Benim gibi yeni üye olan,kimseyi tanımayan arkadaşlaaaaar...:)

aynen bende lise sonda başlamıştım diyete üniversiteye bambaşka biri gibi başlamıştım o an kainat güzeli sandım kendimi insanın kendine güveni tavan yapıyo yeminle

saol bacım... ağla zırlaya 1 sene verdim bu kiloları 57 kiloydum en son ama şimdi 59 olmuşum ya 60 kiloyu geçmedikten sonra korkmam asla ama çok kısa sürede aldım 2 kiloyu birden panikledim

bende kilo almaya çalışıyorum. 48 kiloyumm. bi 50 olsam şükür dicemm.. almakta zor vermekte. aman sağlık sıhhat yerinde olsun da gerisi boşş

bende kilo almaya çalışıyorum. 48 kiloyumm. bi 50 olsam şükür dicemm.. almakta zor vermekte. aman sağlık sıhhat yerinde olsun da gerisi boşş

inşallah bacım sağlıklı olduğun kiloya gelirsin... aynen dediğin gibi almakta zor vermekte

aynen bende lise sonda başlamıştım diyete üniversiteye bambaşka biri gibi başlamıştım o an kainat güzeli sandım kendimi insanın kendine güveni tavan yapıyo yeminle

Benimde amacim o bakalim allaha sukur boyum uzun oldugu icin kilomu cok gostermiyorum doktor sasirmisti hatta kilomu gorunce o kadrr durmuyosun demisti Ben bugun daha yuruyus yapacagim :2: disarida yurumeyi severimde yurume bandinda nefret ediyorum :2:

ben zayıflama aşamasındayken eve aldığımız yürüyüş bandında yapıodum bide bi kaç dumble almıştım onlarla çalışıodum dışarı çıkmak istemiodum şimdi zayıfladıktan sonra artık raht rahat çıkıyorum dışarı heres gibi normal olduğumu hissediyorum cidden çok farklı bişey inşallah hep böyle olur

Bende zayiflamaya basladiktan sonra oyle hissetmeye basladim dogrusu artik disarida daha rahatim 113.400 ile basladim ben suan 101.000 oldum haftaya cuma insallah 90 lara inecegim. onceden cok utanirdim ama artik rahatlikla anlatabiliyorum. Dogal olarakk onceden 48 beden giyiyordum artik 44 giyiyorum boyda 1.71 olunca bu azda olsa avantaj oluyor kilomu pek yansitmiyorum ama allah kismet ederse 60 lara kadar inecegim saglik herseyden onemli..

evet canımm sağlık herşeyden önemli. babam 116 kiloydu. sağlık sorunları vardı. akapunturla kilo verdi. şimdi 100 kilo.. yeni hedef 90 inşallah. yavaş yavaş verdi sağlıkla ilgili sıkıntısı olduğu için. sende acele etme. yavaş ver sağlıklı ver inşallah

boyun uzunmuş bacım maşallah, ama sana 60 kilo az sen 70 olsan tam böle yemede yanında yat olursun yeminle

Benimde onceligim kesinlikle sagligim. Saolsun ailemde cok destek oldugu icin mutlu ve olmasi gereken hizla ilerliyorum insallah dedigin gibi sagliklica verecegim

boyun uzunmuş bacım maşallah, ama sana 60 kilo az sen 70 olsan tam böle yemede yanında yat olursun yeminle

Haha tesekkur ederim oyle ama verebildigim kadar vermek istiyorum acikcasi

merhabalar arkadaşlar ben geldiiiiiiiiiiim
nasılsınız görüşmeyeli,sohbet baya ilerlemiş görüyorum ki.....:)

Benimde onceligim kesinlikle sagligim. Saolsun ailemde cok destek oldugu icin mutlu ve olmasi gereken hizla ilerliyorum insallah dedigin gibi sagliklica verecegim

Haha tesekkur ederim oyle ama verebildigim kadar vermek istiyorum acikcasi

Canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsınn:)

merhabalar arkadaşlar ben geldiiiiiiiiiiim
nasılsınız görüşmeyeli,sohbet baya ilerlemiş görüyorum ki.....:)

merhaba nasılsn??

bende kilo vermeye çalışıyorum bu aralar , 10 günde 2,5 kilo verdim ama pek sağlıklı vermedim açıkçası
acıktıkça nescafe içiyorum olips atıyorum ağzıma kesiyor iştahımı , en fazla salatalık yiyorum.
Ama kararlıyım eylüle kadar 12,5 kilo daha vereceğim inş.

inşallah.......:)
kolay değil gerçekten
kararlı olmak çok önemli bu süreçte............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…