• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim çeyizciklerim... ama sadece başlangıç:)))

seninde aatin cok güzel :nazar:

nerden ve ne kadara aldin acaba?

manzara cok hos =)
teşekkür ederim canım, markafoniden aldım, sanırım 52 tl'di, yanlış hatırlamıosam.
Aşkım şuan o civarlarda askerlik yapıyor, bizim için kız kulesinin anlamı derin yani:69:

teşekkür ederim canım, markafoniden aldım, sanırım 52 tl'di, yanlış hatırlamıosam.
Aşkım şuan o civarlarda askerlik yapıyor, bizim için kız kulesinin anlamı derin yani:69:

Deryamm senin askerin buralarda demek, yeni öğreniyorum daha...
Üsküdar dayım bende.

Bunlarda bugünküler, taze tazeeee:1:

$beyaz kurabiyelik.webp$beyaz taşlı set.webp
Katlı kurabiyeliğim ve kaseleri

$siyah kurabiyelik.webp
Siyah katlı kurabiyeliğim

$taşlı kaşıklık.webp
Kaşıklığım

$limonluk.webp
Limon sıkacağım

$güveçlerim.webp
Güveç kaselerim

Son düzenleme:
Gerçekten aldıkların çok güzel şeyler... Herşey harika:nazar:
Sağlıkla eşin ile kullanmak nasip olsun cnm...

o baktığın güzelimmmmm bornozların markasını istiyorummmm :))) cnm cok begendım ya bi bakıym bnde :)))

o baktığın güzelimmmmm bornozların markasını istiyorummmm :))) cnm cok begendım ya bi bakıym bnde :)))
büşracımm canım markafonide satılıyor bugün, markası dantela vita, fiyatı 199tl, başka renkleri desenleri de var. Ben alamadım sen al kuzum:59:

büşracımm canım markafonide satılıyor bugün, markası dantela vita, fiyatı 199tl, başka renkleri desenleri de var. Ben alamadım sen al kuzum:59:

canmmm cok bgndım ya tam aradıgım gibi :) ama daha önceden bu markadan hiç bişey almadım :( görmeden de almak pek içime sinmez kafam karıstı ya :S

oyyy oyyyyyy

benim kuzumun çeyizi için aldıklarını topicte mi aaçarmışşş:))

hayırlı olsun bitanem,çok güzeller,rabbim devamını getirmeyi nasip eylesin zor işler:)

canmmm cok bgndım ya tam aradıgım gibi :) ama daha önceden bu markadan hiç bişey almadım :( görmeden de almak pek içime sinmez kafam karıstı ya :S
ben de almadım daha önce canım, yatak örtülerinden alacaktım, son anda vazgeçmiştim. ben de almadım bornozları, kafam karıştı, zaten kampanya da bitti, artık çok geç:1:

oyyy oyyyyyy

benim kuzumun çeyizi için aldıklarını topicte mi aaçarmışşş:))

hayırlı olsun bitanem,çok güzeller,rabbim devamını getirmeyi nasip eylesin zor işler:)
sağol buuucuuumm, hoşgeldin şeref verdin topikime:16::16::16:
daha güzelleri senin olsun tatlım:34:

ben de almadım daha önce canım, yatak örtülerinden alacaktım, son anda vazgeçmiştim. ben de almadım bornozları, kafam karıştı, zaten kampanya da bitti, artık çok geç:1:

sağol buuucuuumm, hoşgeldin şeref verdin topikime:16::16::16:
daha güzelleri senin olsun tatlım:34:

hoşbuldummm canımm amin canım cümlemizin

canım hepsi, misler gibi güle güle kullanmak nasip olsun mor takım benimkinin aynısı bende resimleri toparlayayım resimleri ekleyeceğim beğendim hepsini deee

hoşbuldummm canımm amin canım cümlemizin
:16::34:

canım hepsi, misler gibi güle güle kullanmak nasip olsun mor takım benimkinin aynısı bende resimleri toparlayayım resimleri ekleyeceğim beğendim hepsini deee
amin inşallah canım, seninkileri de bekliyoruz. O mor takımı çok beğenerek aldım, hatta acaba bitane de kırmızı lacivertlisi vardı, ondan da mı alsam diyorum:1:

Son düzenleme:
Fotolarını bulabildiğim kadarıyla bişeyler daha ekliyorum...

$börek pizza kesici.webp Börek Pizza keseceği fackelmann

$dondurma kepçesi.webp Dondurma kepçem fackelmann

$kalp kek kalýbý.webp Aşkıma kalpli kek yapmak için kalıp( benimki mavisi)

$kek kalýbý.webp Silikon kek kalıbı

$muffin kabý.webp Silikon muffin kabım (9lu)

$patates ezeceði.webp Patates ezeceği fackelmann

$sarýmsak ezeceði.webp beyaz sarımsak ezeceği

$silikon kepçe.webp silikon kaşığım. aynısının kepçesini de aldım..

$spatula.webp silikon spatulam (benimki daha güzel:1: )

$süzgeç.webp Süzgeçim

$yatak örtüsü.webp (Büyük resmini bulamadım) Günlük yatak örtüm. Beyaz üzerine mor işleri ve pulları var:69: morr benim rengim yaa:69:

Bugün de bunu aldım, az önce, taze taze:1:
Otomatik yemek karıştırıcı...
Tencerenin içine koyacağım, o çorbamı karıştırırken ben de salatamı yapacağım:1:
Çok işime yarayacağını düşünüyorum kızlar:34:

$karýþþtýrýcý.webp

Back
X