- Konu Sahibi alliswell22
-
yemek yiyemiyorsanız fakat kilo almak istiyorsanız yemeklerden hemen sonra bir çay kaşığı çörek otu yiyin
çörek otu ne işe yarıyor ki?
benimde yaş 20 boy 1.55 kilo 43(
çörekotu insüline etki ediyor yemeklerle veya yemekten hemen sonra yenilirse kilo yapar. yani ekstra yemenize gerek yok.
en küçük beden pantolon giy aa kalça yok bacaklar spagetti, en küçük beden tişört giy bu ne be tam oturmadı biraz daha küçük bedeni olsada diye diye terzi oldum göğüslerde yok bu kiloya göğüs ne arasın sevgilim artık çocuk gibisine başladı somaliden göç etmiş gibiyim yememde sorun yokbirde kabızlık çekiyorum o kadar yemeyle kabızlık çekince aa garip oldum ya yiyorum yiyorum bir şey çıkaramıyorum üstüne halen kilo almıyorum yani şişmiyorum birazda olsa bu yediklerim nereye gidiyosa 5 kilo alsam ne kadar sevincem bi 47-48 olsam ah dünyalar benim olurdu derim valla
canım bence bi doktora görün ozaman hormonların hızlı çalışıyo olabilir ondan alamıyosundur. bende etrafımdaki insanlarla aynı şeyleri yiyorum onlar kilo alıyor diye kısıyolar ben alamıyorum. en sonunda canıma tak etti gittim qnt 3000 protein tozu aldım. şu sporcuların kullandıklarından. bir ayda en az3 kilo diyolar bakalım yeni başladım daha. inşallah sende dilediğin kiloya kavuşursun.
en küçük beden pantolon giy aa kalça yok bacaklar spagetti, en küçük beden tişört giy bu ne be tam oturmadı biraz daha küçük bedeni olsada diye diye terzi oldum göğüslerde yok bu kiloya göğüs ne arasın sevgilim artık çocuk gibisine başladı somaliden göç etmiş gibiyim yememde sorun yokbirde kabızlık çekiyorum o kadar yemeyle kabızlık çekince aa garip oldum ya yiyorum yiyorum bir şey çıkaramıyorum üstüne halen kilo almıyorum yani şişmiyorum birazda olsa bu yediklerim nereye gidiyosa 5 kilo alsam ne kadar sevincem bi 47-48 olsam ah dünyalar benim olurdu derim valla
Merhabalarr:) Sitenin henüz yeni konugu sayılırım daha önceden biliyordum fakat pek ilgilenmiyordum ama artik ilgilenmem grektigini düşünüyorum daha siteyi çözme aşamasındayım ama kilo almak isteyenler yazısını görünce hemen giriş yaptım ben bu konuda pek bi sıkıntılıyım umarım sizlerle birlikte burada kilo alırım yazılan yazıları okudum ve cevremdekilere danıstım prakten şurup kullanan varmıs ve gercekten cok iştah açıyormuş umarım benımkınıde acardaha önceden pek takmıyordum kilomu ama bu sene pek bi zayıfladım cevremden cok zayıfsın iyice kuru kalmıssın gibi laflar duymaya başladım buda beni psikolojik olarak baya etkiledi sağlıgım gayet ıyı tum kan testlerımı yaptırdım bısey cıkmadı bu bunyemle alakalı bıseymıs fazla hızlı bı metebolızmaya sahıbım nese gel gelelim konuya ben 1.68 boyunda 50 kilo 18 yasında biriyim işte bi 58 kilo olsam bana yeticegini dusunuyorum umarım sizlerle birlikte alirizz prakten suruba bugun basladım balık hapı kullanıyorum bide cici bebe sut bal muz karısımını gece yatarken yemeye başladım yemek yemegi seviyorum ama biraz seçiçiyim bu konuda fakat artık onume ne koysalar yıyorum artık canıma tak etti :) bir seyden bir tabak yiyorsam bir bucuk tabaga cıkardım bunu bugunden sonra bakalım tartida bi degişklil olucak mı : ))
Artık daha rahat kilo alacağımı düşünüyorum.Yaz geldi sınav yok stres yok. Can sıkıntısından yemek yiyeceğim hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?