burdan görüyorum bi kaç arkadaşımız daha şuan topic te sizde katılın kızlar muhabbetimizevarsa bi derdiniz konuşalım
şu darbukalı resmini merak ettim açıkcası
bizimlede paylaşabilirmisin canım
yavaş yavaş artık ama ilk gün için bence çok iyiyiz hemencecik kaynaşıverdik
olur canım bi dk koyayım ama tekrar kaldırıcam sonra .... yüzümü sakladım ama genede darbuka çalan kaç kız varki yani tanııdık çıkarsa burdan aman diyeyim deşifre olmayayım
hemen kaldırırsın canım tanıdık çıkmaz merak etme,çok problem olmazsa senin için yüzünüde saklama hemen kaldıracaksın sonuçta
canım koydum resmi ama yüzüm saklı
darbuka aldık :) ama hiç yeteneğim olmadığını anladım. iki rtim bile çıkaramadım. şimdi süs niyetine duruyor. arkadaş geldi geçen gün, nasıl güzel çalıyor falan. ilk defa çaldığını söyledi. yetenek meselesi valla :)hemen kaldırırsın canım tanıdık çıkmaz merak etme,çok problem olmazsa senin için yüzünüde saklama hemen kaldıracaksın sonuçta
darbuka aldık :) ama hiç yeteneğim olmadığını anladım. iki rtim bile çıkaramadım. şimdi süs niyetine duruyor. arkadaş geldi geçen gün, nasıl güzel çalıyor falan. ilk defa çaldığını söyledi. yetenek meselesi valla :)
darbuka aldık :) ama hiç yeteneğim olmadığını anladım. iki rtim bile çıkaramadım. şimdi süs niyetine duruyor. arkadaş geldi geçen gün, nasıl güzel çalıyor falan. ilk defa çaldığını söyledi. yetenek meselesi valla :)
tamam canım şimdi gördüm :)
gayet hoş
şimdi çıkmam gerekiyor arkadaşlar,biraz işim var
arada tekrar girmeye çalışıcam
görüşmek üzere...