Çok yanlış düşünüyorsun cnm ya. Bu karakter meselesi. Ben de öyleyimdir mesela. eşim şok olur. Ben haklıyım, nasıl bu duruma geliyoruz diye bakakalır.... Belki eşinin ağzı daha iyi laf yapıyordur ve sen cekişmekten yorulduğun icin susmayı tercih ediyorsundur....
Ben eşinin bi bunalımda olduğunu düşünüyorum doğrusu. Okul dersane ev yoruluyor ve hırsını en yakınından yani senden cıkarıyor... Aynı fiziksel yorgunluğu sende de görmek istiyor haliyle ama göremeyince hırçınlaşıyor....
Dönüp dolaşıp gelecek nasılsa bırak cnm kafasını dağıtsın azcık. Sana pelte olmuş gibi gelsin ki gerginlik çıkmasın :)
bUmarım canım öyle olur valla onunla tartışacak gücüm yok. Muhtemelen abisiyle oturmuş içiyorlardır kesin eve sarhoş gelecek. Umarım alkolü çok alıp arabayı kullanmaz.
Genelde ne yaptın diye sorduğunda anlatıyordum ama uzun süredir bahsetmiyorum. Ne demek istediğinizi anladım bende zaten bunu anladığımdan beri birşey anlatmıyorum. Önceden saf saf anlatırdım şuraya gittik, şu geldi, şöyle oldu baktım bazı şeyleri başka yönlere çekiyor bende sıradan şeylerden bahsedip geçiştiriyorum.
Gesi bağları türküsünü söylemiştimöyle eller havaya falan tarzı bir şey söylemedim.
Ev kadınlığını çok beceremiyorum ne yalan söyleyim yemek, ütü hak getire zate kızıma annem bakıyor. Bir becerebildiğim şey temizlik ona da vakit bulabilirsem. Belki bunlardan da bunalmış olabilir. Şöyle de bir şey var eşim hafta içi akşam dokuzdan önce gelemiyor.
dün gece sarhoşmuydu abisiyle içer demiştiniz ya içmiştir belkimm
Hey Allahım bunlarında mı özel günleri oluyo nedir. Kanamalar da beyinlerinde oluyo herhalde :))))
İçkili miydi geldiğinde belki onun etkisi vardı :S
çok sevip paylaşamıyor bence seni aslında durumu biraz olumlu hale çevirseniz çok daha mutlu olursunuz sizinlede her gün birlikte olmak istemesi bence aşkının göstergesi çünkü tutku olmadan aşk yarım kalır hep inşallahh ben evlendiğimde eşimde her gece benimle beraber olmak ister
üzülerek söylüyorum eşin dün gece hatırlamıyor muhemelen
yatağa nasıl geldiğini hatırlıyormu acaba zorla yatağa attığınızı düşünmesin