• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi zayıf olan arkadaşlar hadi gelin kilo alalım berabeer :)

:) tatlım o zaman elinden aynayı düşürme haber et bizede :9:

Günde 3 kere bir su bardağı süt ve içine 2 tatlı kaşığı pekmez içiyorum artık. :56: Babam bugün aktara gidecek bir aksilik olmazsa, kilo aldırıcı bir şeyler isteyecek. :18: Ya yalnız ben dün filme dalmışım kuruyemişleri bir günde bitirdim. :17:

Günde 3 kere bir su bardağı süt ve içine 2 tatlı kaşığı pekmez içiyorum artık. :56: Babam bugün aktara gidecek bir aksilik olmazsa, kilo aldırıcı bir şeyler isteyecek. :18: Ya yalnız ben dün filme dalmışım kuruyemişleri bir günde bitirdim. :17:

:9: tebrik ediyorum tatlım :9: bişicik olmas fazla kuruyemiş fazla kilo demek :56: canım bu arada sütü fazla abartma fazlasıda zarar demiri düşürüyormuş 2 bardak yeter sabah ve yatarken iç ama pekmezi bol bol tüketebilirsin :) he bide gece sütünün yanında ekmek arasına biraz recel sürüp üzerine ceviz koyup yemeyi dene :56: harikaaa oluyo:56:

:9: tebrik ediyorum tatlım :9: bişicik olmas fazla kuruyemiş fazla kilo demek :56: canım bu arada sütü fazla abartma fazlasıda zarar demiri düşürüyormuş 2 bardak yeter sabah ve yatarken iç ama pekmezi bol bol tüketebilirsin :) he bide gece sütünün yanında ekmek arasına biraz recel sürüp üzerine ceviz koyup yemeyi dene :56: harikaaa oluyo:56:

Aktardan bir toz karışımı aldırdım babama %100 doğal 28 tl imiş. Günde 3 kere yemekten sonra süte karıştırıp içiyorsun. İstersen pekmez ve bal da katabiliyorsun. Kokusu berbattı ama şimdi içiyorum tadı hoşuma gitti. İnşallah işe yarar. Kullanıcı yorumları güzeldi.:17:

Aktardan bir toz karışımı aldırdım babama %100 doğal 28 tl imiş. Günde 3 kere yemekten sonra süte karıştırıp içiyorsun. İstersen pekmez ve bal da katabiliyorsun. Kokusu berbattı ama şimdi içiyorum tadı hoşuma gitti. İnşallah işe yarar. Kullanıcı yorumları güzeldi.:17:

nasıl bişi canım bu toz karışım merak ettim :) işe yararsa hemen söyle bende istiyorummm :D :56:

nasıl bişi canım bu toz karışım merak ettim :) işe yararsa hemen söyle bende istiyorummm :D :56:

Keçi boynuzu, tarçın felan filan var. %100 doğal ürünler yani... Bombax tozu diye geçiyormuş ama orada yokmuş aynı içerikle kilomax isminde geçiyor. Sütle içiyorum 3 öğünden sonra. Normalde kahvaltı yapan bir tip değilim ama sabah kahvaltımı da yaptım bugün öğlende yarım ekmek yedim. :9:

olabilir tatlım çünkü çayda kalori yakan birçok madde varmış yemeklerden sonra kesinlikle hemen içilmemesi gerekiyormuş bende duramam yemekten sonra hemen çayımı alırım hatta yemekte bile içerim :) artık azaltmaya çalışıcam birde öyle deneyeyim :)

Çayı bıraktım bugün başım felan döndü. Ee doğal olarak günde 3 defa çay içiyordum şekerli. Şekerim mi düştü ne olduysa sabah bayılıyordum az daha. :19::19:

baktım herkes hadi gelin beraber zayıflayalım demiş biz niye kilo almıyoruz :) hadi kilo alalım beraber onlar diyet yaparken bizde yemek yiyip kilo alalım :) herkes boy kilo yazarsa bide ne yiyip ne içelim herkes birbirini fikir verirse fena olmaz :) benim yaşım 19 boyum biraz kısa :( 1.55 46 kilo

bende kilo almak istiyorum:) şu anda boyum 1.65 ve 47 kiloyum

Bende başladım şu anda kilom 61 ve ben 65 hatta 67 kadar çıkmak istiyorum, bişe kullanıyorum iştah açıyor ee zaten iştahın açılırsa kilo alıyorsun direk bir ay sonra istediğim kiloya çıkacağım inş.

iştah açıcı olarak ne kullanıyorsun bende 47 kıloyum 51-52 olsam yeter aslında ama olmuyo bır turlu:(

uzun zaman sonra (2 yıl falan) kilo almayla ilgili konulara bakıyorum.
yaşım 27,geçen seneye kadar ben de hep kilo alma telaşındaydım,şu an versebilsem 1-2 kilo keşke diyorum.
durun kızmayın,anlatayım hikayemi..
boyum 172,kilom bir süre öncesine kadar hep 54-56 arasında dolaştı.hep 58 kilo olmak istedim,her gören aman ne zayıfsın ,aman üflesem uçarsın vs gibi laflarla sinir etti.aslında ben fiziğimden memnundum ama milletin bu lafları deli ediyordu.
tam 58 kilo ile hamile kaldım(hayalimdeki kiloydu sözde ama vücudumda hiçbir değişiklik yoktu) doğuma kadar 13 kilo aldım.hep dua ettim inşallah doğumdan sonra biraz kilom kalır diye...ama bünye işte ,doğumdan 10 gün sonra hamile kaldığım kilonun da altına düştüm,tam bir yıkımdı benim için:43:
uzun süre hep aynı kiloda kaldım,ama hamilelikte anladım ki fazla kilo insana gerçekten yük,58 kilo halimi de gördüm hiç çabalamaya gerek yokmuş dedim,kendimle barışık çıtır anne olarak devam ettim hayatıma:21:(bu arada 56 kilo fazla gibi görünebilir ama boyla orantılandığında işler değişiyor,34-36 beden giyiyordum)
ne oldu anlamadım,8-9 ay kadar önce kilo almaya başladım.
bir süre erkek kardeşim bende kaldı,eşim işteyken biz onunla sürekli yedik:1:
şu an 60-61 kilo arasındayım.memnun da değilim.
doğum yaptıktan sonra bile göbeğim olmadı benim,şu an yemeklerden sonra güm diye göbeğim çıkıyor.
ben hep bacaklarımın dolgunlaşmasını isterdim,ama bu isteğimin gerçekleşebilmesi iin 10 kilo falan almam gerekli galiba.
çok uzun yazdım ama,kafaya takmayın kısacası.
hastalık derecesinde zayıf olanlara sözüm yok ama ,benim gibi aslında pek şikayetçi değilken onun bunun sözünden etkilenen arkadaşlara diyorum.
bana 'ayyyy kopacaksın' diyen uyuz insanlar,bu sefer de 'aa senin göbeğin mi çıktı' diyorlar.insanları memnun etmek mümkün değil.ve bizzat gördüğüm kadarıyla 3-4 kilo çok fazla şey değiştirmiyor(uzun boylularda)
veee en önemlisi yaş...yaş ilerledike gerçekten kilo alınıyor malesef.
hepinize sevgiler:7:

Çayı bıraktım bugün başım felan döndü. Ee doğal olarak günde 3 defa çay içiyordum şekerli. Şekerim mi düştü ne olduysa sabah bayılıyordum az daha. :19::19:

canım aynı şey bende de oldu ben şekerli içmezdim ama günde 20 bardak cay içen bi insandım o yüzden olsa gerek bi anda azaltınca aşırı sinir asabiyet yaptı:( en ufak bişeye bağırmaya başlıyorum burnuma çay kokuları geliyooo nolucak bilmem :43:

benim de boyum 1.64,yaklaşık 2 ay önce tartıldığımda da 42 kilo çıkmıştım ama şu bebe bisküvisini yiyorum 1 aydır evdekiler sanki aldın biraz diyorlar şöyle bi 48 olsam yeticekmiş gibi geliyo bana

Back