- 8 Aralık 2011
- 76
- 17
- 38
- 32
- Konu Sahibi alliswell22
eczaneden al canım çok iyi iştah açıyor
özelden yazammıyorum cnm çok teşekür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eczaneden al canım çok iyi iştah açıyor
özelden yazammıyorum cnm çok teşekür ederim
Valla kızlar ben kendi çözümümü buldum sayılır :)
Kahvaltıda ya haşlanmış yumurta ya da omlet yiyiyorum. Beyaz ekmek,domatesleri kesip bi tabağa koyuyorum üstüne zeytinyağı gezdiriyorum. Omlet ile bu salatamsı domatesleri yiyiyorum. 1-2 saat sonra mısır gevrekleri var ya? Kahvaltılık. Sütle,2 bardak ılık süte katıp onu bitiriyorum. Öğlen yemeğinde mutlaka etli yemek yiyiyorum. öğlen yemeği 12-1 gibi oluyor. Saat 3'te yine sütlü gevrek. 4-5te makarna,etli ama yanında 3 yemek kaşığı yoğurt ile. Akşam haberlerini izlerken cola ile bir çikolata. Bol sütlü olanlarından. 9'da çok açam patates haşlıyorum,yoğurtla yiyiyorum. 10-11 gibi de yine bir kase sütlü gevrek. 37 kiloya düşmüştüm. Şu anda 40-41 kilo arasındayım.
En son 1 buçuk hafta önce baktım kiloma. Baskülün pili bittiği için bu 1 buçuk haftada ne kadar oldum bakamıyorum. Ama normalde göbeğim hiç yokken hafif göbek çıktı. Yapışık bady giymiştim,nişanlım göbeklendin diye gülmüştü Ve göğüslerim de hafif büyüdü. Bence sık sık sütlü gevreklerden yiyin ve çikolata tüketin gece yatmadan ama dişlerinizi yıkamayı unutmayın :)
oo baya yemek yiyomuşsun yaa bende senin gibi yapm bundan snra ozman hadi umarım daha fazla alırsın
Merhabalar,ben de kilo alamayanlardanım.. 20 yaşındayım boy 1.62 kilo 40. yiyip de kilo alamama değil, iştahsızım. yemek yemeyince kendimi daha iyi hissediyorum.. peki ailelerinizin vücut durumu nasıl? benim ailemin tümü zayıf
Merhabalar,ben de kilo alamayanlardanım.. 20 yaşındayım boy 1.62 kilo 40. yiyip de kilo alamama değil, iştahsızım. yemek yemeyince kendimi daha iyi hissediyorum.. peki ailelerinizin vücut durumu nasıl? benim ailemin tümü zayıf
ben de 165 boy 48 kiloyum 4 ay sonra da düğünüm var acil 53 kilo olmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum bu şekilde gelinlik giymek istemiyorum yaaa
evet yemeğini de iyi yersen aldırıyor.ben 5 kilo aldım hala ara ara yiyorum.ya kızlar ben ilk defa duyuyuorum bebe bisküvisinn kilo aldırdığını hakkaten kilo adırıyomu benmde çok ihtyacım war
ya kızlar ben ilk defa duyuyuorum bebe bisküvisinn kilo aldırdığını hakkaten kilo adırıyomu benmde çok ihtyacım war
doktora kilo almak istiyorum diye gittiğimde bile ciddiye almıyo iyi işte kilon herkes senin gibi olmaya calışıyo diyo bi de iğne desem ne der cesaret edemiyorum başka yollar bulmam lazım sanırım 4 ayda baya bi ilerleme olabilirdüğününüz varsa bir doktora gidin bence doktorun tavsiyeleriyle kilo alın kortizonlu iğneler var çok kilo aldırıyor inan. Bir gidip sor istersen ayda bir ondan vurulsan 53ü geçersin bile
yas 21 boy 1.55 kilo 40( kilo almam lazım ama alamıyorum...
baktım herkes hadi gelin beraber zayıflayalım demiş biz niye kilo almıyoruz :) hadi kilo alalım beraber onlar diyet yaparken bizde yemek yiyip kilo alalım :) herkes boy kilo yazarsa bide ne yiyip ne içelim herkes birbirini fikir verirse fena olmaz :) benim yaşım 19 boyum biraz kısa 1.55 46 kilo