benim çeyizciklerim... ama sadece başlangıç:)))

Kırmızı güLLü nevresim takımına bayıLdıııııııııııımmmm =) Canımm güLe güLe kuLLan hepsini..

konveksiyonel fırınının büyüklüğü nasıl? kaç kişiye yeter yapılan yemek?
güzel bir çeyiz :) çooooook güzel günlerde kullanasın..

konveksiyonel fırınının büyüklüğü nasıl? kaç kişiye yeter yapılan yemek?
güzel bir çeyiz :) çooooook güzel günlerde kullanasın..
iç hacmi 300*150mm (12 lt) yazıyor canım, ama bana daha büyük gibi geldi, bizim evdeki arçelik mini fırın kadar yiyecek alır, bütün tavuğu koyup sebzeli fln pişiriyor bi akrabam.. tefal actifrydan daha büyüktür haznesi..
teşekkür ederim bu arada

bazı yorumlarda çok küçük olduğu yazıyordu. buralarda da canlısını bulamayınca sorayım dedim. bilgi için teşekkürler :)

bazı yorumlarda çok küçük olduğu yazıyordu. buralarda da canlısını bulamayınca sorayım dedim. bilgi için teşekkürler :)
Çok küçük değil canım kesinlikle, ama çok da büyük değil.. klasik mini fırılardan azcık küçük..
Rica ederim

Eveeeetttt, nişan telaşından çeyize vakit ayıramamıştım...
1 aydır yeni bişiler eklemediğimi farkettim ve hemen alışveriş yaptım
Şimdi sizinle taze taze cicilerimi paylaşıyorum kızlar

Kestane makinası (çizici ve soyucu)

Eki Görüntüle 295538
Günlük çay bardaklarım

Teflon tencereler için silikon çırpıcı

Çekirdek çıkarma makinası

Buzdolabı sebzelik içi küf giderici

Seramik yüzeyli Fuşya Tava (30cm)

Seramik yüzeyli lila Tava (24cm)

1. sayfadaki nevresimine bittim füme rengi olan harika battaniye takımı aldıysanda battiniyesi içindeyse harika güle güle kullan

1. sayfadaki nevresimine bittim füme rengi olan harika battaniye takımı aldıysanda battiniyesi içindeyse harika güle güle kullan
Evet büşüm ben de o nevresime bayıla bayıla aldım, hele hele bide canlı canlı görsen sen onu, kumaşı muhteşem, pamuk saten
o nevresimi kullanacağım günü iple çekiyorum
battaniye takımının da battaniyesi içinde, komple resimdeki gibi set halinde, onu da çok severek aldım

Hepsi çok güzeller tatlım güle güle kullanırsın inşallah.. bu arada saklama kaplarına bayıldım ne kadara nerden aldın canım

Hepsi çok güzeller tatlım güle güle kullanırsın inşallah.. bu arada saklama kaplarına bayıldım ne kadara nerden aldın canım

sağol canım, ne kadara aldığımı hatırlamıorum canım, internetten aldım onları lock'n lock, çok kullanışlılar... Fiyatı hakkında hatırladığım sadece çarşıdakinden çok daha ucuza aldığımdı
Bugün aldıklarımı da netten aldım hep

yarenimmm kızz çok güzelll hepicinee bayıldımmm güle güle kullanın yarinle inşallahhhh çeyizzzz serdiğin günleridee görürüzzzz

yarenimmm kızz çok güzelll hepicinee bayıldımmm güle güle kullanın yarinle inşallahhhh çeyizzzz serdiğin günleridee görürüzzzz
inşallah ümrancımmmm aminnnnn ayy heyecan yaptım çeyiz sermek fln deyince, daha alınacak dünya şey var, elimi çabuk tutmalıyım:26:

devremmmmmmm görüşemioz senle uzun zamandır yeni şeyler eklemişsin onlarda ayrı bi güzel..ii günlerde kullan inşşşşşşşşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…