ewet çok haklısın canım, parasal mevzular bir yana da, çok yorucu oluyor gerçekten
Benim annem de rahatsız olduğu için hepsini birden halledemezdik, çabuk yoruluyor..
O yüzden biz yavaştan yavaştan almayı tercih ettik..
bence sen anneni ikna etmeye çalış
Allah Allah, nie bu kadar ağırdan alıyor ki acaba. Sen burdakileri fln örnek göster anneciğine, bak başlamışlar fln anca oluyormuş, bizde başlayalım de, sen bir an önce ikna et canımbenim annemde çok sağlıklı sayılmaz doğrusu
2 kere bel fıtığından ameliyat oldu ve çok dikkat etmesi gerekiyor,yorulmaması lazım
sürekli diyoruz babamla hafiften halledelim rahatlarız diye ama erken deyip duruyor
maddi olarakta müsaitiz almaya ama niye bu kadar ağırdan alıyor anlamadım gitti :44:
Allah Allah, nie bu kadar ağırdan alıyor ki acaba. Sen burdakileri fln örnek göster anneciğine, bak başlamışlar fln anca oluyormuş, bizde başlayalım de, sen bir an önce ikna et canım
Allah Allah, nie bu kadar ağırdan alıyor ki acaba. Sen burdakileri fln örnek göster anneciğine, bak başlamışlar fln anca oluyormuş, bizde başlayalım de, sen bir an önce ikna et canım
hehehe işe yaradı yani, ehh tabi şükür yaniinanırmısın daha demin senin çeyizliklerini anneme gösteriyordum
biraz acındırdım kendimi
bak kız benle aynı zamanda evlenecek ama herşeyi hazır falan dedim,bense dul kadın gibi kaldım ortalıkta dedim :86:
tamam bende başlayayım o zaman nişandan sonra dedi.bunada şükür
hehehe işe yaradı yani, ehh tabi şükür yani
annene benden selam söyle tatlım..
ben şimdi çıkıyorum, öptüm seni...:80:
tatlım çok güzel aldıkların. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Kahvaltı takımını nerden aldığını öğrenebilir miyim canım?
Kütahya porselen yazısını görmüyorum kör oldum iyice :78:
a.s.as canımcım onunda sana selamı var
görüşürüz canım,hoşçakal :80:
saolasın canım tertipcağızımtertibimmmmmmmmmmmmmm çok beğendim cicileriniiiiiiiiii...
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşşşşşşşşş
benimde çeyize başlayasım geldi valla
Aminnn inşallah canımhepsi cok guzel tatlimmm guzel gunlerde kullanmak nasip olur insallahh :))))
İnşallahhh canım benim, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah...canımm herseyın cokk güsel Allah gülegüle kullanmayı nasıp etsin sevdiceginle insallah:)))
Sağol, çok teşekkürlerhayirli olsun iyi günlerde kullan insaAllah
canım ben bunu alalı 1-2 sene oldu, çeyizimin ilk parçalarından biri... şuan ne kadardır bilmiyorum ama yanlış hatırlamıosam 200-250 civarı bişeydi. Tefalin sitesine baktım, artık bu modelden üretilmiyor heralde, bulamadım. Ama eğer tencere almamış olsaydım ecm arkadaşımızın mor çelik tencereleri var, emsan, onlardan alırdımhayırlı olsun çeyizciklerin canım güle güle kullan hepsini
Tefal çelik tencerelerini ne kadara aldın öğrenebilirmiyim canım ? ben de alıcam da bi takım çelik
sağol canımm, insanlık hali olur öyle şeyler yaaKütahya porselen yazısını görmüyorum kör oldum iyice :78:
çok teşekkür ederimgüle güle kullanın her şey çok güzel
Çok çok teşekkir ederim canım, kahvaltı takımımı alırken o kadar beğenmemiştim, ama şimdi ben de beğeniyorum, iyiki almışım yahuuBaşlangıç olmasına rağmen bence çok iyi şeyler alımışsın güle güle kullan canım çok güzel (özellikle kahvaltı takımın bayıldım)
teşekkür ederim kocaelim, inşallahhhhepsi bir birinden güzel güle güle kullan insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?