Benim gibi yeni üye olan,kimseyi tanımayan arkadaşlaaaaar...:)

kızlarrr bende yeniyim ve bayıldım burdaki topluluğa hani böyle kızkıza kuzenlerle toplanıp muhabbet edilir ya aynı öyle bir ortamı var buranında çok hoş :) bu arada banada yardımcı olursanız çok mutlu olurum çünkü henüz benimde konuşacak kimsem yok :KK43:

kızlarrr bende yeniyim ve bayıldım burdaki topluluğa hani böyle kızkıza kuzenlerle toplanıp muhabbet edilir ya aynı öyle bir ortamı var buranında çok hoş :) bu arada banada yardımcı olursanız çok mutlu olurum çünkü henüz benimde konuşacak kimsem yok :KK43:
gel bacım gel akşama gene toplanırlar bence şimdi herkes dağıldı iş güç malum ama tekrar oluruz burda senide bekleriz :KK16:

evet :) din öğretmeniyim istanbulda.......1 yıllık öğretmen ve 1 yıllık evliyim :)
bebeğim yok vs vs :):KK23:

selam kızlarr

bir merhaba diyeyim dedim.. hepiniz hoşgeldiniz :):):)

umarım sizde burada kalıcı güzel samimi çıkarsız dostluklar kuarbilirsiniz.
hayırlı cumalar :KK71:

selam kızlarr

bir merhaba diyeyim dedim.. Hepiniz hoşgeldiniz :):):)

umarım sizde burada kalıcı güzel samimi çıkarsız dostluklar kuarbilirsiniz.
Hayırlı cumalar :KK71:

güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz,inşallah temennimiz bu..........:KK9:

fransız kaldım , nerden başlasam bilemedim de sürekli okuma modundayım ama artık bende burda arkadaşlarım olsun istiyoruuummm :)

Herkese hayirli cumalar :KK16: Laptop bozuldugu icin telefondan girmek zorunda kaliyorum kizlar gercekten kotu oldu ama yinede buralarda olmaya calisacagim pazara kaaadar boyle idare edecegim maalesef :2:

X