- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
- Konu Sahibi alliswell22
Bana da yazabilir misin o ilacın ismini? :109: Ayrıca bir zararı olmaz mı o kadar kilo aldırıyorsa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben 1 ayda 39dan 45kiloya çıktım bi ilaç kullandım ama isim vermek yasak mı
26 yaşındayım boyum 1,72 kilom 50 18 yaşında sanıolar beni ya bi kaç ay içerisinde 6 kilo verdim stres sinir yedi beni aslında aşırı kilolu bi insan olmadım hiç ama buda aşırı artık sağlıklı bi şekilde kilo almak istiyorum ekmek yağlı şeyler. fastfood tarzı şeyler asitli içecekler dışında kilo almanın yolları yok mu yahu sevmiyorumda o tarz yiyecekleri
kızlar ben 1 ayda 39dan 45kiloya çıktım bi ilaç kullandım ama isim vermek yasak mı
canım benm durum daha vahim 23 yaşındayım geçen amcanın birine yol tarifi sordum aynı yere gidiyoruz diye yol üstü iki muhabbet ettik üniversiteliyiz dedim inanamadı 16 - 17 gösteriyormuşum nası canımı sıktı o kadar mı ya daha iki sene öncede 17 gösteriyosun diyorlardı tarzdanmı bilemedim artık heralde hiç yaşlanmıycam
hakikaten kilo almanın yolları için yemek sitesi açılsa fena olmaz biz üşengeçler için pratik aşırı kalorili tarifler fln verseler ne iyi olur
Kızlar hiç üzülmeyin kilo almayada çalışmayın. Ben 24 yaşındayım 1.64 boyunda 47 kiloyla evlendim ve hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim 62 kilo oldum 15 kilo aldım toplamda daha doğumuma 2 ay var 70 olucam galiba doktorum da sen zayıf hamile kalmışsın herşey yiyebilirsin diyo hiç kısıtlamıyo. 60 kilo ile hamile kalan arkadaşım var oldu 80 kilo şuan,doktor rejim verdi. Uzun lafın kısası bekarsanız eğer evlendikten sonra hamilelik döneminde alıcaksınız kim ne derse desin hiç aldırmayın. Küçüklükten beri bende çok zayıftım annem beni ilkokulda ceplerime taş koyardı rüzgarlı havada uçmayım diye Kullanmadığım ilaç kalmamıştı balık yağlar eczaneden pahalı kilo aldırıcı şeyler alırdık yinede yerimde sayardım ama şuan dombili oldum biraz uzun yazdım ama size morel olsun diye umarım biraz morel vermişimdir.
Bende başladım şu anda kilom 61 ve ben 65 hatta 67 kadar çıkmak istiyorum, bişe kullanıyorum iştah açıyor ee zaten iştahın açılırsa kilo alıyorsun direk bir ay sonra istediğim kiloya çıkacağım inş.
bence çok normalsin boyun da kısa değil kilo alma bencebaktım herkes hadi gelin beraber zayıflayalım demiş biz niye kilo almıyoruz :) hadi kilo alalım beraber onlar diyet yaparken bizde yemek yiyip kilo alalım :) herkes boy kilo yazarsa bide ne yiyip ne içelim herkes birbirini fikir verirse fena olmaz :) benim yaşım 19 boyum biraz kısa 1.55 46 kilo
baktım herkes hadi gelin beraber zayıflayalım demiş biz niye kilo almıyoruz :) hadi kilo alalım beraber onlar diyet yaparken bizde yemek yiyip kilo alalım :) herkes boy kilo yazarsa bide ne yiyip ne içelim herkes birbirini fikir verirse fena olmaz :) benim yaşım 19 boyum biraz kısa 1.55 46 kilo
özelden yazsana neymiş o:)))
bana fayda eden ilaç olmadı da
bide onu deneyim