• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi zayıf olan arkadaşlar hadi gelin kilo alalım berabeer :)

Bana da yazabilir misin o ilacın ismini? :109: Ayrıca bir zararı olmaz mı o kadar kilo aldırıyorsa?

26 yaşındayım boyum 1,72 kilom 50 :53: 18 yaşında sanıolar beni ya bi kaç ay içerisinde 6 kilo verdim stres sinir yedi beni :53: aslında aşırı kilolu bi insan olmadım hiç ama buda aşırı artık sağlıklı bi şekilde kilo almak istiyorum ekmek yağlı şeyler. fastfood tarzı şeyler asitli içecekler dışında kilo almanın yolları yok mu yahu :D sevmiyorumda o tarz yiyecekleri :D

evet arkideşler denedm sabrettm ve başardım :D
1 ayda 48 kilodan 52 kilo oldum ve almayada devm edyrm. bacaklarm santm santm klnlşyr :D

Son düzenleme:
kizlar ben sabah misir gevregi yiyorum ardindan kahvalti ama abartili degil üstüne bir tane muz ondan sonra 300 kalorilik bir icecek iciyorum ardindan gofret ondan sonra aksam yemegi üstüne tatli cikolata derken baya yiyorum bu sekilde kilo aldim 2 kilooo cok degil ama sabir ister bu isler yavas yavas benden tavsiye her zaman ac oldugunuzu düsünün ve ben birseyler yerken baska seylerle ugrasiyorum nasil yedigimi anlamiyorum bir bakiorum tabak bos :) :nazar:

26 yaşındayım boyum 1,72 kilom 50 :53: 18 yaşında sanıolar beni ya bi kaç ay içerisinde 6 kilo verdim stres sinir yedi beni :53: aslında aşırı kilolu bi insan olmadım hiç ama buda aşırı artık sağlıklı bi şekilde kilo almak istiyorum ekmek yağlı şeyler. fastfood tarzı şeyler asitli içecekler dışında kilo almanın yolları yok mu yahu :D sevmiyorumda o tarz yiyecekleri :D

canım benm durum daha vahim 23 yaşındayım geçen amcanın birine yol tarifi sordum aynı yere gidiyoruz diye yol üstü iki muhabbet ettik üniversiteliyiz dedim inanamadı 16 - 17 gösteriyormuşum nası canımı sıktı o kadar mı ya :53: daha iki sene öncede 17 gösteriyosun diyorlardı :53: tarzdanmı bilemedim artık :51: heralde hiç yaşlanmıycam :55: :1:

hakikaten kilo almanın yolları için yemek sitesi açılsa fena olmaz biz üşengeçler için pratik aşırı kalorili tarifler fln verseler ne iyi olur :56:

canım benm durum daha vahim 23 yaşındayım geçen amcanın birine yol tarifi sordum aynı yere gidiyoruz diye yol üstü iki muhabbet ettik üniversiteliyiz dedim inanamadı 16 - 17 gösteriyormuşum nası canımı sıktı o kadar mı ya :53: daha iki sene öncede 17 gösteriyosun diyorlardı :53: tarzdanmı bilemedim artık :51: heralde hiç yaşlanmıycam :55: :1:

hakikaten kilo almanın yolları için yemek sitesi açılsa fena olmaz biz üşengeçler için pratik aşırı kalorili tarifler fln verseler ne iyi olur :56:

aa çok mantıklı kilo almak için yemek tarifleri üşenmem yaparım yaa :D :52:

Bende başladım şu anda kilom 61 ve ben 65 hatta 67 kadar çıkmak istiyorum, bişe kullanıyorum iştah açıyor ee zaten iştahın açılırsa kilo alıyorsun direk bir ay sonra istediğim kiloya çıkacağım inş.

Kızlar hiç üzülmeyin kilo almayada çalışmayın. Ben 24 yaşındayım 1.64 boyunda 47 kiloyla evlendim ve hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim 62 kilo oldum 15 kilo aldım toplamda daha doğumuma 2 ay var 70 olucam galiba :49: doktorum da sen zayıf hamile kalmışsın herşey yiyebilirsin diyo hiç kısıtlamıyo. 60 kilo ile hamile kalan arkadaşım var oldu 80 kilo şuan,doktor rejim verdi. Uzun lafın kısası bekarsanız eğer evlendikten sonra hamilelik döneminde alıcaksınız kim ne derse desin hiç aldırmayın. Küçüklükten beri bende çok zayıftım annem beni ilkokulda ceplerime taş koyardı rüzgarlı havada uçmayım diye :9: :9: Kullanmadığım ilaç kalmamıştı balık yağlar eczaneden pahalı kilo aldırıcı şeyler alırdık yinede yerimde sayardım ama şuan dombili oldum :9: biraz uzun yazdım ama size morel olsun diye umarım biraz morel vermişimdir.

Kızlar hiç üzülmeyin kilo almayada çalışmayın. Ben 24 yaşındayım 1.64 boyunda 47 kiloyla evlendim ve hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim 62 kilo oldum 15 kilo aldım toplamda daha doğumuma 2 ay var 70 olucam galiba :49: doktorum da sen zayıf hamile kalmışsın herşey yiyebilirsin diyo hiç kısıtlamıyo. 60 kilo ile hamile kalan arkadaşım var oldu 80 kilo şuan,doktor rejim verdi. Uzun lafın kısası bekarsanız eğer evlendikten sonra hamilelik döneminde alıcaksınız kim ne derse desin hiç aldırmayın. Küçüklükten beri bende çok zayıftım annem beni ilkokulda ceplerime taş koyardı rüzgarlı havada uçmayım diye :9: :9: Kullanmadığım ilaç kalmamıştı balık yağlar eczaneden pahalı kilo aldırıcı şeyler alırdık yinede yerimde sayardım ama şuan dombili oldum :9: biraz uzun yazdım ama size morel olsun diye umarım biraz morel vermişimdir.

evlendiğimde 47 lerde olan ben 45 e düştüm..hamilelikte doğuma kadar 57 kilo ya çıktım
doğumdan 2,3 ay sonra tekrar 45 e düştüm..
şu an 43 44 lerde gidip geliyorum..
ve asla kilomu artıramıyorum
umarım kilo almak isteyenlerin kaderi benim gibi olmaz

Bende başladım şu anda kilom 61 ve ben 65 hatta 67 kadar çıkmak istiyorum, bişe kullanıyorum iştah açıyor ee zaten iştahın açılırsa kilo alıyorsun direk bir ay sonra istediğim kiloya çıkacağım inş.

özelden yazsana neymiş o:)))
bana fayda eden ilaç olmadı da
bide onu deneyim:56:

evlenmeden önce kilo almak için geceleri yağlı şeyler yiyen ben şuan hayatımda ilk kez rejim yapıyorum gerçekten insan evlendikten sonra kilo alıyor tabi almayan az kişide oluyordur.hamileliğimde bile sadece 10-12 kilo almıştım doğumdan sonrada hemen forma girmiştim ama emzirmeyi bırakıp düzensiz yemeye başlayınca hoop 70 kiloya çıktım (ve ben 72 kiloyla doğum yapmış insandım)şuan 64 kiloyum tekrar 57 kiloya inmeye çalışıyorum

baktım herkes hadi gelin beraber zayıflayalım demiş biz niye kilo almıyoruz :) hadi kilo alalım beraber onlar diyet yaparken bizde yemek yiyip kilo alalım :) herkes boy kilo yazarsa bide ne yiyip ne içelim herkes birbirini fikir verirse fena olmaz :) benim yaşım 19 boyum biraz kısa :( 1.55 46 kilo
bence çok normalsin boyun da kısa değil kilo alma bence

Ben de istiyorum kilo almak :( ama bir türlü başarılı olamıyorum :( herhangi bir sağlık sorunum da yok. Doktor metabolizman 2 kat hızlı çalışıyor dedi. bu metabolizmayı yavaşlatacak bir şeyler yok mu :( yaşım 18, boy 167, kilo 45 :(((((

baktım herkes hadi gelin beraber zayıflayalım demiş biz niye kilo almıyoruz :) hadi kilo alalım beraber onlar diyet yaparken bizde yemek yiyip kilo alalım :) herkes boy kilo yazarsa bide ne yiyip ne içelim herkes birbirini fikir verirse fena olmaz :) benim yaşım 19 boyum biraz kısa :( 1.55 46 kilo

Merhaba,
yaş 28 boy 1.67 kilom 51 den 48'e düştü sebebide dişlerimi yaptırıyorum 1,5 aydır damağımda demir var o yüzden yemekte zorlanıyorum ama zaten pek kilo alabilen biri değildim. 3 gün önce sporcuların kullandığı protein tozundan aldım hergün içiyorum sabah akşam. bir ayda en az 4 kilo alırsın dediler bakalım inşallah olur çünkü haziran sonu nişanım var nişanlığı tekrar daraltmak zorunda kalmak istemiyorum

Back