerçekten. Tüm yorumları okudum sizin kafaya ennnn fazla su ve su ürünleri bölümü at bakımı falan gelir üni bölümü olarak. En sonlara memurluk yazacakmış dkfkfkfkf öyle bir bölüm var sanki. Üniversite de memurluk mezunuyum

Emirates: keşke bu kız bizim olsa

Burada bile kusak catismasi olmus, yeni lise mezunu, kendi ayaklari uzerinde duramarigi asikar kisiye neler yazilmis.
Iste universite bunun icin gerekli. Okuyup, arastirmak, duzgun bir cevreden etkilenip, kendini gelistirmek. Bir yandan maddi kaygilari cok buyuk yasamadan yine de kendi butcenle hayatini devam ettirmeye calismak.
Su sacma sapan bolum olayini da anlayamadim. O begenilmeyen bolumler tercih edilmiyor olsalsr bolum acilmaz, icinde calisacak akademik kadro bulunmaz.
Liseyi neden bu kadar gec ve aciktan bitirebildiginiz onemli.
Bana gore hayatta bir hedef koymaya ihtiyaciniz var, o hedefi universite sinavini kazanmak olarak koymak sizi gelistirebilir o nedenle bence baslayin sinava calismaya.

Valla siz bilirsiniz.
Ben kız erkek farketmez bir yaştan sonra hayatın sorumluluğunu alıp kendisini geçkindirmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ba bu demek değildir ki aileden kopalım, değil.
Ailemle çok ciddi kavgalar ettim.
Ayrı evde de yaşadım. Ama bağımı koparmadım. Görüntülü de aradılar, hesapta sordular.
Ama gelin görün ki yazdıklarınız çiğ.
Biraz kitap okumanızı tavsiye ederim.
Gündemdeki YouTube videolarından esinlenip "inanç" kısmını güncellemişsiniz. Altı boş ama. Zira agnostizm ile deizm arasında bir şeyler diye bir durum olamaz.
Dinler tarihi okuyun. Kuran Meali okuyun. İncil okuyun. Dindar yazarı da okuyun, kominsit yazarı da okuyun. İnsan nedir, güzel insan modeli nedir bunlarla ilgili kafa yormak lazım.
En azından altını doldurun yazdıklarınızın. Sadece gündem düşünceleri bunlar.
5 sene sonra inanç modası değişince ona uyacak mısınız?
Size Müslümanlıkta sabit kalın demiyorum ama bi bakın, araştırın. Araştırmadan okumadan bazı şeyler kolay geldiği için hop öbür yola atlıyoruz insanlar olarak.

Liseyi sanırım açıktan okudunuz, neden?
Merak ederim böyle şeyleri.
Bence önce bir üniversite kazanın. Bunu aile baskısından kurtulmak için değil kendinizi geliştirmek adına yapın. Yoksa bir ömür başkalarının size empoze ettikleri yaşar, yolu bulamazsınız.

Mutlaka okuyun ve ekonomik özgürlüğünüzü kazanın. Çok az ortak noktanız olan aileniz ile de az görüşmüş olursunuz. Kendi ayaklarınızın üstünde durdukça bunun ne paha biçilmez bir his olduğunu anlayacaksınız. Din konusu ise kişiseldir, hiç kimse sizi istemediğiniz bir dine zorlayamaz. Bir dine inanmakla birlikte inançsız olmaya da inanabilirisiniz. Siz büyüdükçe, geliştikçe zaten dinle ilgili fikirleriniz oturcaktır.

Yazışma yaptırmazlar inşallah asistanlıkta. Yoksa ilk gün öğleni bulmadan kovulursun

1.5 sene önce gidiyordun hani istanbula artiz olmaya? Hala gidememişsin? Kollarını açıp seni karşılamadı mı dizi sektörü

Bence gayet haklısın. Muhafazakarlık, baskıcılık kime ne kazandırmış. Burada sacma sapan kelime oyunları yaparak senı eleştirenlere kulak asma bence yaşın küçük degil ben 21 yaşında üniversiteden mezun olmustum, gayet is hayatına atılmıs kendi paramı kazanan kendi ayakları üstünde durabilen bir insandım, bizim millet böyle bence para kazanıyorsan bir değerin var lafın dinleniyor büyümüs sayılıyorsun, para kazanmadığın zaman senı adam yerıne koymuyor kimse, fikrinin de bir önemi kalmıyor kimse dinlemiyor cunku. İstedigin seye inanmakta ya da inanmamakta özgürsün, senin gibi binlerce genç kız aile baskısından kaçmak ıcın evleniyor sonra daha kötu seyler yaşıyor sonra da sonuc malum Esra Erol’da görüyoruz; ya da buralarda okuyoruz. Senin evlenmeyi çıkış yolu olarak görmek yerine okumayı istemen cok guzel. Insallah her sey istedigin gibi gider ve hayallerını gerçekleştirebileceğin, en azından huzurlu bır yaşam sürebileceğin bir duzenın olur

Ay sen takıntılısın ha bilmiyorum kaç yaşındasın ama bu sitedeki bir kısım benim olgunluğumdan şüphe ettiler ama asıl liseli sorunlu ergen burda. Oyunculuk yeteneğim gayet iyi olduğu için yeniden bu yıl çağırdılar tiyatro oyunu çıkarmak için. Aynı zamanda bir menajerle tanıştım oyunculukla ilgili çok beğendi yazın mutlaka gelip ajansa kaydolmam gerektiğini söyledi. Bu arada çok boş yapıyorsun seni engellesem sen yazabilirmisin bu soruya birşey senin gibi anlamsız tiplerle muhattap olmak istemem.

ay çok iyi ya. Emirates noldu peki? Onlar hani kollarını açmış seni bekliyorlardı

Engelleme yok şekerim, gözardı edersin ama ben yine de yazarım

ay çok iyi ya. Emirates noldu peki? Onlar hani kollarını açmış seni bekliyorlardı

Engelleme yok şekerim, gözardı edersin ama ben yine de yazarım
Şikayet ettim bakalım ne olucak. Yaz yazabildiğin kadar başka işin yokki zaten. Bundan böyle cevap vermicem istediğin kadar yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…