Benim gibi yeni üye olan,kimseyi tanımayan arkadaşlaaaaar...:)

kızlarrr bende yeniyim ve bayıldım burdaki topluluğa hani böyle kızkıza kuzenlerle toplanıp muhabbet edilir ya aynı öyle bir ortamı var buranında çok hoş :) bu arada banada yardımcı olursanız çok mutlu olurum çünkü henüz benimde konuşacak kimsem yok

gel bacım gel akşama gene toplanırlar bence şimdi herkes dağıldı iş güç malum ama tekrar oluruz burda senide bekleriz

evet :) din öğretmeniyim istanbulda.......1 yıllık öğretmen ve 1 yıllık evliyim :)
bebeğim yok vs vs :)

evet :) din öğretmeniyim istanbulda.......1 yıllık öğretmen ve 1 yıllık evliyim :)
bebeğim yok vs vs :)

ben de formasyonlu öğretmenim ancak atanamadım sonra da peşini bıraktım. ben şimdi yatıyorum. iyi geceler :) yine konuşuruz.

selam kızlarr

bir merhaba diyeyim dedim.. hepiniz hoşgeldiniz :):):)

umarım sizde burada kalıcı güzel samimi çıkarsız dostluklar kuarbilirsiniz.
hayırlı cumalar

selam kızlarr

bir merhaba diyeyim dedim.. Hepiniz hoşgeldiniz :):):)

umarım sizde burada kalıcı güzel samimi çıkarsız dostluklar kuarbilirsiniz.
Hayırlı cumalar

güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz,inşallah temennimiz bu..........

fransız kaldım , nerden başlasam bilemedim de sürekli okuma modundayım ama artık bende burda arkadaşlarım olsun istiyoruuummm :)

Herkese hayirli cumalar Laptop bozuldugu icin telefondan girmek zorunda kaliyorum kizlar gercekten kotu oldu ama yinede buralarda olmaya calisacagim pazara kaaadar boyle idare edecegim maalesef :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…