Benim gibi yeni üye olan,kimseyi tanımayan arkadaşlaaaaar...:)

yenii üye değilim ama sohbete varımm

benimde sıkıldı valla. ev sahibi gelecek birazdan onu bekliyorum. internet kablosu bozuldu onu yapcak..

bende pizza söledim yedim pişmanım:18: off yaa okadar kilo verdim gene alcam bak görürsünüz

aa telden nası giriyon bacım ben kaç kere denedim otomatik yönlendirme yapmayıp sayfa eror verdi

aa telden nası giriyon bacım ben kaç kere denedim otomatik yönlendirme yapmayıp sayfa eror verdi

Evdeki wifiden baglaniyorum ama cevap yazarken bazen sorun oluyor dedigin gibi error veriyor Geri cikiyorum tekrar cevabimi yazip gondrriyorum oluyor biraz zahmetli oluyor ama yapacak bir sey yok

gadii bi pizzadan bişi olmaz kıss üzülme..

ayy telefondan zor oluyor agresifkiz

Yeme yeme bende bugun doktoruma randevum vardi gitmedim haftaya attim bu hafta kacirdim biraz vermisken alma sakin

ya bacım ben 20 kilo verdim 1 sene içinde lisedeyken baskül ailesinin kayıp çocuğu gibiydim yeminle sonra diyetisyen kontrolünde 1 yılda zayıfladım şükür ama son 1 aydır gene eski iştahlı hallerime döndüğümü hissediyorum

helal olsun sana 20 kilo mu verdin. bravoo valla

Yapma sakin bacim vallahi yazik o kadar emege. Bende bir suredir gidiyorum 12 bucuk kilo verdim henuz ama daha yolum uzun allahin izniyle eylulun sonuna kadar verebildigim kadar vermek istiyorum malum universite var onumde lisede yedim yedim simdi universiteye kadar halletmek istiyorum

helal olsun sana 20 kilo mu verdin. bravoo valla

saol bacım... ağla zırlaya 1 sene verdim bu kiloları 57 kiloydum en son ama şimdi 59 olmuşum ya 60 kiloyu geçmedikten sonra korkmam asla ama çok kısa sürede aldım 2 kiloyu birden panikledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…