Benim gibi yeni üye olan,kimseyi tanımayan arkadaşlaaaaar...:)

burda gerekten çok ciddi dostuklar oluyor geçen bi topic okudum bi arkadaşımız eşiyle boşancakmış hatta gün bile almışlar mahkemeden boşanmak için arkadaşımız burda bu durumla ilgili kızlarla konuşmuş kızlar cidden arkadaşı vaz geçirdi bu kararından ve eşiyle yeniden devam etmeye karar verdi gerçekten çok ciddi birşey bu aslında resmen bi yuva kurtuldu :KK16:

burdan görüyorum bi kaç arkadaşımız daha şuan topic te sizde katılın kızlar muhabbetimize :KK9: varsa bi derdiniz konuşalım :21:

yavaş yavaş artık ama ilk gün için bence çok iyiyiz hemencecik kaynaşıverdik:KK19:

şu darbukalı resmini merak ettim açıkcası
bizimlede paylaşabilirmisin canım :KK55:

olur canım bi dk koyayım ama tekrar kaldırıcam sonra .... yüzümü sakladım ama genede darbuka çalan kaç kız varki yani tanııdık çıkarsa burdan aman diyeyim deşifre olmayayım :KK52:

olur canım bi dk koyayım ama tekrar kaldırıcam sonra .... yüzümü sakladım ama genede darbuka çalan kaç kız varki yani tanııdık çıkarsa burdan aman diyeyim deşifre olmayayım :KK52:

hemen kaldırırsın canım tanıdık çıkmaz merak etme,çok problem olmazsa senin için yüzünüde saklama hemen kaldıracaksın sonuçta

hemen kaldırırsın canım tanıdık çıkmaz merak etme,çok problem olmazsa senin için yüzünüde saklama hemen kaldıracaksın sonuçta
darbuka aldık :) ama hiç yeteneğim olmadığını anladım. iki rtim bile çıkaramadım. şimdi süs niyetine duruyor. arkadaş geldi geçen gün, nasıl güzel çalıyor falan. ilk defa çaldığını söyledi. yetenek meselesi valla :)

darbuka aldık :) ama hiç yeteneğim olmadığını anladım. iki rtim bile çıkaramadım. şimdi süs niyetine duruyor. arkadaş geldi geçen gün, nasıl güzel çalıyor falan. ilk defa çaldığını söyledi. yetenek meselesi valla :)

ben 5 senedir çalıyorum canım ya... ama ilk başta zor oluyo hakkaten ama zamnla çatır çatır çalınıo valla :13:

kesinlikle canım bunlar yetenek işi

şimdi çıkmam gerekiyor arkadaşlar,biraz işim var
arada tekrar girmeye çalışıcam
görüşmek üzere...:KK3:

X