- 13 Aralık 2021
- 17
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi 4peynirlipizza
-
Bu yıl yeni mezun oldum liseden.haklı buldum seni
Bu yaşa kadar neden Ünv sınavına girmedin ?
Niye önemi kalmamış herkesin kendi şahsi tercihi değilmi?Deizm ve agnostizm’e İNANIYORUM’dan sonrasının bir önemi kalmadı.
Çok toysun çoook. Daha kırk fırın ekmek yemen lazım fikirlerinin oturması için. Yazdıklarının tamamı ordan burdan duyduğun şeyleri içselleştirmekten ve özentilikten başka bir şey değil.
Okuduğunu da anlamıyorsun kiNiye önemi kalmamış herkesin kendi şahsi tercihi değilmi?
Inanmak fiili yerine "deistim, agnostiğim" şeklinde söylemek daha doğru ya çünkü anafikir olarak inanma fiiliyle uyuşmuyor sanırım o kastedildi. Aile 40 yaşına gelince de merak eder ve göruntülü aramaktan, gittiğin yeri haber vermekten kimseye zarar gelmez. Üniversiteye girmek kolay değil, sanırım dısardan lise bitirmişsiniz. Online sınavlar oldu 1.5 senedir. Kopya çekilmiştir kesin :))) Okumak için uyduruk bir bölüm seçip, şehirdışına çıkıp, ailenizi maddi külfete sokmayın. Ekonomik özgürlük kazandıracak bir bölüm okuyun ya da kurslarla filan gidip kendinize yatırım yapın ki özgür bir hayat şansınız olsun.Niye önemi kalmamış herkesin kendi şahsi tercihi değilmi?
O zaman iyi anlat.Okuduğunu da anlamıyorsun ki
ben deizm ve agnostizme inanıyorum yani ikisinin karışımı
Başkalarından bekleyeceğine sen kendini biraz geliştirsen nasıl olur? Bol bol kitap oku ama “elde etme sanatı” vb kitaplar değil, gerçek kitaplar oku. Zamanla okuduğunu anlamaya başlarsın.O zaman iyi anlat.
Yaaa çok mutlu oldum itifatınıza içimdeki çocuğu yaşatmışım demekki ne güzel. Sizede aynısını öneririm.Gülesim geldi şuraya.23 degil de 16 yaş hissi veriyorsunuz.
Aynı anda hem deist hem agnostik olan fantastik bir kişilik.Gülesim geldi şuraya.23 degil de 16 yaş hissi veriyorsunuz.
O zaman senin dediğin kadarıyla büyücülük tarzı kitaplar okumam gerekiyor müneccim olmam lazım senin dediğine göre.Başkalarından bekleyeceğine sen kendini biraz geliştirsen nasıl olur? Bol bol kitap oku ama “elde etme sanatı” vb kitaplar değil, gerçek kitaplar oku. Zamanla okuduğunu anlamaya başlarsın.
Hem deist hem agnostik olan değil bunlara inanan... Lütfen ama gözden kaçırmayın böyle şeyleriAynı anda hem deist hem agnostik olan fantastik bir kişilik.herkesin inancı kendine ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?