- 6 Temmuz 2023
- 4.877
- 16.949
-
- Konu Sahibi gelengiden
Boyle birsey olmus olsa gelip buraya yazamazdin mantiken diyip tüy dikmek isterimİlla kv eş kişisi beni boğdu
Arama motoruna yazdım ama böyle konu gibi çıkmadı üyelerin yazdığı şeyler çıktıKitap kulübü var forumda, oraya direkt bakıp fikir edinebilirsiniz aslında
Hiç güleceğim yoktu Allah’ta sizi güldürsünBoyle birsey olmus olsa gelip buraya yazamazdin mantiken diyip tüy dikmek isterim
Amin cümlemizi inşallahHiç güleceğim yoktu Allah’ta sizi güldürsün
Kv beni bogdu yazana kitap oneren kimse rica ederim beni bulsun,merak ettimDepresyona girmişim kitap önerisi istemişim iki kişi yazmış sadece
İlla kv eş kişisi beni boğdu bdv kitap önerisinde bulunur musunuz diyeyim
Boğmak kelimesinin mecaz anlamı “bunaltmak”Kv beni bogdu yazana kitap oneren kimse rica ederim beni bulsun,merak ettim
Ayy izledim galiba böyle sonu hiç beklenmedik bitiyordu değil miAmin cümlemizi inşallah
Kitap degil de film onereyim izlemediyseniz Görünmeyen misafir filmini önerebilirim
Oda olurda mevzu baska kuzum kimse kv icin kitap onermez onu diyorum niye anlamadik birbirimiziBoğmak kelimesinin mecaz anlamı “bunaltmak”
Ay ne biliyim ya derdim olunca soruyordum sonra iyice buralarda dolanmaya başladım kitap arıyordum sorayım bari dedimOda olurda mevzu baska kuzum kimse kv icin kitap onermez onu diyorum niye anlamadik birbirimizi
Gülmekten öldüm yani ben şey demek istedim “ bu sitede herkes bdv da mı takılıyor kitap önerisi konum neden gözükmedi sizlere”Ben bdv de kv kp es gorumce olaylari okumak istiyorum kitap onermek istemiyorum gelip bdv ye yazmissiniz bizi mi sucluyosunuz?? Kitap da oneririm ellerimle kendime kitaplik yapmis bi insanim ama neden onereyim?? Lahmacuncuya gidip pizza mi soylersiniz genelde
Kitap değil ama Burcu Biricik in hayat şarkusı dizisi var. Onu izlemenizi öneririmAy ne biliyim ya derdim olunca soruyordum sonra iyice buralarda dolanmaya başladım kitap arıyordum sorayım bari dedim
Türk edebiyatı ağırlıklı ama bir parça kişisel gelişimNe tarz kitaplar okuyorsunuz?