Benim gibi yeni üye olan,kimseyi tanımayan arkadaşlaaaaar...:)

mmmrrr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
196
2
Ya imreniyorum diğer arkadaşlara,çok iyi dost olmuşlar,çok güzel sohbet ediyorlar
ama ben hangi bölüme girsem fransız kalıyorum...:)

Ya imreniyorum diğer arkadaşlara,çok iyi dost olmuşlar,çok güzel sohbet ediyorlar
ama ben hangi bölüme girsem fransız kalıyorum...:)
yeniyim ben de ama oldukça aktif olacağa benziyorum :) sevdim burayı. aynen ben de senin gibi hissediyorum. ayrıca yeni konu nasıl açılır yardımcı olur musun ben bilmiyorum? biz de kendi sohbetimizi kendimiz yaratırız o zaman :) nedengül

canım bölümlerden birine giriyorsun mesela geyik sohbet kısmına
hemen yukarda kırmızı konu aç yazıyor ona tıklayıp başlık ve bişeyler yazıp paylaşıyorsun tıpkı msj gibi...:)
umarım anlatabilmişimdir

bende yeni sayılırm ama çabuk kaynaşılıyor burda... her topic e girip yazıyorum kendimce bişeyler bi bakıyoru ordakilerle kaynaşmışım. bazen tartışmalarda olmuyor değil ama o işin tuzu biberi

dur ben gelcem hemen bi makineyi boşaltıcam annem gelmeden hemn yapayımda sonra susturamam annemi valla

peki onu nasıl yapıyoruz :)...girdiğimde hangi bölümde yardımcı olurmusunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…