• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi zayıf olan arkadaşlar hadi gelin kilo alalım berabeer :)

tereyağı ile bal bir arada yiyin, ekmeğe sürüp hem lezzetli hem de az miktar yemekle bile kilo alırsınız.
yanında çay değil de şekerli süt için

benimde çok garip kimi zaman 46 kimi zaman 50 kimiz zaman 55 ama 55den yukarı çıkamıyorum sevgilim artık kilo al kemiklerin bana batıyo diyo ama almak istemiyorum ki boyum 166 kilom şu an 50 :D sevgilimle boylarımızda aynı o göbişli biraz ilerde çocuğumuz olmıycak aşkım kilo al diyo :1::1: ya bide 34 beden giyiyorum popom hiç yok ve pant falan zor buluyorum bulsamda bol geliyo hep :5::5:

en küçük beden pantolon giy aa kalça yok bacaklar spagetti, en küçük beden tişört giy bu ne be tam oturmadı biraz daha küçük bedeni olsada diye diye terzi oldum göğüslerde yok bu kiloya göğüs ne arasın sevgilim artık çocuk gibisine başladı somaliden göç etmiş gibiyim yememde sorun yok:56: birde kabızlık çekiyorum o kadar yemeyle kabızlık çekince aa garip oldum ya yiyorum yiyorum bir şey çıkaramıyorum üstüne halen kilo almıyorum yani şişmiyorum birazda olsa bu yediklerim:53: nereye gidiyosa 5 kilo alsam ne kadar sevincem bi 47-48 olsam ah dünyalar benim olurdu derim valla

en küçük beden pantolon giy aa kalça yok bacaklar spagetti, en küçük beden tişört giy bu ne be tam oturmadı biraz daha küçük bedeni olsada diye diye terzi oldum göğüslerde yok bu kiloya göğüs ne arasın sevgilim artık çocuk gibisine başladı somaliden göç etmiş gibiyim yememde sorun yok:56: birde kabızlık çekiyorum o kadar yemeyle kabızlık çekince aa garip oldum ya yiyorum yiyorum bir şey çıkaramıyorum üstüne halen kilo almıyorum yani şişmiyorum birazda olsa bu yediklerim:53: nereye gidiyosa 5 kilo alsam ne kadar sevincem bi 47-48 olsam ah dünyalar benim olurdu derim valla

canım bence bi doktora görün ozaman hormonların hızlı çalışıyo olabilir ondan alamıyosundur. bende etrafımdaki insanlarla aynı şeyleri yiyorum onlar kilo alıyor diye kısıyolar ben alamıyorum. en sonunda canıma tak etti gittim qnt 3000 protein tozu aldım. şu sporcuların kullandıklarından. bir ayda en az3 kilo diyolar bakalım yeni başladım daha. inşallah sende dilediğin kiloya kavuşursun.

canım bence bi doktora görün ozaman hormonların hızlı çalışıyo olabilir ondan alamıyosundur. bende etrafımdaki insanlarla aynı şeyleri yiyorum onlar kilo alıyor diye kısıyolar ben alamıyorum. en sonunda canıma tak etti gittim qnt 3000 protein tozu aldım. şu sporcuların kullandıklarından. bir ayda en az3 kilo diyolar bakalım yeni başladım daha. inşallah sende dilediğin kiloya kavuşursun.

iyi dileklerin için saol canım:54: kesinlikle diyetisyen doktora gitmem lazım her şeyi denedim sonuç alamıyorum çünki ,şart oldu bana artık nasıl alırsam alıyımda yeter ki, protein tozu işe yararsa bilgilendir misin? bende denerim :34: bu arada inş. güzel güzel kilo alırsın

Son düzenleme:
Kışın çevremdekiler kilo al diyordu. Yaz geldi millet kilo verme derdinde. Artık bana '' Aman be saçmalama ne kilo alacaksın ilerde alırsın zaten evlenip çocuk doğurunca.'' diyor. :9: Ben de biraz toparlamışım sanki eskiye göre kendimi kıyafetle çok zayıf görmüyorum arkadaşlarımda öyle diyor. Ama Çok zayıfım. Biraz daha kilo almaya ihtiyacım var. :56::56::56:

ya kilo almanın yolunu bulan haber versin... öyöle çok yemek falan da işe yaramıyor ki... nişanlıma kilo aldırmam lazım..

Buradaki mama tarifini okudun mu?onu dene bence kilo alırsın bak:)

Merhabalarr:) Sitenin henüz yeni konugu sayılırım daha önceden biliyordum fakat pek ilgilenmiyordum ama artik ilgilenmem grektigini düşünüyorum daha siteyi çözme aşamasındayım ama kilo almak isteyenler yazısını görünce hemen giriş yaptım ben bu konuda pek bi sıkıntılıyım umarım sizlerle birlikte burada kilo alırım yazılan yazıları okudum ve cevremdekilere danıstım prakten şurup kullanan varmıs ve gercekten cok iştah açıyormuş umarım benımkınıde acar :D daha önceden pek takmıyordum kilomu ama bu sene pek bi zayıfladım cevremden cok zayıfsın iyice kuru kalmıssın gibi laflar duymaya başladım buda beni psikolojik olarak baya etkiledi sağlıgım gayet ıyı tum kan testlerımı yaptırdım bısey cıkmadı bu bunyemle alakalı bıseymıs fazla hızlı bı metebolızmaya sahıbım :D nese gel gelelim konuya ben 1.68 boyunda 50 kilo 18 yasında biriyim işte bi 58 kilo olsam bana yeticegini dusunuyorum umarım sizlerle birlikte alirizz prakten suruba bugun basladım balık hapı kullanıyorum bide cici bebe sut bal muz karısımını gece yatarken yemeye başladım yemek yemegi seviyorum ama biraz seçiçiyim bu konuda fakat artık onume ne koysalar yıyorum artık canıma tak etti :) bir seyden bir tabak yiyorsam bir bucuk tabaga cıkardım bunu bugunden sonra bakalım tartida bi degişklil olucak mı : ))

Merhabalarr:) Sitenin henüz yeni konugu sayılırım daha önceden biliyordum fakat pek ilgilenmiyordum ama artik ilgilenmem grektigini düşünüyorum daha siteyi çözme aşamasındayım ama kilo almak isteyenler yazısını görünce hemen giriş yaptım ben bu konuda pek bi sıkıntılıyım umarım sizlerle birlikte burada kilo alırım yazılan yazıları okudum ve cevremdekilere danıstım prakten şurup kullanan varmıs ve gercekten cok iştah açıyormuş umarım benımkınıde acar :D daha önceden pek takmıyordum kilomu ama bu sene pek bi zayıfladım cevremden cok zayıfsın iyice kuru kalmıssın gibi laflar duymaya başladım buda beni psikolojik olarak baya etkiledi sağlıgım gayet ıyı tum kan testlerımı yaptırdım bısey cıkmadı bu bunyemle alakalı bıseymıs fazla hızlı bı metebolızmaya sahıbım :D nese gel gelelim konuya ben 1.68 boyunda 50 kilo 18 yasında biriyim işte bi 58 kilo olsam bana yeticegini dusunuyorum umarım sizlerle birlikte alirizz prakten suruba bugun basladım balık hapı kullanıyorum bide cici bebe sut bal muz karısımını gece yatarken yemeye başladım yemek yemegi seviyorum ama biraz seçiçiyim bu konuda fakat artık onume ne koysalar yıyorum artık canıma tak etti :) bir seyden bir tabak yiyorsam bir bucuk tabaga cıkardım bunu bugunden sonra bakalım tartida bi degişklil olucak mı : ))

Gelişmeleri bize aktarmayı sakın unutma ha:)))

Hayırlı günler oğlum 19 yaşında çok zayıf yemek yiyor yalnız kilo almıyor. Ama hareketli ne yapmam gerekiyor ne tür yemekler yapayım.. Saygılar

ayy tam bana göre bir konu:) ben de 176 boy ve 49 kiloyum 6 aylık bir bebeğim var ve oğlumun ihtiyaçlarına koşmaktan son 2buçuk ayda 6 kilo verdim bunları geri almak istiyorummmm ... takipteyimmm :)

Artık daha rahat kilo alacağımı düşünüyorum.Yaz geldi sınav yok stres yok. Can sıkıntısından yemek yiyeceğim hep. :56::9::9:

Artık daha rahat kilo alacağımı düşünüyorum.Yaz geldi sınav yok stres yok. Can sıkıntısından yemek yiyeceğim hep. :56::9::9:

sınav stres yok evet aynen ama yazın da insanın yemek yiyesi gelmiyor ki :S kalorisi yüksek besinleri yazalım arkadaşlar onları tüketelim. Bu sıcak yaz günlerinde başka türlü kilo alınmaz :(( Rabbimmm 5 kilocuk nolursunnn :((( aminnnnn

Çok yiyorum fakat hiç kilo alamıyorum diyenler sağlık problemini belirtisi de olabilir!! Ben de 20 yaşındayım 1.60 boyum ve 43 kiloyum ne güzel izmir i kazandığımı öğrenmeden önce 55 kiloydum izmir e bir gittim kayıt olmaya 45 kilo ile döndüm sonra da alamadım bir daha stresten mutsuzluktan ne iştah kaldı ne bir şey... Gerçi metabolizmam da çok hızlı ve bünyem zayıftır oldukça da minyon tipliyim ama 6-7 ay boyunca doymamacasına yemelerim beni hayatımda ilk defa 55e ulaştırmıştı fakat o lanet 3 gün hepsini aldı elimden evime canlı cenaze gibi döndüm hastanelik oldum =( iştahınız açık oldumu kilo dert değil ama dediğim gibi hastalığa dikkat!

Back