Benim gibi yeni üye olan,kimseyi tanımayan arkadaşlaaaaar...:)

çok saolun kızlar cidden sevindim böyle düşünmenize bende telefonla konuştum ondan yazamadım kartımın bilgilerini birine vermiştim adıma para yatıracaktı ama 2 haftadır param yatmadı cevapta vermiyor adam bende korktum bu bilgilerimle sahtecilik yaparmı diye hemn kartımı iptal ettirip yenisini istedim

Bende kardeşim okulda şuan canı kısır istemiş onu yapıyorum sıkıldım ders çalışmaktan zaten yahuu

merhabalar ben de yeni katılanlardanım hatta bugün katıldım ama sitede hemen herkesin kafasına uyacak şeyler ilgi alanlarına yönelik konular var

bende akşama ütü yapçam hala erteliyorum ama annem gelince mecbur elime tutuşturucak :18: bu arada bizde ödev verilemmi birbirimize bi topic te görmüştüm hergün 10 sayfayı bitirecekler el birliğiyle diye.. bizde kendimize bi sayfa sınırı koyalım o bitene kadar saçmalayalım

Son düzenleme:

hmmm kulağa hoş geliyor...:)
ne ödevi mesela

Bana uyar valla vaktim oldukça damlarım ben zaten buralara

Bu kadar olur yani ...:)
şimdi komşum kısır ve börek getirdi :)

Haha annemde börek yaptı yahuu

hmmm kulağa hoş geliyor...:)
ne ödevi mesela

bu topic üzerinden hergün el birliğiyle en az 10 sayfayı dolduracaz mesela şuan zaten 10 sayfaya ulaşmış durumdayız en az 10 sayfa olsun daha fazlada yapaliriz hem böylece topicimiz güncel kalır hemde daha çok kaynaşmış oluruz

Bende artık burdayım inşallah,stres atmak için iyi olucak
havalar ısındıkça çocuklar daha da enerjik oluyorlar
çok yoruyorlar,o halsizlikle dışarıda çıkılmıyor topiğimiz iyi oldu

Kızlar ben kısırın malzemelerini hazırlayayım fırsatım olursa gelirim yine buraya bugün kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…