- Konu Sahibi handeyavas
yazıyı okudum sadece yorumlara bakmadım...
kendi yorumumu yapayım size...
sözlerinizin hiçbirine katılımıyorum, ben kocama orman kaçkını demem, orman kaçkını dediğim adamın da yatağına girmem....
kayınvalide görümce elti bilmem ne saymışsınız da saymışsınız...
siz bu kadara plan programla, nefretle, ön yargıyla iyi yaşıyorsunuz...maşallah...insanın psikolojisi bozulur...
hiçbir gençkızın nişanlanmadan müstakbel ailesine önyargıyla ya da tabiri caizse bilenerek bakmasını asla ve asla doğru bulmuyorum...
her insan farklı bir hayat, hele bir tanıyın, hele bir görün, hele bir nötr bakın bakalım ne göreceksiniz...
eğer karşınızdaki insan kasıtlı olarak canınızı yakıyorsa tabiki ezilmeyin, üzülmeyin...ama kasıt yoksa her insanın hata yapabileceğini de unutmayın...sizin anneniz hiç yanlış yapmaz mı...bir düşününün...
eğer sizin söylediğiniz gibi bir "GELİN" olsaydım şuan sahip olduklarımın çoğuna sahip olmazdım...ki o gelin olmama için zemin hazırdı...annemin teyzemin, ailemdeki diğer kadınların yaşadıkları beni bileseydi şu an çok başka şeyler yaşıyor olurdum...ben hiç kayınvalidemden sorun yaşamadım...kayınpederimden de...görümcem hafta da en az iki kere ablacım diye arar...
neden biliyor musunuz...söyleyim...
onları bir birey olarak kabul ettiğim için...kasıtlı olarak canımı acıtmayacaklarına inandığım için...anne gibi, baba gibi, kardeş gibi, ya da evin kızı gibi saçma salak tanımlamaların olmadığını adım gibi bildiğim için...onlar eşimin ailesi, ve ben onları birer birey olarak sevdiğim için...kimsenin annem ya da babam gibi olmasını, ya da beni kızları gibi görmelerini beklemediğim, istemediğim için...ve o insanları önyargısız olarak bir birey olarak kabul ettiğim için...
ben eşimin ailesiyle çok mutluyum...
size de gereksiz taktikleri olmayan, mesafeyi koruyarak ama samimi bir hayat öneririm...
yorulmayın diye...
cnmmm bi an bu yorumu ben mi yaptım die düşündümm kaydirigubbakcemile3
sana kesinlikle katılıyorum
bende böyle düşünüyorum benzer bir yorum bu
konuya da yapmıştımm
bu bizim insan ilişkilerimizle ilintili bir konu gerçekten önce biz nerde duracağımızı bilir
o mesafeyi ayarlarsakk no proplemmyerimseniben