benim çeyizciklerim... ama sadece başlangıç:)))

seninde aatin cok güzel

nerden ve ne kadara aldin acaba?

manzara cok hos =)
teşekkür ederim canım, markafoniden aldım, sanırım 52 tl'di, yanlış hatırlamıosam.
Aşkım şuan o civarlarda askerlik yapıyor, bizim için kız kulesinin anlamı derin yani

teşekkür ederim canım, markafoniden aldım, sanırım 52 tl'di, yanlış hatırlamıosam.
Aşkım şuan o civarlarda askerlik yapıyor, bizim için kız kulesinin anlamı derin yani

Deryamm senin askerin buralarda demek, yeni öğreniyorum daha...
Üsküdar dayım bende.

Bunlarda bugünküler, taze tazeeee

Katlı kurabiyeliğim ve kaseleri

Siyah katlı kurabiyeliğim

Kaşıklığım

Limon sıkacağım

Güveç kaselerim

Son düzenleme:
Gerçekten aldıkların çok güzel şeyler... Herşey harika
Sağlıkla eşin ile kullanmak nasip olsun cnm...

o baktığın güzelimmmmm bornozların markasını istiyorummmm :))) cnm cok begendım ya bi bakıym bnde :)))

o baktığın güzelimmmmm bornozların markasını istiyorummmm :))) cnm cok begendım ya bi bakıym bnde :)))
büşracımm canım markafonide satılıyor bugün, markası dantela vita, fiyatı 199tl, başka renkleri desenleri de var. Ben alamadım sen al kuzum

büşracımm canım markafonide satılıyor bugün, markası dantela vita, fiyatı 199tl, başka renkleri desenleri de var. Ben alamadım sen al kuzum

canmmm cok bgndım ya tam aradıgım gibi :) ama daha önceden bu markadan hiç bişey almadım görmeden de almak pek içime sinmez kafam karıstı ya :S

oyyy oyyyyyy

benim kuzumun çeyizi için aldıklarını topicte mi aaçarmışşş:))

hayırlı olsun bitanem,çok güzeller,rabbim devamını getirmeyi nasip eylesin zor işler:)

canmmm cok bgndım ya tam aradıgım gibi :) ama daha önceden bu markadan hiç bişey almadım görmeden de almak pek içime sinmez kafam karıstı ya :S
ben de almadım daha önce canım, yatak örtülerinden alacaktım, son anda vazgeçmiştim. ben de almadım bornozları, kafam karıştı, zaten kampanya da bitti, artık çok geç

oyyy oyyyyyy

benim kuzumun çeyizi için aldıklarını topicte mi aaçarmışşş:))

hayırlı olsun bitanem,çok güzeller,rabbim devamını getirmeyi nasip eylesin zor işler:)
sağol buuucuuumm, hoşgeldin şeref verdin topikime
daha güzelleri senin olsun tatlım

hoşbuldummm canımm amin canım cümlemizin

canım hepsi, misler gibi güle güle kullanmak nasip olsun mor takım benimkinin aynısı bende resimleri toparlayayım resimleri ekleyeceğim beğendim hepsini deee

hoşbuldummm canımm amin canım cümlemizin

canım hepsi, misler gibi güle güle kullanmak nasip olsun mor takım benimkinin aynısı bende resimleri toparlayayım resimleri ekleyeceğim beğendim hepsini deee
amin inşallah canım, seninkileri de bekliyoruz. O mor takımı çok beğenerek aldım, hatta acaba bitane de kırmızı lacivertlisi vardı, ondan da mı alsam diyorum

Son düzenleme:
Fotolarını bulabildiğim kadarıyla bişeyler daha ekliyorum...

Börek Pizza keseceği fackelmann

Dondurma kepçem fackelmann

Aşkıma kalpli kek yapmak için kalıp( benimki mavisi)

Silikon kek kalıbı

Silikon muffin kabım (9lu)

Patates ezeceği fackelmann

beyaz sarımsak ezeceği

silikon kaşığım. aynısının kepçesini de aldım..

silikon spatulam (benimki daha güzel )

Süzgeçim

(Büyük resmini bulamadım) Günlük yatak örtüm. Beyaz üzerine mor işleri ve pulları var morr benim rengim yaa

Bugün de bunu aldım, az önce, taze taze
Otomatik yemek karıştırıcı...
Tencerenin içine koyacağım, o çorbamı karıştırırken ben de salatamı yapacağım
Çok işime yarayacağını düşünüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…