- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
- Konu Sahibi alliswell22
-
sınav stres yok evet aynen ama yazın da insanın yemek yiyesi gelmiyor ki :S kalorisi yüksek besinleri yazalım arkadaşlar onları tüketelim. Bu sıcak yaz günlerinde başka türlü kilo alınmaz( Rabbimmm 5 kilocuk nolursunnn (( aminnnnn
kizlar merhaba. ben de sadece yuzume istiyorum kilolari (((((( baska 1 baslikdaki konuya da yorum yapmistim. koyun kuyrugunu denediniz mi ?
Bildigimiz koyun kuyrugu var yaaa :) iste onu guzeelce kizartiyorsunnuz( bildigimiz kuyruk kebabi iste ) . Sonra da sadvic yapip afiyetle yiyorsunuz. Sandivicin icine et, sebze tursu ne istersen kuyrugun tadini bastiricak ne isterseniz atin icine veeee en onemli kisim ustunden bi bardak su iciyorsunuz. insallah yardim eder.
Düşüncelerime tercüman olmuşsun.Gerçekten yazın insanın yiyesi gelmiyor. Bazen çok yiyorum bazen hiçbir şey yemiyorum. :/ Ve ben de senin gibi 4-5 kilocuk istiyorum.
en iyi kilo taze yiyeceklerden alırsınız,patates kızartması falan patlayana kadar yiyin gayri
hehehe :) o da boşşben hergün kesinlikle yerim patates kızartması hemde mayonezle beraber ama nafile tatlım :))
kızlarrrrr :) bi kaç bilgi paylaşayım dedim bende bugünden sonra uygulamaya başlıycam inş. Sabah kahvaltıda çay yerine 2 yemek kaşığı pekmez katılan sütümüzü içiyoruzz (ben çaykolik bir insanım acaba ondan mı alamıyorum kilo:S) her yemekten sonra en az bir adet meyve tüketiyoruz.Sulu yemeklerin suyunu mutlaka yiyoruz (ekmekle tüketilirse daha etkili) yemeklerden önce ve yemek arasında su tüketmiyoruz,yemekten sonra ve aralarda içiyoruz suyumuzu (yemek sırasında veya öncesinde içilen su tokluk hissi veriyormuş buda yemek yemeyi engelliyormuş) şimdilik bu kadar kızlarrrr :) durmak yok yola devam :))))
Bende boş duramam sürekli çay içerim. Ondan mı acaba? :26:
olabilir tatlım çünkü çayda kalori yakan birçok madde varmış yemeklerden sonra kesinlikle hemen içilmemesi gerekiyormuş bende duramam yemekten sonra hemen çayımı alırım hatta yemekte bile içerim :) artık azaltmaya çalışıcam birde öyle deneyeyim :)
Ben sabah pek bir şey yiyemem ama garanti dometes ve çay olur. Bende yemek bitince direk çay içiyorum. Karadenizliyiz sonuçta en batısından olsak da
:) benimde bir tarafım karadenizli canım ondan olsa gerek bu çay sevdası ama sağlık açısından biraz kısıcaz napalım :))
kızlar şunu da ekleyeyim aklıma gelmişken aramızda pekmez bal vs tüketemeyen arkadaşlar olabilir kuzenimin eşi diyetisyen ve bana sütün içine süt tozu katıp içmemi söylemişti bunuda deneyebilirsiniz :) yatarken bunu yaparsanız umarım faydasını görürsünüz :)
İnşallah kilo alacağız. :)
Ben sabah pek bir şey yiyemem ama garanti dometes ve çay olur. Bende yemek bitince direk çay içiyorum. Karadenizliyiz sonuçta en batısından olsak da
:) benimde bir tarafım karadenizli canım ondan olsa gerek bu çay sevdası ama sağlık açısından biraz kısıcaz napalım :))
Ben daha önce denemiştim 3 gün dayanabildim ama hiçbir şey içmiyordum sıvı olarak. Şimdi yeniden deniyeceğim. Bu sefer canım çay istedikse süt içeceğim en pekmezlisinden.
Ben daha önce denemiştim 3 gün dayanabildim ama hiçbir şey içmiyordum sıvı olarak. Şimdi yeniden deniyeceğim. Bu sefer canım çay istedikse süt içeceğim en pekmezlisinden.
:)) hep süt olmaz ondanda sıkılırsın arada sütü bebe bisküvisiyle tüket :) kilo aldırıyormuşş :) kuzenimin oğlu yiye yiye topaç gbi oldu bi bende işe yaramadı
:)) hep süt olmaz ondanda sıkılırsın arada sütü bebe bisküvisiyle tüket :) kilo aldırıyormuşş :) kuzenimin oğlu yiye yiye topaç gbi oldu bi bende işe yaramadı
Bisküviyle felan. Ama garanti almam gerek. Üniversiteye böyle gidemem. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?