- 1 Aralık 2020
- 4.274
- 49.008
-
- Konu Sahibi 4peynirlipizza
ay inanmıyorum çoğu mankenden daha güzelim boyum uzun olsa miss turkeye katılırdım falan yazmış haha. Oyuncu olcakmış.Aha buldum
Hostes olabilir miyim problem yaratır mı?
20 yaşındayım açık lise okuyorum oyunculuk ve şan eğitimi alıyorum fakat eğer oyuncu olamazsam bir tanınırlık sağlayamazsam oyunculuğu bırakıp liseyi bitirip o sırada İngilizcemi geliştirip hosteslik başvurusunda bulunmak istiyorum Türkiyedeki hava yolu şirketleri 2 yıllık ünide istiyor malesef...www.kadinlarkulubu.com
Aha buldum
20 yaşındayım açık lise okuyorum oyunculuk ve şan eğitimi alıyorum fakat eğer oyuncu olamazsam bir tanınırlık sağlayamazsam oyunculuğu bırakıp liseyi bitirip o sırada İngilizcemi geliştirip hosteslik başvurusunda bulunmak istiyorum Türkiyedeki hava yolu şirketleri 2 yıllık ünide istiyor malesef...www.kadinlarkulubu.com
Buldum bile.Bence üniversitesi ye gitmeyin, direk bir iş bulun, çalışmaya baslayin
Dilini yuttu
Hangi dizide? Bilelim de izleyelimBuldum bile.
Yok şekerim onunda sırası gelicek elbet kursum bitince temelli taşınıcam zaten. Şimdilik asistanlık işi buldum gerçi bakalım daha net bir şey yok adamla konuştum gayet ilgili ve pozitifti deneyimimin olmamasıda problem değil dedi gayet pozitif konuştu. Şu an şehir dışındaymış 1 hafta sonra gelince iş yerine gidicem görüşücez başlarsın dedi ama tabi bilmiyorum bi bakayım ısınırsam seversem işi başlarım sevmezsem başlamam zaten aile maddiyatım gayet iyi çok çalışmam gerekmiyor yinede hem birikim yaparım hem deneyim olur hem evden kurtulurum hem sosyalleşirim 1 taşla 4 kuş. Dizi işi olunca anında haber veririm onuda izlersin televizyondan bebeğim.Hangi dizide? Bilelim de izleyelim
Akdjfjfkföfölf çok güldüm gerçekten. Tüm yorumları okudum sizin kafaya ennnn fazla su ve su ürünleri bölümü at bakımı falan gelir üni bölümü olarak. En sonlara memurluk yazacakmış dkfkfkfkf öyle bir bölüm var sanki. Üniversite de memurluk mezunuyumSanatla ilgili eğitim alıyorum 4 yıldır ondan önce dil eğitimi aldım ama unuttum bi ara yine başlıcam. Zaten büyük ihtimal memurluk beyaz yaka ile ilgili bölüm istemiyorum daha farklı bölümler aklımda en son tercihlerde memurluk tarzı şeyler yazarım.
Emirates: keşke bu kız bizim olsaAha buldum
Aaa ben seni hatırladım. Başka üyelikle çok süper ingilizcem var kurslarda öğrendim hostes olcam ay yok yok oyunculuk kursuna da gittim oyuncu mu olsam diye konu açmıştın.
Yazışma yaptırmazlar inşallah asistanlıkta. Yoksa ilk gün öğleni bulmadan kovulursunYok şekerim onunda sırası gelicek elbet kursum bitince temelli taşınıcam zaten. Şimdilik asistanlık işi buldum gerçi bakalım daha net bir şey yok adamla konuştum gayet ilgili ve pozitifti deneyimimin olmamasıda problem değil dedi gayet pozitif konuştu. Şu an şehir dışındaymış 1 hafta sonra gelince iş yerine gidicem görüşücez başlarsın dedi ama tabi bilmiyorum bi bakayım ısınırsam seversem işi başlarım sevmezsem başlamam zaten aile maddiyatım gayet iyi çok çalışmam gerekmiyor yinede hem birikim yaparım hem deneyim olur hem evden kurtulurum hem sosyalleşirim 1 taşla 4 kuş. Dizi işi olunca anında haber veririm onuda izlersin televizyondan bebeğim.
Ay sen takıntılısın ha bilmiyorum kaç yaşındasın ama bu sitedeki bir kısım benim olgunluğumdan şüphe ettiler ama asıl liseli sorunlu ergen burda.Yazışma yaptırmazlar inşallah asistanlıkta. Yoksa ilk gün öğleni bulmadan kovulursun
1.5 sene önce gidiyordun hani istanbula artiz olmaya? Hala gidememişsin? Kollarını açıp seni karşılamadı mı dizi sektörü
Ay sen takıntılısın ha bilmiyorum kaç yaşındasın ama bu sitedeki bir kısım benim olgunluğumdan şüphe ettiler ama asıl liseli sorunlu ergen burda.Oyunculuk yeteneğim gayet iyi olduğu için yeniden bu yıl çağırdılar tiyatro oyunu çıkarmak için. Aynı zamanda bir menajerle tanıştım oyunculukla ilgili çok beğendi yazın mutlaka gelip ajansa kaydolmam gerektiğini söyledi. Bu arada çok boş yapıyorsun seni engellesem sen yazabilirmisin bu soruya birşey senin gibi anlamsız tiplerle muhattap olmak istemem.
Şikayet ettim bakalım ne olucak. Yaz yazabildiğin kadar başka işin yokki zaten.ay çok iyi ya. Emirates noldu peki? Onlar hani kollarını açmış seni bekliyorlardı
Engelleme yok şekerim, gözardı edersin ama ben yine de yazarım
Tamam ben yazarım, sen de okursun artık. Emirates konusunu merak ettim ama cidden, ona cevap verseydin bariŞikayet ettim bakalım ne olucak. Yaz yazabildiğin kadar başka işin yokki zaten.Bundan böyle cevap vermicem istediğin kadar yaz.