- Konu Sahibi alliswell22
ya kızlar ben ilk defa duyuyuorum bebe bisküvisinn kilo aldırdığını hakkaten kilo adırıyomu benmde çok ihtyacım war
aldırmaz olur mu:))))
onda öyle bir kalori var ki her gün bir kase sütle ye, bak nasıl alıyorsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ben ilk defa duyuyuorum bebe bisküvisinn kilo aldırdığını hakkaten kilo adırıyomu benmde çok ihtyacım war
ben de 165 boy 48 kiloyum 4 ay sonra da düğünüm var acil 53 kilo olmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum bu şekilde gelinlik giymek istemiyorum yaaa
benimde boyum 154 kilom 46.5 yaşım 29. ben kilo amaya değil kg vermeye çalışanlar içerisindeyim. :)
küçükken çok zayıftıım. orta okula geçtiğimde yaşasıın 30 kg olduuum dıyordum. lisede 41 kg idim. ne güzel yıllardı :) ama yıllar geçtikçe, ben kilo almaya başladım. universite bittiğinde 51 kg idim. ve sonuç kilo vermeye çalışıyorum. hedefime 2 kg kaldı. yanı diceğim o kii, birkac sene sonra istemediğiniz halde almaya başlıycaksınız kızlar merak etmeyin. :44:
ben suan 34-36 beden gıyıyorum. ama o 36 nın hiç olmaması için çabam :) zaten diyetisyen,mde 44-45 ideal kilon senin dedi.
baktım herkes hadi gelin beraber zayıflayalım demiş biz niye kilo almıyoruz :) hadi kilo alalım beraber onlar diyet yaparken bizde yemek yiyip kilo alalım :) herkes boy kilo yazarsa bide ne yiyip ne içelim herkes birbirini fikir verirse fena olmaz :) benim yaşım 19 boyum biraz kısa 1.55 46 kilo
Her gün kek poğaça bulundur öğün aralarında atıştır. Normal öğünleri bir buçuk katına çıkar. Tıkabasa tıkabasa Yalnız şöyle bir sıkıntı var kilo alacağım derken göbek yaparsan şimdiki halinden daha memnunsuz olursun gelinlikle. Alamazsan yine de sıkıntı yapma bence. Beli dar kalçası kabarik bir gelinlikle zayıf durmazsın. Çok da güzel olur.
Ben inanamıyorum 154 boy için 46 kilo fazlaymış ve 44 mü olmalıymışsınız? Böyle laflarla normal kilodaki ortaokul lise kızları şaşırıp zayıflamaya çalışıyor. Kimseyi yanlış yönlendirmeyin bence. 154 boy için 45 kilo ideal olamaz. Diyetisyen moral için demiş olmalı. Ya da şaşırmış.
ben kimseyi biryere yönlendirmiyorum. kendim için soyledim sadece. 44 hedefim diye. cok fazla kafaya takılırsa kilo alınması zor. bır zamanlar bende almaya çalışıyordum. dıyetisyene gıttıgımde 51 kg idim ve zayıflamam için dıyet verdi. şaşırmış biride değildi. sadece yaşla beraber o alınmak ıstenen kılolar gelıyor. merak etmeyin demek istedim arkadaşlara.
slm bende aranıza katılayım o zaman kilo alamayanlar olarak, 28 yaşındayım, 47 kiloyum üstüne üstün 10 aylık bir bebeğim var, oğlum hareketlenmeye başlayınca benim doğumda aldığım bütün kilolar gitti valla. gerçi hamileliğe 45 kilo ile başlamıştım. bu bebe bisküvisini günde ne kadar ne nasıl yiyorsunuz arkadaşlar, bende tarif istiyorum ve kilo almak
Kizlar ben psikolojikmen kilo alamiyordum doktora gittim en son kafanda bitirmissin sen yemeyi dedi kendin cözmelisin sonra hergün düsünüyordum sonunda fark ettim sofraya her oturdugumda tok oldugumu düsünüyordum ve düsündügüm andan itibaren kibarca sofradan tabagimi alip mutfaga götürüyordum sonrada kilo alamiyorum kilo alamiyorummm diyordum simdi sofraya oturdugum zaman acim diyorum sürekli ac oldugumu düsünüyorum istahim acildi bu sekilde 51.5 basladim iki haftada 54.5 oldum ameliyat olunca 4 kilo verdim simdi 52.5 cikmisim tekrardan ben günlük ögünler disinda sabah ve gece yatmadan ek besin aldim sizlerede öneririm ben herseyi denedim bisküviymis vitaminler kim ne dediyse yaptim tek memnun kaldigim ek besin oldu sütle karisitirip iciyorum kesinlikle öneririm istahi az olanlar baska seyler yemegenler günde 3-4 kerede yapip icebilirler suanda ameliyattan sonra 1 hafta icinde 2 kilomu o sekilde aldim devam ediyorum pes etmekkk yok
Bazen uyumadan önce bebe bisküvisi ile mama yapıp yiyorum. Bazen tok olsam bile zorla bir şeyler yemeye çalışıyorum. Fındık, fıstık tüketiyorum. Biraz toparladım iştahım açıldı diyorum sonra iştahım kapanıyor. :2: Yine diyorum hazirana kadar kilo alacağım diye. Kararlıyım. Ben de varım. Benim de boy 171 kilo 51. Hedef 55.
aldırmaz olur mu:))))
onda öyle bir kalori var ki her gün bir kase sütle ye, bak nasıl alıyorsun...
ya herkes çok zyfsın felan diyo. bileklerim felan çok ince
evet yasak malesef.bana özelden ismini gönderir misin?kızlar ben 1 ayda 39dan 45kiloya çıktım bi ilaç kullandım ama isim vermek yasak mı